sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Phyto Replenish Oil toimii kaikilla ihotyypeillä

Muistattehan, että Phyto Replenish Oil NYT 75€ (102€) on tänään viimeistä päivää Tähtitarjouksena. Muistuttelen tästä siksi ettei nyt vielä oikein tule ajatelleeksi, että kuukauden päästä voi olla sisälämmitykset päällä ja iho huutaa kuivuuttaan.


Phyto Replenish Oil ennalta ehkäisee ihon kuivumista

Nyt vielä, kun lämpötilat ovat lähes hellelukemissa ei muistu mieleen miten nopeasti iho kuivuu ensimmäisinä sisälämmityspäivinä. Olisi erittäin tärkeää hoitaa ihoa ajoissa ja hillitä sen kuivumista ja kiristymistä talviolosuhteiden koittaessa. Silloin, kun iho jo ehtii kuivahtamaan sitä on vaikea hoitaa hyvään kuntoon takaisin enää saman talven aikana. Siksi kannustaisin kaikkia yli nelikymppisiä ja nuorempia kuivaihoisia aloittamaan ennalta ehkäisevän kotihoidon jo nyt. Monella on varmaankin nyt käytössä tehotippana Skin Hydrating Booster, tai jokin sen tyyppinen kosteuttava tuote. Olisi erittäin hyvä yhdistelmä siirtää tämä kosteuttava tehotippa pelkästään yökäyttöön ja ottaa Phyto Replenish Oil päiväksi. Phyto Replenish Oil on tarkoitettu juuri suojaamaan ihoa ulkoisilta ärsytystekijöiltä ja se estää tehokkaasti ihon oman kosteuden haihtumista. Phyto Replenish Oil on ollut myynnissä parivuotta ja se oli viime talvena jopa suositumpi kuin Skin Hydrating Booster. Suomen talvessa ei pelkkä kosteutus riitä vaan iho tarvitsee tehokasta suojaakin ja sitä saa Phyto Replenish Oilista. Ellei muulla tavoin muuta ihonhoitotottumuksia syksyllä ja talvella niin lisäämällä hoito-ohjelmaan Phyto Replenish Oilin joka aamu pystyy suojautumaan sisälämmityksen vaikutuksilta. Phyto Replenish Oilia käytetään ensisijaisesti aamuisin, koska juuri päivällä ihon suojaaminen on tarpeen. Ellei muuta tehotippaa ole käytössä Phyto Replenish Oilia voi käyttää myös yöksi. Jos tehotippaa käytetään vain aamuisin tuo pullo riittää melkeinpä jouluun asti. 


Kokeile NeckPerfect Complexia

Suosittelen tämän Phyto Replenish Oilin ostoa jo siksikin, että pääsette tutustumaan iS Clinicalin NeckPerfect Complexiin (95€). Tämän Tähtitarjouksen mukana saatte matkakokoisen NeckPerfect Complexin josta käyttää vähintään viikon verran ja siinä ajassa jo tuntee kaulavoiteen vaikutukset. Toivoisin, että kaikki yli nelikymppiset ottaisivat käyttöön tämän kaulavoiteen, koska se on todella tehokas kiinteyttäjä. Kaulan rypistyminen ja veltostuminen on jotenkin salakavalaa. Moni tuttu asiakaskin kertoo, että kaulaan ei oikeastaan kiinnitä huomiota ennen kuin viisikymppisenä yhtä äkkiä huomaa sen roikkuvan. Tätä pystyy huomattavasti ennalta ehkäisemään ottamalla NeckPerfect Complex joka iltaiseen käyttöön noin nelikymppisenä. Kaulan iho on aivan erilaista kuin kasvojen iho, koska sen solukerrokset ovat niin ohuita, että siinä on alle puolet kasvojen ihon paksuudesta. Kaulanihossa on erityisen paljon kimmosäikeitä pitämässä ihoa napakkana ja näiden löystyessä iho alkaa putoamaan alaspäin ja menee tavallaan laskoksille. Itselleni jo tuon NeckPerfect Complexin matkakoko antoi aivan erityisen vaikutuksen. Jo pelkästään tuo pieni pullo avasi silmäni huomaamaan, että iS Clinical on siirtynyt aivan uusiin ulottuvuuksiin hoitoaineiden vaikutuksessa. Siksi toivoisinkin, että kaikki asiakkaat saavat kokea nämä vaikutukset. Nyt kesän aikana NeckPerfect Complex on noussut meillä iS Clinicalin suosituimmaksi tuotteeksi enkä ihmettele sitä yhtään.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:53

    Kirjoitit jossain, että phyto replemish öljy sopii kaiken ikäisille. Viime talvena se oli pelastus teinitytölleni jolla on atooppinen ihottuma. Naamalle tulevat läntit pysyivät ehjinä eikä niitä ollut niin paljon kuin edellistalvena. Tyttö suostui käyttämään öljyä, kun se imeytyi heti eikä kirvellyt. Sipaisin sitä iltaisin myös kyynertaipeisiin ja nekään eivät menneet rikki. Ihmeteltävän paljon tuosta pikkutötsästä tuli. Yksi pullo riitti koko talven. Nyt tyttö itsekin jo sanoi, että tätä öljyä pitää taas talveksi ostaa.
    Atoopikon äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken ikäiset voi käyttää Phyto Replenish Oilia ja muutkin äidit ovat kertoneet sen olevan mieleinen nuorille atoopikoille. Pakkasaikaan sen päälle voi laittaa Barrier Repairin (68€) niin iho tulisi hyvin suojattua.

      Inkeri

      Poista