lauantai 15. syyskuuta 2018

Hellekesän jälkihoito

Nyt alkaa olla meidän poikkeuksellisen kuuma kesä takanapäin ja jos syysilmasto on entisellään kuukauden päästä tarvitaan jo sisälämmityksiä. Tämä kesä on ollut iholle todella rasittava ja on vaikea saada ihoa hyvään kuntoon ilman kunnollista kasvohoitoa.

Nanolift kosteuttaa, kiinteyttää ja puhdistaa

Pitkän hikoilukauden jälkeen lähes kaikilla ihoilla on tarve puhdistukseen ja epäpuhtauksien poistoon. Kuivemmatkin ihot ovat keränneet huokosiin hien, lian ja kuolleensolukon massaantunutta seosta. Se ei lähde millään puristelulla ja siihen ei missään tapauksessa pidä ryhtyä. Toisaalta ihot ovat nyt paljon pintakuivempia kuin tavallisen kesän jälkeen, koska jatkuvasti valuva hiki huuhtoi kaiken kosteuden pois. Kuumuus aiheutti kasvoillekin turvotusta ainakin meille yli viisikymppisille ja se taas lisäsi veltostumista ja kimmosäikeiden katkeilua. Nanolift (124€)  on siitä harvinainen kasvohoito, että sen avulla voidaan vaikuttaa useampaan ongelmaan yhdellä kertaan. Jo alkupuhdistus ja kuorintavaihe puhdistaa huokoset ja sulattaa pois talitukkeumat ja hikijäämät. Samalla voidaan poistaa myös miiliumeja, jos niitäkin on syntynyt. Sen jälkeen ihoa elvytetään kevyellä mikrovirralla joka vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihdutaa ja se poistaa turvotusta todella näkyvästi.
Jokaiselle asiakkaalle sekoitetaan ihon tarpeiden mukaan tehoaineet jotka imeytetään tässä mikrovirtavaiheessa. Tehoaineet voivat olla samalla kertaa sekä kosteuttavia, että kiinteyttäviä. Näin loppukesästä käytämme runsaasti antioksidanttisia vaikutusaineita, jotka korjaavat auringon aiheuttamaa solujen vaurioitumista. Pitkän kasvohieronnan aikana imeytetään suojaavat aineosat ihon pintakerrokseen ja näin ihon suojautuminen talven haitoilta paranee. Lopuksi laitetaan naamio joka sulkee huokoset ja imeyttää loputkin hoitoaineet syvälle ihoon. Nanolift vie aikaa 
puolitoistatuntia ja se sopii ihan jokaiselle.


Kotihoitoa kannattaa tehostaa

Auringon jäljiltä iho uudistuu voimakkaasti vielä jopa muutaman kuukauden ja siitä syystä ihosta irtoaa tavallista enemmän kuollutta solukkoa eli hilseilyä. Kuorintaa pitää ehdottomasti lisätä varsinkin nyt, kun sisälämmitys ei vielä kuivata. Itse olen mieltynyt käyttämään iS Clinicalin Warming Honey Cleanseria (49€) joka on puhdistus ja kuorinta yhtäaikaa. Se sopii hämmästyttävän hyvin rutikuivalle iholleni ja moni näppylöistä kärsivä asiakkaanikin on saanut siitä helpon ja tehokkaan avun. Dermalogican Daily Resurfacer (122€) hoitotassut ovat se salainen ase millä yli nelikymppinen saa hehkeän ihon joka aamu. Niitäkin voi käyttää ihan joka aamu, kun ihon tarve hellävaraiseen kuorintaan on nyt suuri.
Kotihoidossa kannattaa ehdottomasti olla tehotippoja eli seerumeja jotka vaikuttavat syvempiin iho kudoksiin. Niistäkin saadaan tehokkaampi tulos Nanolift kasvohoidon ja kuorinnan jälkeen.  PHYTO REPLENISH OIL (102€) sopii tähän tilanteeseen erinomaisesti ja se on ensisijaisesti tarkoitettu päiväkäyttöön. Sen rinnalla yökäyttössä toimii tosi hyvin iS Clinicalin Super Serum Advance ( 99€) joka on varsinainen antioksidanttipommi korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita.
Kesän jälkeen myös kaula ja decoltee kannattaa hoitaa hyvin ennen kuin ne piilotetaan puseroiden ja huivien alle. Varsinkin decoltee kärsii uv-säteilystä pahiten, mutta yleensä se jää lähes hoitamatta. Neck Perfect Complex (95€) iS Clinicalilta on paras mahdollinen ihoa korjaava voide kaulalle ja decolteelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti