tiistai 25. syyskuuta 2018

Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain sinistä

Pimeän Kaupan ilta on muutaman päivän päästä perjantaina 28.9 ja palvelemme teitä klo 15.00-21.00. Vielä en varmasti pysty sanomaan tarjouksista, mutta oletettavasti ne ovat samat kuin aiemminkin. Nythän tilanne on hiukan erilainen, kun mukana on suurempi valikoima eli iS Clinicalin tuotteet myös.

Kokeile jotain uutta

Tuo jutun otsikkolause yleensä liitetään häihin, mutta sitä voisi toteuttaa myös tässä Pimeän kaupan illassa. Kannattaa kokeilla jotain uutta iS Clinicalilta ellet ole niistä vielä mitään käyttänyt. Vanhat lempituotteet kannattaa säilyttää, koska tuttuihin tuotteisiin on helppo turvautua. Tuo jotain sinistä voisi olla Xtremen Sapphire (35€) silmänrajauskynä joka on suomalaisten perusväri. Mitään hoitotuotteita ei kannata kesken tuubin vaihtaa iS Clinicaliin vaan niitä voi ottaa käyttöön, kun joku entisistä loppuu. Toisaalta uusi tuote innostaa aina ja uutta on kiva kokeilla. Huomaan sen itsestäni, kun innostuneena käytän omalle iholleni iS Clinicalia. Tässä muutama ehdotus jotka sopivat kaikille. Ehdottomasti kokeilun arvoinen on Neck Perfect Complex (99€) kaulavoide jota tarvitsee kaikki yli kolmekymppiset. iS Clinicalin koulutuksessa  Katrina Medina käytti sanaa teckneck, kun hän puhui kaulan veltostumisesta. Jatkuva tietokoneella työskentely saa aikaan kaulan poikittaisryppyjä ja leuan alustan veltostumista ja näitä vanhenemisen merkkejä kuvataan sanalla teckneck. Kaikki jotka kokevat omaavansa tämän teckneckin voivat ottaa käyttöön Neck Perfect Complexin. Youth Eye Complex (115€) iS Clinicalilta kannattaa myös kokeilla, jos silmänympärystuotteet ovat loppumassa. Se sisältää retinolia joka on kaikista tehokkain raaka-aine poistamaan ryppyjä. iS Clinicalin retinoli on yhdistetty sellaiseen raaka-ainekoostumukseen ettei sen hilseilyttävää ja kuivattavaa vaikutusta ole
 ollenkaa vaan ainoastaan näkyvä silottavavaikutus.


Näihin kannattaa luottaa

Jo pitkään myynnissä olleista Dermalogican tuotteista nostan esiin muutaman mitä jokainen tarvitsee. Multivitamin Power Recovery Masque (78€) naamiota ilman ei talvea pidä aloittaa, koska se on niin helppo tehohoito kaikille ihotyypeille. Samoin kuorinta-aineet Daily Microfoliant (80€), Daily Superfoliant (94€), Multivitamin Thermofoliant (84€) ja Daily Resurfacer (122€) ovat korvaamaton apu ihon hyvinvoinnin ylläpitoon. Dermalogican meikinpohjustusaineet SkinPerfect Primer sk 30 (85€) ja Hydrablur Primer (84€) ovat ihan välttämättömät, että talven harmaus saadaan muutettua heleäksi. Niitä voi ostaa kaksitainkin, koska niitä kuluu jatkuvasti. Itse käytän niitä 5-7 päivää viikossa joka aamu ja yksi SkinPerfect Primer sk30 riittää minulla kolmisen kuukautta. Youngbloodin meikeistä suosituin on jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation ja sen voittanutta ei löydy. Samoin YB:n huulikiillot ja huulipunat ovat suosittuja ja varsinkin talven tullen huulikiilto toimii huulirasvana. Talven uutuusvärit tulevat valitettavan myöhään ja tuskin saan niitä perjantaiksi, mutta jäähän jotain kivaa odotettavaa talvemmaksikin.






Meikinpohjustusta tarvitaan aina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti