lauantai 22. syyskuuta 2018

iS Clinicalin koulutuspäivät

Olen ihan intoa piukassa, koska osallistumme Marin kanssa aivan mahtamaan koulutustapahtumaan. A Class Beauty joka tuo maahan iS Clinicalia järjestää kahden päivän koulutuksen 21-22.9 Helsingissä. Kouluttajana oli napakka ja selväsanainen Katrine Medina Kaliforniasta.


Vakuuttava iS Clinical

Tämä koulutus tuli erinomaiseen ajankohtaan, koska olemme nyt käyttäneet iS Clinicalia neljäkuukautta. Kokemusta on nyt sen verran, että tiedän hyvin mistä puhutaan, mutta tiedon jano on vielä valtava. Viimeistään tämän koulutuksen jälkeen olen vakuuttunut, että juuri näitä tuotteita haluan asiakkailleni tarjota. Tosin olen ollut siitä vakuuttuunut jo pitkään muutenkin. Uutta tietoa oli se, että miten paljon iS Clinical tekee yhteystyötä lääketieteen ja sairaaloiden kanssa. Ylipäätään USA:n terveydenhoidon suhde kosmetiikkaan ja itsensä hoitamiseen oli minulle uutta. iS Clinicalin omistajat ovat vahvasti mukana rintasyöpäprojekteissa ja iS Clinicalia käytetään monen sairaalan syöpäosastolla. USA:ssa on ymmärretty se, että syöpään sairastuminen ja rankat hoidot ovat kokonaisvaltainen kriisi ihmiselle ja se vaikutttaa myös ihoon ja ulkonäköön. Tästä puolesta meillä Suomessa ei puhuta mitään. Ainoastaan hiusten lähtöön on kehitetty uudenlaisia peruukkeja, mutta ne lukuisat iho-ongelmat mitä syöpähoidot aiheuttaa saa jokainen hoitaa itse parhaansa mukaan. Meillä käy asiakkaana monia jotka ovat parhaillaan syöpähoidoissa ja olen oppinut käytännön myötä miten voin heidän ihohuoliinsa vaikuttaa. Tuntui tosi kivalta, että nyt saan valmista tietoa tästä asiasta ja voin auttaa asiakkaitamme entistä paremmin. 

Oppimisen iloa

Päivän aikana kävimme läpi useita raaka-aineita ja niiden ihovaikutuksia ja minulle on todella tärkeää tietää mihin hoitotuotteiden vaikutus perustuu. Uutuuksiakin kasvohoitoon on tulossa, mutta siitä kerron myöhemmin. iS Clinical lisää kansainvälisen koulutuksen tarjontaa ja lokakuusta lähtien he järjestävät webinaarin kerran kuukaudessa. Sekin oli tosi iloinen uutinen, että meidän ei itse aina tarvitse lähteä jonnekin vaan koulutus tulee meidän luokse. Perjantaipäivä oli kokonaisuutena erittäin onnistunut ja oli kiva tavata myös kollegoja. Mukana oli useampi tuttu Dermalogican käyttäjä, koska hyvin moni meistä on ottanut iS Clinicalin Dermalogican rinnalle. Yhteensä meitä iS Clinicalia käyttäviä kauneushoitoloita on noin 50-60 Suomessa. Sarjahan on ollut Suomessa vasta vuodesta 2016 joten siihen nähden se on saanut suuren asiakaskunnan. Kouluttaja Katrine Medina oli käyttänyt iS Clinicalia kahdeksantoistavuotta eli koko sarjan olemassa olon ajan. Bussissa meillä oli Marin kanssa tosi innostunut keskustelu ja oli tosi kiva vaihtaa heti kokemuksia kollegan kanssa. Odotukset huomisen suhteen on korkealla ja kerron siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti