sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Kouluttautuminen kannattaa aina

Koin tänä viikonloppuna taas konkreettisesti miten paljon hyvää saa, kun panostaa omaan koulutukseen. iS Clinicalin kansainvälinen koulutuspäivä oli pe ja 21-22.9 Helsingissä ja olen todella iloinen, että osallistuimme Marin kanssa siihen.

Tunnustusta on kiva saada

Tietysti hyvä koulutuspäivä on aina energisoiva saati sitten nyt, kun saimme tunnustuksen onnistuneesta somenäkyvyydestä. Se oli minulle täydellinen yllätys ja olen hyvin ylpeä saamastani palkinnosta. Arvostan sitä koska, että A Class Beautyn omistajat ovat markkinoinnin ammattilaisia ja he varmaan tietävät mikä on hyvä somemarkkinointi. Tunnustus on mieleinen siksikin, kun aloittaessani bloggaamisen 2010 vastustus lähipiirissäni oli niin suuri. Kaikki odotti ettei kirjoittamisestani tule yhtään mitään ja aiheeni loppuu parissa viikossa. Vieläkään en voi puhua bloggaamisestani kuin ihan määrätyssä seurassa, koska se herättää niin suurta paheksuntaa. Suurin osa yrittäjistä pitää bloggareina metrikahdeksankymmentäsenttisiä Miss Kerava finalisteja jotka ovat pari kertaa olleet Seiskalehden kuvassa jääkiekkoilijapoikaystävänsä kanssa. Se, että itse olen saanut vankan lukijakunnan jakamalla omaa ammattitaitoani ja auttamalla asiakkaita on monelle suuri hämmästyksen aihe. Itselleni tämä blogin kirjoittaminen on tärkeä tapa prosessoida päivän tapahtumia ja pohtia kokemiani asiakastapauksia. Nyt tilanne on aivan loistava, kun minä voin jakaa kokemuksiani ja lukijat saavat siitä ohjeita omaan ihoonsa. Kiitos kuuluu teille hyvät lukijat, koska tätä blogia ei olisi ilman lukijoita!

Näkyviä tuloksia iS Clinicalilla

Koulutuspäivän aikana sain paljon lisätietoa iS Clinicalin tuotteista ja niiden vaikutuksista. Nyt pystyn entistä paremmin ohjaamaan asiakkaitani käyttämään juuri oikeita kotihoitotuotteita. iS Clinicalin hoitoseerumit ovat todella vakuuttavia koostumukseltaan ja niillä saadaan aikaan näkyviä tuloksia. Osasta seerumeista olenkin jo nähnyt tuloksia omilla asiakkaillani, mutta kokemukset ovat vielä vähäisiä neljän kuukauden käytön jälkeen. Nyt vakuutuin eniten Active Serumin (85€)vaikutuksista, koska se on niin monipuolinen. Active Serum normalisoi ihon rasvoittumista ja näppyläisyyttä, mutta samalla elvyttää ja kiinteyttää. Ei ihme, että Active Serum on iS Clinicalin myydyin seerumi ympäri maailmaa. Nyt, kun meilläkin alkaa taas sisälämmitys monen iholle äkkinäinen kuivuus aiheuttaa tukkeutumia ja näppyjä. Active Serum on juuri omiaan hoitamaan aikuisen ihon finnireaktioita ja samalla ihon väri kirkastuu ja siloittuu. Toinen mieleinen asia koski Poly-Active Serumia (109€). iS Clinical on hyvin aktiivisesti mukana erilaisissa syöpäjärjestöissä ja rahoittaa rintasyöpätutkimuksia. Joka tammikuu iS Clinical lahjoittaa syöpätutkimukselle kaiken sen voiton mitä Poly-Active Serumista tulee yhden kuukauden aikana. Tämä teki minuun erittäin suuren vaikutuksen ja itsekin haluan olla omalla panoksellani tukemassa tätä hienoa päämäärää.

PIMEÄN KAUPAN ILTA on pe 28.9 klo 14-21. Silloin meillä on huippuhyviä tarjouksia ja voitte poiketa myös ihan tutustumaan tähän uuteen iS Clinical hoitosarjaan. TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti