lauantai 8. syyskuuta 2018

Eroon pigmenttiläiskistä

Näin loppukesästä pigmenttiläiskät ovat pahimmillaan, kun koko kesän aurinko on jo takana. Pigmettiläiskien syntyy on useampi syy, mutta yleisesti ne liitetään hormonaaliseen epätasapainoon ja voimakkaaseen uv-säteilyyn. Eniten niitä on raskaus-ja imetysaikana ja myös vaihdevuosi-ikäisillä iho kirjavoituu helposti.

iS Clinicalin tuotteet pigmenttiläiskiin

Dermalogicalla on oma hoitolinja PowerBright pigmenttiläiskien poistoon ja samoin on iS Clinicalilla. Nämä pigmenttisoluja hajoittavat hoitotuotteet ovat erittäin suosittuja Amerikassa ja varsinkin Aasiassa jossa ihaillaan tasaisen vaaleaa ihoa. Suomessa pigmettiläiskien hoitoon tarkoitetut tuotteet eivät ole mitenkään suuresti myytyjä tuotteita, vaikka suomalaisten vaaleassa ihossa pigmenttiläiskät erottuvat näkyvästi ja ne ovat hyvin yleisiä. Oikeastaan lähes kaikki yli nelikymppiset naiset hyötyisivät pigmenttituotteista näin loppukesästä, koska niiden ihon väriä tasoittava vaikutus on kaikille tarpeen. iS Clinicalilla on kaksi tuotetta pigmenttiläiskiä varten ja paras tulos saadaan, kun ne käytetään yhtäaikaa. White Lightening Serum (89€) on tehotippa joka imeytyy ihon syvempiin kerroksiin ja tasoittaa siellä pigmenttisolujen syntymistä. White Lightening Complex (155€) on hoitovoide joka laitetaan tehotipan päälle. Tämä tehotippa ja hoitovoide yhdistelmä käytetään aamulla ja illalla ja jo parissa viikossa ihon väri alkaa tasoittua ja iho kirkastuu. 

Bt-Sonic ultraäänilaite vähentää pigmenttiläiskien syntymistä

Nyt tuo Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite kotikäyttöön on ollut myynnissä melkeinpä vuoden ja sen hyödyt ovat  jo käytännössä koettu. Laiteen käytöstä on huomattavasti enemmän hyötyä kuin alunperin luulinkaan. Jokainen laitteen ostaja on todella tyytyväinen sen vaikutuksiin ja käyttömukavuuteen ja kaikkien iholla on tapahtunut jokin muutos parempaan suuntaan. Alkakaa jo nyt kirjoittamaan joulupukille, että viimeistään jouluna jokainen saisi käyttöönsä tämän hyödyllisen hoitolaitteen. Käytännön kokemus osoittaa, että ultraäänilaitteen ihon toimintoja elvyttävä vaikutus vähentää pigmenttiläiskien syntymistä. Ihon toiminnan vilkastuminen auttaa pigmenttisolujakin jakautumaan tasaisesti. Samalla se nopeuttaa kuolleen solukon irtoamista ja ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Bt-Sonicin elvyttävä vaikutus tehostaa hyvin paljon hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutuksia. Nuo iS Clinicalin Whitening tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja mitään erityisiä pigmenttiläiskiä ei tarvitse olla vaan niiden avulla jo vähäinenkin ihon kirjavuus tasoittuu. 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi23:15

    Sain näytepullon tästä white serumista ja on pakko myöntää, että se tehosi. Toi pikkupullo riitti mulla noin kymmenenpäivää ja jo se auttoi haalentamaan maksaläiskiä. Kuopukseni syntyi kesällä 2016 ja siitä lähtien naama on ollut epämääräisen läiskikäs. Montaa juttua olen kokeillut, mut tää seerumi on ainoa mikä tehosi. Nyt vakuutuin näiden jenkkiaineiden tehosta. Kyllä muidenkin kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riinatar23:31

      En yleensä kommetoi netissä, vaikka olenkin Inkerin vakiolukija. Näistä Isclinicalin aineista on kuitenkin pakko sanoa, että ne auttaa ihan oikeasti. Maksaläiskät vaaleni parissa viikossa ja nyt ne saa peittoon jo skinperfectprimerillä. Riina

      Poista
  2. Kiitos kun kerroitte kokemuksia! Minulla on iso ja häiritsevä pigmenttimuutos poskella..testaampa siihen heti tuota white seerumia...testerikoko löytyy heti kaapista🌞

    VastaaPoista
  3. Näitä iS Clinicalin White seerumia ja voidetta kannattaa kokeilla. Koko iho hyötyy niiden kirkastavasta vaikutuksesta eikä niitä tarvitse yrittää käyttää vaan paikallisesti. Nyt syksyllä voi ihan hyvin ottaa kuurin näitä kahta tuotetta. Seerumi alle ja voide päälle joka aamu ja ilta.
    Tänä kesänä olen nähnyt lähes ensimmäistä kertaa, että vakioasiakkailla on pigmenttiläiskät selvästi tasoittuneet. Yleensä pigmenttiläiskiä on vaikea tasoittaa näin kesällä, kun aurinkoa tulee koko ajan lisää. Varsinkin tänä kesänä on ollut aurinkoa ihan liian kanssa. iS Clinicalin Eclipse sk 50 49€ on hyvä käyttää päivävoiteena koko syksyn ettei aurinko tummenna läiskiä lisää. Jos iho on kovin kuiva kannattaa alle laittaa ensin tuo seerumi ja voide ja sitten vasta Eclipse sk50, koska se on hyvin ohut ja kevyt päivävoide.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Tuli vielä mieleeni, että aika monella asiakkaalla onkin jo tuo matkakoko White Lightening Serumia. Moni on ostoksiensa mukana saanut sitä. Se pikkupullo kannattaa käyttää nyt pois, vaikka mitään pigmenttiläiskäongelmaa ei olisikaan. Tuo pikkukoko riittää noin viikon verran ja sinä aikana se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä hyvin.
    Tuosta White Lightening Cream voiteesta ei valitettavasti ole olemassakaan näytteitä, mutta se sopii aivan kaikille. Se on hyvin kevyt lähes maitomainen voide. Käyttäkää muutenkin pois teillä olevia matkakokoja ettei ne vaan mene hukkaan. Jos joku matkakoko ei juuri omalle iholle sovi antakaa se, vaikka ystäville. Hyviä tuotteita ei kannata hukata, kun niistä voi joku toinen hyötyä kovastikin.

    Inkeri

    VastaaPoista