maanantai 24. syyskuuta 2018

Tähtitarjouksessa Sound Sleep Cocoon yövoide!

Tähtitarjouksena Dermalogican uusin yövoide  SOUND SLEEP COCOON NYT 79€ (110€) ja saat sen kanssa lahjaksi matkakoisen Precleanse alkupuhdistusöljyn. Arvo 16€.



Hehkeän kaunis iho

Sound Sleep Cocoon yövoide on saanut niin paljon kehuja, että haluaisin kaikkien nauttivan sen tuloksista. Voidehan tuli myyntiin vasta keväällä ja yleensä ei uutuuksia ole tarjouksissa mukana. Kuitenkin nyt halusin, että asiakkaani huomioisivat tämän voiteen, koska siinä on niin monta hyvää ominaisuutta tähän vuodenaikaan. Sound Sleep Cocoon on ohut geelimäinen voide joka sisältää runsaasti ravitsevia aineosia. Se on riittävän hoitava ikääntyvälle kuivalle iholle, mutta ei liian täyteläinen nuoremmalle sekaiholle. Tärkeimmät tämän voiteen ominaisuudet ovat runsas kosteus ja ihon toimintojen vilkastuminen joka näkyy hehkeän terveenä ihona. Iän myötä aineenvaihdunta ja verenkierto hidastuu ja iho on paljon elottomampi ja kalpeampi kuin parikymppisenä. Juuri näihin ominaisuuksiin Sound Sleep Cocoon vaikuttaa. 

Vähentää stressiä

Sound Sleep Cocooniin on Dermalogica kehittänyt aivan uuden raaka-ainesysteemin. Se on liikeaktivoitumikrokapseli joka luovuttaa vaikutusaineita tasaisesti koko yön aamuun saakka. Tuo mikrokapseli reagoi ihmisen liikkeisiin ja vapauttaa hoitoainetta aina kääntyillessä ja näin voiteen teho pysyy aktiivisena koko ajan. Mikrokapseli sisältää laventeli-,patsuli-ja santelipuuyhdistelmää joka vähentää stressihormonin eritystä. Sound Sleep Cocoon vaikuttaa rentouttavasti ja parantaa unen laatua. Aluksi en tähän juttuun uskonut ollenkaan, mutta nyt olen kuullut todella monelta asiakkaalta miten elimistö rauhoittuu tuoksun vaikutuksesta. Olen kokenut tämän itsekin ja se on todella hyvä voiteen ”sivuvaikutus”. Laventeli on tunnettu vuosisatoja rauhoittavasta vaikutuksestaan. Laventelilla täytettyjä tuoksupusseja on aina käytetty liinavaatekaapin raikastimena ja erityisesti juuri lakanoiden ja tyynyliinojen kanssa. Nykyisin muodikkaat huonetuoksut sisältävät usein jotain laventeliyhdistelmää, jos halutaan rentouttava vaikutus. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Sound Sleep Cocoon voidetta, koska sen ihoa hoitava vaikutus on näkyvä. Sen lisäksi mielihyvää tuottava rauhoittuminen ei tee pahaa kenellekään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti