keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Uutuuksia Clear Start hoitolinjaan

Dermalogican nuorisolle tarkoitettu hoitolinja Clear Start on uudistunut ja muutama tuote on jäänyt pois ja kaksi uutta tullut tilalle. Clear Start on tarkoitettu alle kaksikymppisille ja siinä on tuotteita sekä atooppisen kuivalle iholle, että vakavaan finnitulehdukseen.

Clear Start uutuudet

Hyvin mielenkiintoinen uutuus on Blackhead Clearing Fizz Mask 33€ poreileva kasvonaamio. Fizz Mask on erityisesti tarkoitettu nuoren ihon pikkunäppyihin ja mustapäihin. Se levitetään ohuelti iholle ja se alkaa jännästi poreilemaan. Vaikutusaika on 3-5 minuuttia, että kiireisinkin teini ehtii sen tekemään. Naamio huuhdellaan hyvin pois ja sen jälkeen laitetaan kosteusvoide. Fizz Maskia suositellaan käytettäväksi noin kolme kertaa viikossa ja saunan jälkeen sen vaikutus vielä tehostuu. Naamion vaikutusaineet sulattaa talitukkeumia ja mustapäitä ja vähentää ihon rasvoittumista. Toinen uutuus on Breakout Clearing Booster paikallisesti käytettävä finnigeeli. Tämä geeli tuhoaa tulehdusta aiheuttavia bakteereita ja vähentää finnien syntymistä. Breakout Clearing Boosteria 33€ voi käyttää aamulla ja illalla yksittäisten finnien päälle, tai jos näppyjä on paljon niin koko sille alueelle. Geeli ei kuivata ihoa ja se häipyy ihan näkymättömiin joten pojatkin voivat sitä käyttää kouluun lähtiessä.


Clear Startin perustuotteet

Clear Startissa on näiden kahden uutuuden lisäksi puhdistusgeeli Breakout Clearing Foaming Wash (28€) joka ei kuivata, mutta vähentää tulehdusten syntymistä. Hoitosuihke Breakout Clearing All Over Toner (28€) käytetään kasvoveden tapaan aina pesun jälkeen. Sitä on hyvä myös sumuttaa rintakehään ja selkään missä on myös usein näppyjä ja tulehdusta. Oil Clearing Matte Moisturizer sk 15 (28€) on ohut päivävoide joka pitää ihon mattapintaisena koko päivän. Siinä oleva suojakerroin riittää tavallisissa oloissa koulupäivänä, mutta ei pitkään ulkoiluun aurinkoaikaan. Kaikille sopiva hoitovoide on Skin Soothing Hydrating Lotion (42€) on hyvin kosteuttava ohut maito joka sopii atoopikoillekin. Kaikki Clear Start tuotteet ovat tarkoitettu tytöille ja pojille ja niiden ulkonäkökin on siten suunniteltu, että pojatkin ne hyväksyy. Tuo meidän Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite on osoittautunut erinomaiseksi parantamaan rasvaisen ihon puhdistustulosta. Varsinkin pojat ovat motivoituneet sen avulla puhdistamaan kasvonsa kunnolla. Sen kanssa voi käyttää Foaming Wash pesugeeliä, tai Daily Microfoliant (80€) kuorintaa joka sopii myös nuorillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti