perjantai 14. syyskuuta 2018

Hydra Cool Serum sopii myös kosteusvoiteeksi

Näiden Tähtitarjouksena olevien silmänrajauskynien mukana saa kaupan päälle iS Clinicalin Hydra Cool Serumin matkakoon. Hydra Cool Serum (15 ml 65€ ja 30 ml 109€) on paljon enemmän kuin seerumi, koska useimmilla se riittää myös kosteusvoiteeksi.

Hyaluronihappo on tehokkain kosteuttaja

Kaikista tehokkain kosteuttava raaka-aine on hyaluronihappo ja se onkin tämän Hydra Cool Serumin tärkein aineosa. Hyaluronihappo pystyy sitomaan noin 1500 kertaisesti itseensä kosteutta omaan painoonsa nähden. Kyse on aivan superkosteuttavasta aineosasta ja aina, kun näette raaka-ainelistan viiden ensimmäisen aineen joukossa hyaluronihapon tiedätte, että kyse on hyvästä kosteuttavasta tuotteesta. Hyaluronihapolla ei ole mitään tekemistä happojen kanssa, vaikka niin nimessä sanotaan. Hydra Cool Serum on kevyt nestemäinen geeli jota voi käyttää tehoseerumin tavoin, tai yksinään kosteusvoiteena. Sitä voi sekoitttaa myös muutaman tipan meikkivoiteen joukkoon ja meikistä tulee hoitava ja läpikuultava. Kokeile esimerkiksi Youngbloodin Natural Liquid Foundationin  (79€) joukkoon pari tippaa geeliä ja saat siitä hoitavan värillisen päivävoiteen. Kosteusvoiteeksi kannattaa ostaa tuo isompi koko Hydra Cool Serumia eli kolmekymmentämilliä joka riittää joka päiväisessä käytössä kosteusvoiteena 6-10 viikkoa.
                  Huomaattehan miten kauniit silmänrajaukset Pikku leidillä on!

Meikkisävyt voimistuu talvivalossa

Kukaan ei vielä viitsi ajatella miltä iho näyttää marraskuussa, kun eletään lähes kokonaan keinovalossa. Sen verran kannattaa asiaa huomioida, että katsoo nuo silmänrajauskynät silmällä pitäen talven ja jopa pikkujoulun meikkitarpeet. Olen nyt kokeillut käyttää Youngbloodin kullan väristä metallirajausta Xtremen rajauskynän NYT 25€ (35€)  kanssa yhdessä. Youngbloodille tuli muistaakseni viime syksynä nestemäinen silmänrajaus kulta-ja hopeasävynä. Nyt olen laittanut Golden Olive rajauksen päälle kevyesti ripsirajaan kultasävyä ja se onkin huippuhieno yhdistelmä. Viimeistään pikkujoulussa kannattaa nämä kaksi rajausta yhdistää. Toinen hyvä rajauskynän sävy johon voi yhdistää kultarajausta on Cognac sävy. Nämä ovat pieniä ja edullisia vinkkejä uudistaa omaa meikkityyliä. Ei tarvita kuin hiukan viitseliäisyyttä niin ulkonäkö muuttuu positiivisesti. 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi00:34

    Olenkin tässä ihmetellyt erilaisia käyttöohjeita isclinicalin aineille Suomessa ja jenkeissä. Sisareni asuu Kaliforniassa ja on jo vuosikausia käyttänyt hydracool seerumia kosteusvoiteena ja minäkin olen sitä saanut tuliaisiksi. Nyt aloin seuraamaan tätä blogia, kun isclinical tuli myyntiin Suomessa. Tätä ennen hydracool seerumia on neuvottu käyttämään seerumin tavoin muun voiteen alla. Tämä juttu on eka kerta, kun kerrotaan hydracool seerumista kosteusvoiteena. Olenkin miettinyt, että suomalaiset kosmetologit ovat ymmärtäneet jotain väärin.

    VastaaPoista
  2. Tämä eroavaisuus Amerikan ja Suomen hoito-ohjeiden välillä johtuu ihan erilaisesta ilmastosta. Kalifornian helteisessä ilmastossa Hydra Cool Serum on todella hyvä kosteusvoide, mutta suurimman osan vuotta Suomessa se ei suojaa riittävästi. Ilmasto on yksi tärkeimmistä kriteereistä minkä mukaan hoitotuotteet valitaan. Se mikä toimii muualla ei välttämättä käy meillä Suomessa, koska yli puolet vuodesta sisälämmitys kuivattaa ihoa todella paljon.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi13:49

      Juurihan tuossa jutussasi kirjoitit, että se käy kosteusvoiteena. Kuinka se oikein on? Onko hydraseerum kosteusvoide vai serrumi?

      Poista
    2. Anonyymi20:46

      Hydra Cool S e r u m. Nimensä perusteella seerumi, jota voi käyttää kosteusvoiteenkin tavoin, eli että ei laita päälle voidetta, mikäli iho ja olosuhteet eivät sitä vaadi.

      Poista
    3. Hydra Cool Serumia voi käyttää kahdella tavalla. Yleensä Suomen olosuhteissa sitä kannattaa käyttää seerumin tavoin ja laittaa sen päälle hoitovoide. Hydra Cool Serum on puhdasta kosteutta eikä se riitä suojaamaan ihoa talvisäältä. Kesällä se toimii meilläkin kosteusvoiteena, koska ihoa ei tarvitse suojata sisälämmitykseltä.
      Voinkin todeta, että Hydra Cool Serum on monikäyttöinen hoitotuote ja siksikin se sopii aivan kaikille.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi13:46

    Eiköhän suomalaisilla kosmetologeilla ole paljon parempi koulutus kuin monessa muussa maassa. Jenkeissä kasvohoitoja tehdään muutaman viikon koulutuksen perusteella. Meillä pitää olla anatomia, fysiologia ja muu teoria hallussa ennen, kun saa kosmetologitutkinnon läpi.

    VastaaPoista