keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Kuiskausrajaus ja muut syksyn meikkijutut

Päädyin taas lukemaan netin meikkijuttuja ja niissä kyllä ihmettelemistä riittää. Vinkkejä ja ideoita on, vaikka millä mitalla ja joku ikivanha kikka kerrotaan suurena uutuutena. Kuitenkin suosittelen meidän hiukan ikääntyneidenkin naisten näitä meikkisivuja joskus katselemaan ettemme putoa kokonaan pois meikkimuodista.

Kuiskausrajaus

Nykyisin annetaan muoti-ideoille vetävä nimi ja asia saadaan kuulostamaan isolta uutuudelta. Tämä kuiskausrajaus on kevyt häivytetty silmänrajaus ja siihen muotikikkaan pystyy kuka hyvänsä. Kannattaa huomioida, että tulevan talven ehdoton meikkihitti on nämä rajaukset joista olen kirjoittanutkin jo moneen kertaan. Tämän kuiskausrajauksen voi tehdä esimerkiksi Extremen Sapphire (35€) sävyllä joka on kaunis lemmikin sininen. Levitä ensin koko silmäluomelle vaalea luomiväri, vaikkapa Youngbloodin Kasbah (33€), tai Tourmaline. Tee hyvin kapea rajaus ripsien juureen ja häivytä se utuiseksi, vaikka ripsiharjalla. Tosin ryppyisellä silmäluomella kannattaa olla varovainen ettei rajaus leviä liikaa ja kasaudu ryppyihin. Itse pitäisin parempana tehdä ryppyiselle luomelle selkeä, häivyttämätön rajaus joka tuo jämäkkyyttä pudonneeseen, tai turvonneeseen silmäluomeen. Tällä hetkellä olen mieltynyt Extremen Konjac sävyyn joka on tumma kuparin ruskea.  Syksyn ja talven meikkiväritykseen tavallisessa työmeikissä sopii hyvin sävy Plum joka on luumun liila. Se on värinä todella helppo ja luonnollinen ja sopii kenelle vaan, mutta kuitenkin siinä on  uutuuden särmää.


Phyto Replenish Oil NYT 79€ (102€) pitää huolen siitä ettei iho hilseile meikkivoiteen alla.

Ohjeita meikkivoiteen levitykseen

Kummallisemmat jutut luin meikkivoiteen levityksestä ja ne olivat hyvä esimerkki siitä ettei kaikkea kannata uskoa. Eräässä jutussa neuvottiin piilottamaan kuivan ihon hilseilyä öljyllä ettei se korostu meikkivoidetta levittäessä. Öljyä piti levittää meikkisienellä hilseilykohtiin ja taputella sitä niin kauan, että se varmaan imeytyy. Varmasti toimiva kikka tuokin, mutta yksinkertaisinta olisi hoitaa hilseily pois kuorinnalla ja kosteutuksella. Sitä öljyä kannattaisi levittää aamuin, illoin koko kasvoille, että iho saisi tarpeeksi hoitoa ja kosteutta. Levittäisin sen ihan sormilla, koska sitähän hukkuu meikkisieneen ihan turhaan. Heti tuli mieleeni, että tähän tarkoitukseen sopii erittäin hyvin meidän Tähtitarjous Dermalogican Phyto Replenish Oil, tarjouksessa 79€ (102€), ja parin viikon käytön jälkeen ei hilseilystä tarvitse kärsiä.

Toinen vähän outo meikkivoidekikka oli se, että esimerkiksi silmänympäryksen peitevoide pitää levittää meikkivoiteen päälle. Varmaan se toimii niinkin, mutta tähän asti olen parhaaksi kokenut perinteisen opin, että ensin levitetään peitevoiteet ja sitten vasta meikkivoide. Meikkivoiteen avulla häivytetään peitevoide niin ettei ihosta tule kirjava. Elokuussa otin myyntiin myös uuden silmänympärysten peitevoiteen (42€) tuosta Extreme sarjasta mistä on nuo silmänrajauksetkin. Se on pakattu sienipäiseen puikkoon millä sen saa hyvin levitettyä. Tuotetta voi käyttää myös meikkivoiteen tapaan levittämällä sitä niihin kohtiin mitä haluaa peittää ja häivyttää voide siihen. Näin meikkivoiteesta saa kevyemmän version, kun se ei peitä koko kasvoja. Juuri tämä kevyt tapa saada siisti iho sai minut innostumaan meikkipuikosta ja jo useampi asiakas on siihen ihastunut. Pimeän Kaupan ilta on Hämeenlinnassa 28.9 ja silloin kannattaa tutustua näihin uusiin Extremen meikkijuttuihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti