lauantai 29. syyskuuta 2018

Pimeä Kauppa kannatti taas

Eilinen Pimeän Kaupan ilta oli oikein onnistunut ja kiitos kaikille kävijöille. Ilmeisesti koko kaupunki oli liikkeellä, koska meillä kävijät sanoivat ettei niin paljon väkeä ole ollut koskaan ennen. Ainakin parkkipaikat olivat täynnä kuudesta saakka ja sitä asiakkaat harmitteli.

Paljon uusia asiakkaita

Tässä tapahtumassa oli se ero edellisiin, että meillä kävi poikkeuksellisen paljon aivan uusia asiakkaita. Kyllähän joka kerta on joku poikennut tutustumaan hoitolaamme ensimmäistä kertaa, mutta nyt näitä asiakkaita oli moninkertainen määrä ja sehän on tosi hyvä juttu. Ymmärsin, että useimmat heistä oli lukeneet blogiamme ja sen takia olivat kiinnostuneita tuotteistamme. Ylipäätään tämän Purkkiarmeijan komentaja blogin vaikutukset ovat alkaneet näkymään aina vaan enemmän. Niinhän kyllä sanotaankin, että lukijoiden löytäminen on hidasta ja nyt olen kirjoittanut kahdeksanvuotta joten eiköhän ole jo aikakin saada siitä hyötyä. Uudet asiakkaat tulivat myös iS Clinicalin takia, kun sitähän ei vielä joka kaupungissa edes myydä. Kokonaisuutena kävijämäärä oli aika sama kuin aina ennenkin. Voin siis sanoa, että tapahtuma onnistui meidän kohdalla erinomaisesti.

Topten

Oli hyvin mielenkiintoista nähdä olinko osannut mitoittaa tuotetilaukseni oikein, koska iS Clinical oli nyt ensimmäistä kertaa Pimeän Kaupan illassa mukana. Ei ole ihan helppoa ennustaa mitä asiakkaat haluavat ostaa. Harmikseni myös Dermalogican tuotteista oli muutama loppu jo maahantuojalta ja lähetys tulee vasta alkuviikosta. Tosin jokainen saa kyllä tarvitsemansa tuotteet ensi viikolla. Kaikista suosituin tuote oli iS Clinicalin Youth Eye Complex (115€-20%) silmänympärysvoide mikä kertoo sen tunnettavuudesta. Useampi uusi asiakas tuli ostamaan juuri sitä, mutta kuitenkin se oli minulle yllätys, kun hoitovoiteet ovat aina ennen olleet eniten myytyjä. 

1. iS Clinical Youth Eye Complex (115€-20%) silmänympärysvoide 
2. iS Clinical Shield Reparative Balm, hoitovoide (79€-20%)
3. Dermalogica Intensive Moisture Balance 100ml, hoitovoide (96€-20%)
4. iS Clinical Pro-Heal Serum, tehotippa (109€-20%)
5. Dermalogica Overnight Repair Serum tehotippa (107€-20%)
6.Dermalogica SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaine (85€-20%)
7. iS Clinical NeckPerfect Complex kaulavoide (95€-20%)
8. iS Clinical Cleansing Complex puhdistusgeeli (49€-20%)
9.Dermalogica Ultra Calming Cleanser puhdistusmaito (73€-20%)
10. iS Clinical Youth Intensive Creme hoitovoide (229€-20%)

Nuo iS Clinicalin puhdistustuotteet ovat vakuuttaneet asiakkaat. Moni joka osti heti keväällä iS Clinicalin Cleansing Complexin kävi hakemassa sitä uuden pullon. Enkä yhtään ihmettele, koska se on poikkeuksellinen puhdistusgeeli. Cleansing Complex on kolme tuotetta yhdessä pullossa eli se on pesuaine, kasvovesi ja silmämeikin poistoaine. Olen itsekin käyttänyt sitä koko kesän ja rutikuiva ihoni voi oikein hyvin. Se ei ole ollenkaan perinteinen pesugeeli joka yleensä jättää ihon hiukan kiristäväksi ja kuivaksi. Cleansing Complex ei kuivata tipan tippaa, mutta sillä on nopea pestä ja iho jää raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. 

Tarjoukset ovat voimassa vesrkkokaupassa sunnuntaihin klo 24 asti. Käykäähän tekemässä ostoksia!


1 kommentti:

  1. Nyt on pakko paljastaa totuus eilisestä Hämeen Sanomien jutusta. Siellä oli koko sivun listaus Hämeenlinnan parhaiten palvelevista yrityksistä.
    Me olimme tutkimuksen ehdoton ykkönenkauneushoitoloiden kohdalla, mutta nimeämme ei mainittu. En suostunut maksamaan 380€ tuosta maininnasta, koska koin sen harhaan johtavaksi. Kaikki jotka olivat kyselyssä saaneet edes yhden pisteen pääsivät listaukseen mukaan, jos maksoivat siitä ja heille annettiin ”kunniakirja” joita voi tulostaa itse netistä kymmenittäin, jos kehtaisi. Nämä palvelututkimukset ovat erinomainen bisnes firmoille jotka sen tekee, mutta minusta se on kuluttajien aliarvioimista. En halunnut nimeämme listaan edes ekalle sijalle, koska tutkimus ei ollut minusta todenperäinen. Kysely oli mukana 500 hämeenlinnalaista joten otantakin on häviävän pieni.
    Yritän kehittää meille ihan oman kyselyn, että asiakkaamme voisivat rehellisesti kertoa mitä muutoksia haluavat. Meillä pitää kohta tehdä remonttia, kun kaikki pinnat kuluu niin nopeasti ja haluaisin tietää asiakkaiden mielipiteet mikä heidän mielestään olisi hyvä juttu.

    Inkeri

    VastaaPoista