perjantai 28. syyskuuta 2018

Huomioi nämä tuotteet Pimeän Kaupan tarjouksista!

Toivottavasti pääsette tänään kaupungille, koska Pimeän Kaupan illan yksi tunnelman luoja on väkipaljous. Sellaista koetaan Hämeenlinnassa harvoin ja ei edes joulunaluslauantaina ole liikkeellä niin paljon väkeä kuin yleensä Pimeän Kaupan illassa. Kaikki meidän tarjoukset saa myös verkkokaupasta käyttämällä koodia : Pimeakauppa2018


Varaudu talveen

Varmaan ei mene montaakaan päivää, kun patterit on laitettava päälle ja sisäilma kuivuu. Näitä Pimeän Kaupan tarjouksia kannattaa hyödyntää ja vaihtaa hoitotuotteet ”talvilaatuun”. Mitään tuubinpohjia ei kannata jättää kesää odottamaan vaan kaikki kannattaa käyttää loppuun. Helpoin tapa muuttaa kotihoito talveen sopivaksi on hankkia täyteläisempi hoitovoide. Edullisin ja tehokkain vaihtoehto on iS Clinicalin SHIELD REPARATIVE BALM  (79€-20%). Siirrä edellinen voide yökäyttöön ja ota päivävoiteeksi tämä Shield Reparative Balm joka suojaa ihoa tuulelta, lämmönvaihteluilta ja kuivalta sisäilmalta.
Nopea ja edullinen tapa lisätä kosteutta ja kiinteytystä iholle on FIRMING MIST (39€-20%) hoitosuihke. Firming Mist on hyvin edullinen sen laatuun ja tehokkuuteen verrattuna. Se vaikuttaa ihon kollageenisynteesiin ja parantaa ihon kimmoisuutta. Samalla se normalisoi ihon toimintoja ja esimerkiksi öljyisellä iholle se vähentää talineritystä. Firming Mist sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille korvaamaan kasvoveden ja sitä voi myös sumuttaa pitkin päivää meikinkin päälle. 

Lempeä yöhoito

Tähtitarjouksena on Sound Sleep Cocoon NYT 79€ (110€) yövoide Dermalogicalta ja se on herättänyt ihastusta koko kesän. Voiteena se on kevyt ja geelimäinen eikä sen imeytyminen vie aikaa. Siinä oleva stressihormonin eritystä vähentävä patsuli-lavendeli- ja santelipuuöljy tekee voiteesta sopivan täyteläisen talvikäyttöön. Sen alle on kuitenkin hyvä laittaa tehotippa ja esimerkiksi herkälle ja couperosaiholle sopii iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (109€-20%). Se vähentää lämmönvaihteluiden aiheuttamaa punoitusta ja couperoottisuutta ja estää ihon ohentumista. Pro-Heal Serumia voi käyttää aamulla ja illalla ja aamuisin sen päälle on Shield Reparative Balm erityisen hyvä. Enkä voi olla kehumatta iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREMEÄ (226€-20%) joka on paras voide mitä olemme Marin kanssa käyttäneet. Ne jotka ovat kokeilleet Dermalogican Power Richiä tykkäävät taatusti Youth Intensive voiteesta, koska se on vielä tehokkaampi. Sen lisäksi ei tarvita kuin silmänympärysvoide ja tuo purkki riittää pari kuukautta aamuin illoin käytettynä. Enää ei kotihoito voisi olla helpompaa. 

Älä laiminlyö vartalon ihoa

Viimeistään nyt kannattaa aloittaa vartalon rasvaus ettei iho kuivu ja kutise sisälämmityksen alkaessa. iS Clinicalin Body Complex (74€-20%) on erityisen tehokas vartalovoide, koska siinä on pieni määrä hedelmähappoentsyymejä jotka lievästi siloittavat ja kuorivat kuivaa ihoa. Body Complex on nopea levittää ja se imeytyy hyvin ja noiden entsyymien ansiosta ihosta tulee silkkimäisen sileä. Nyt meillä on myös laajempi valikoima CASTELBELIN vartalotuotteita. Ne ovat hyvin edullisia käytössä ja tuoksut ovat ihania. Kaikki Castelbelin vartalovoiteet (31€-20%) imeytyvät hyvin ja estävät kuivuutta ja kutinaa. Suihkuvaahtoja (29€-20%) voi käyttää myös käsisaippuana ja miesten suihkuvaahdolla voi pestä myös hiukset. 

Tervetuloa Pimeän Kaupan iltaan ja muistathan, että kaikki tarjoukset ovat verkkokaupassakin. 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi14:30

    Olen kanssasi samaa mieltä, että tuo youth creme on hieno voide. Purkki riittääkin aika kauan ja se tosiaan tuntuu vielä herätessäkin sileytenä. Kurtut suupielissäkin on pehmenneet. Kiitos taas näistä hyvistä tarjouksista

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä postauksesta...oma ja äidin tilaus meni nyt uusiksi. Meinattiin tilata tuttua kosteusvoidetta...mutta otetaankin tuo IS Clinicalin balm voide testiin. Tehdään taas yhteistä tilausta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan Shield Reparative Balmia. Se on suojaavampi nyt talvea varten ja aina on kiva kokeilla jotain uutta.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi18:05

    Hei. Ostin tänään ensimmäisen Sound sleep cocoon purkkini. Minulta meni pitkään ennenkuin tajusin miten voidetta saa purkista.Olin vähällä rikkoa purkin kun en tajunnut että pitää kiertää. Ja pienellä olevaa tekstiä en nähnyt. Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen00:40

      Voi anteeksi! Et ole ensimmäinen joka on näin sanonut ja yleensä aina näytän miten se purkki toimii. Nyt se jäi minulta vahingossa väliin, mutta onneksi sait sen ilmeisesti toimimaan.
      Purkki on helppo ja kiva käyttää kunhan vaan ensin keksii miten se toimii. Sellaista purkkia en ole missään muussa tuotteessa ennen nähnyt. Aluksi emme ollenkaan hoksanneet, että se pitää kertoa asiakkaalle, mutta olemme siitä parilta asiakkaalta kuulleet. Ymmärrän sen hyvin, koska en varmaan olisi itsekään heti keksinyt miten se toimii ellen olisi lanseerauksessa sitä nähnyt. Ehkä siinä pakkauksessa on jossain ohjekin, mutta ne ovat pientä pränttiä eikä niitä edes keksi lukea.
      Sound Sleep Cocoon voiteen purkkia painetaan pohjasta ja se toimii muuten normaalin pumppupurkin tavoin. Voi jopa olla, että se on käyttäjäystävällisempi näin, mutta se pitää ensin nähdä miten se toimii. Olen tosi pahoillani, että jouduit sitä ihmettelemään. Se oli aivan minun syytä, kun en sitä näyttänyt.

      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi07:25

    Hei. Ei hätää. Purkki on erittäin helppo käyttää nyt kun sen käytön hoksasi. Ja olisihan sitä voinut laittaa heti silmälasit tilannetta helpottamaan. Päivi

    VastaaPoista