keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Pimeän Kaupan tarjoukset!

Pe 28.9 Hämeenlinnassa on perinteinen PIMEÄN KAUPAN ILTA. Me teemme hoitotyötä vaan aamupäivän ja palvelemme ostoksilla kävijöitä klo 15.00-21.00. Tervetuloa!

Kaikki Dermalogican, iS Clinicalin ja Youngbloodin tuotteet -20%. Alennus koskee kaikkia muita tuotteita paitsi Bt-Sonic ultraäänilaitetta (126€).

Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi IS CLINICALI:n tuotepaketin arvo 65€.
Tuotepaketteja on kaksi erilaista:

  • Pakkaus 1 sisältää matkakokoiset Neck Perfect Complex, Genexc Serum, Shield Recover Balm ja näytepussit Cleansing Complex, Youth Eye Complex ja Youth Intensive Cream. 
  • Pakkaus 2 on herkälle iholle ja siinä on matkakokoiset Neck Perfect Complex, Pro-Heal Serum, Shield Recover Balm ja näytepussit Youth Eye Complex, Cleansing Complex ja Reparative Moisture Emulsion.


Verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa pe-su 28.9-30.9 ja laittakaa tilaukseenne toivomus kumman pakkauksen haluatte lahjaksi. Entiseen tapaan käy niinkin, että voitte laittaa tilauksen sähköpostilla ja kertoa koska tulette ne hakemaan. Kaikkihan eivät pääse kaupungille juuri perjantai-iltana. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, koska iS Clinicalin kohdalla tarjouksia on harvoin ja tämä on ihan poikkeustapaus, että voimme tämän alennuksen antaa.





Hoitotuotesuosituksia

Olette varmaan huomanneetkin, että iS Clinicalin tuotteet ovat edullisempia kuin Dermalogican ja näitä kahta sarjaa voi mainiosti sekoittaa keskenää, koska niiden voidepohja on sama. Tehohoitoaineiden eli seerumien raaka-ainepitoisuudet ovat iS Clinicalissa ovat korkeammat kuin missään muussa Suomessa myytävässä hoitosarjassa. Näitä seerumeja kannattaakin nyt kokeilla, koska niiden vaikutus on todella tehokas. PRO-HEAL SERUM (109€-20%) on ihan ainutlaatuinen tuote, koska se auttaa myös ruusufinniin ja pedioraalidermatiittiin. Pro-Heal Serum sopii kaikille herkkäihoisille ja se poistaa punoitusta ja tulehdusta eli se käy lähes kaikille meidän talvisäässä.
Siloitusta ja napakkuutta lisää GENEXC SERUM (119€-20%) joka sopii kaikille yli kolmekymppisille. POLY-VITAMIN SERUM (75€-20%) sopii erityisen hyvin ohuelle, kuivalle ja atooppiselle iholle kiinteyttämään ja vähentämään ryppyjä.
Erityisesti suosittelen SHIELD RECOVER BALM (79€-20%) hoitovoidetta. Se on paras mahdollinen yö-ja päivävoide Suomen talvessa. Sen suojaava ja hoitava vaikutus on erinomainen ja kuitenkin se imeytyy nopeasti ja sopii meikin alle. Myös iS Clinicalin puhdistustuotteita kannattaa kokeilla, koska ne ovat hyvin edullisia käytössä. Puhdistuksia on kolme erilaista ja niiden hinta on 49€-20%. Niihin voi yhdistää Dermalogican PRECLEANSEN (68€-20%) , tai PRECLEANSE BALMIN (58€-20%)

Myynnissä on myös tekemiäni kortteja Kissakoti Kattilan hyväksi hintaan 1€/kpl. Ajattelin nostaa esiin jo joulukortitkin, jos joku haluaa varautua hyvissä ajoin. Muistakaa, että Kattilassa on noin sata nälkäistä pikkusuuta. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi09:07

    Hei.Oikein hyviä tarjouksia tulossa. Näiden kahden tuotteen Dermalogican PRECLEANSEN (58€-20%) , tai PRECLEANSE BALMIN (68€-20%) hinnat ovat tainneet mennä ristiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen14:16

      Voi kiitos, kun huomasit. Kävin ne nyt muuttamassa oikein.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi09:42

    Hei! Onko myös EyEnvy 20% alennuksessa?

    VastaaPoista
  3. Inkeri Valtonen14:14

    Kyllä tuo EnEnvy on myös -20%. Tänäänkin taas näin miten asiakkaan ripset olivat tosi upeat noin kolmenkuukauden käytön jälkeen. Eilen näin hienon tuloksen kulmakarvoissa jotka olivat harventuneet lähes olemattomiin ja reilun kuukauden käytön jälkeen ne olivat tuuhentuneet.
    Suosittelen EyEnvyä kaikille jotka haluaa ripsiään pidentää ja vahvistaa.

    Inkeri

    VastaaPoista