sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Tarjoukset voimassa viimeistä päivää!

Muistutan taas, että Pimeän Kaupan illan tarjoukset ovat voimassa vielä tänään, sunnuntaina kello 24.00 asti. Voitte laittaa myös listaa sähköpostilla ellette halua verkkokauppaa käyttää. Tämän hetken Tähtitarjous Sound Sleep Cocoon NYT 79€ (110€) on voimassa vielä koko viikon.

Uusia suosikkituotteita

Mielenkiintoista miten jotkut tuotteet nousee yhtä äkkiä myydyimmiksi oikeastaan ilman mitään erityistä muuta syytä kuin nettitietojen lisääntyminen. Perjantaina näkyi ensimmäistä kertaa miten paljon bloggarit vaikuttavat ihmisten ostokäyttäytymiseen. Nyt uusia asiakkaita kävi paljon ja he tiesivät hyvin selkeästi mitä halusivat ostaa. Mietin jopa olisiko he uskoneet minua, jos olisin alkanut neuvomaan jotain muuta tuotetta. Onneksi he tulivat hakemaan juuri itselleen sopivaa hoitotuotetta. Daily Microfoliant (80€) on ollut myynnissä lähes parikymmentävuotta ja se on Dermalogican suosikkituote ympäri maailmaa. Nyt sitä haki asiakkaat jotka eivät olleet sitä aikaisemmin käyttäneet ja olivat päätyneet siihen jonkun kauneusbloggarin kautta. Minulle oli myös hämmästys miten paljon ostettiin iS Clinicalin Hydra Cool Masqueta (95€). Sehän oli meillä jonkun Tähtitarjouksen kaupanpäällisenä kesällä joten moni tuttu asiakas oli sitä jo kokeillut ja ihastunut siihen. Nyt on pakko myöntää, että tuo Hydra Cool Masque on mennyt hiukan minulta ohitse. En ole ilmeisesti paneutunut siihen kunnolla, koska en ole ymmärtänyt sen kaikkia hyviä puolia. Viime viikon iS Clinicalin koulutuksessa sen tehokkaat ominaisuudet nostettiin moneen kertaan esille ja samoin muut kosmetologit olivat siitä hyvin innoissaan. Sehän on geelinaamio joka sopii kaikille ihotyypeille ja sen päätarkoitus on kosteuttaa ja virkistää. Perjantaina pari asiakasta kertoi miten ihanan sileä ja tasainen pinta siitä tuli ja rypyt tasoittui ja huokoset supistui. Tätähän Hydra Cool Masquen käyttöohjeissa luvataankin. Naamion vaikutus on hyvin tuntuva, koska se sisältää minttua ja mentholia jotka viilentävät ja raikastavat. Kesällä käytin sitä ensimmäistä kertaa ja helteellä se olikin aivan ihana. Se on vaikutuksiltaan erittäin suositeltava nyt talven tullen ja toiset kosmetologit kertoivat sen poistavan tehokkaasti kuivuuden kiristystä ja hilseilyä. Otan sen nyt itselleni opinaiheeksi ja kerron lisää myöhemmin sen ominaisuuksista. Jos joku lukija on sitä jo kokeillut kertokaa ihmeessä kokemuksianne, että saisin uutta tietoa.


Suosikkiputsarit

Hyvät puhdistustuotteet ovat ihonhoidon perusta ja niitähän ostetaan paljon näissä Pimeän Kaupan illoissa. Precleanset ovat suosikit ja nykyisin niitä kumpaakin menee yhtä paljon. Precleanse Balm (58€-20%) on oma suosikkini, mutta osa asiakkaista on pitäytynyt tässä öljymäisessä Precleansessa (68€-20%). Mitään ihonhoidollista eroa niillä ei ole, vaan kyse on ihan makuasiasta ja käyttötavoista, koska matkustavaisella tuo Precleanse Balm on helpompi pitää mukana. Nyt moni on ottanut käyttöön Precleansen jälkeen iS Clinicalin puhdistustuotteen. Itse käytin koko kesän yksinään Cleansing Complexia 49€-20%) ja pesin joko sillä kaksi kertaa, tai viimeisen puhdistuksen tein Warming Honey Cleanserilla (49€-20%). Nyt olen siirtynyt käyttämään ensin Cream Cleanseria (49€-20%) ja sitten Warming Honey Cleanseria kakkospuhdistuksena. Perjantaina saimme paljon hyvää palautetta Cleansing Complexista joka oli myös kesällä ollut kaupanpäällisenä ja monet olivat sitä käyttäneet. Kaikki kehui miten hyvin sillä lähtee silmämeikki ja iho ei tunnu yhtään kuivalta sen jälkeen. Nämä ovat ne ominaisuudet jotka teki vaikutuksen minuun ja Mariinkin. Omalle rutikuivalle iholleni en ole geelimäistä puhdistusainetta juurikaan käyttänyt kuivumisen pelossa, mutta Cleansing Complex on ihan hämmästyttävä poikkeus, koska kuiva ihokin tykkää siitä. Nyt alennuksen kanssa nuo kolme putsaria ovat tosi edullisia joten niitä kannattaa hankkia.

2 kommenttia:

  1. Sain kanssa tuota IS Clinicalin naamiota pikkupurkin tilauksen mukana kesällä ja se on ihanan rauhoittava atooppiselle ja kiukkuisen punaiselle iholleni. Siitä tuli lempinaamioni heti kerralla..ei edes ambulanssinaamio pärjännyt sille.

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen14:51

    Kiitos, kun kerroit. Muutama asiakas perjantaina kehui juuri tätä rauhoittavaa vaikutusta. Herkälle ja kuumottavalle iholle tuo viileys tuntuukin ihanalta. Saunan jälkeenkin se rauhoittaa punoitusta ja ärsytystä ja sen viileys virkistää mukavasti.

    Inkeri

    VastaaPoista