maanantai 3. syyskuuta 2018

Näppyihokin kaipaa ryppyhoitoa

Tähän asti on ollut hyvin haasteellista hoitaa rasvoittuvaa epäpuhdasta ihoa elvyttävillä ja kiinteyttävillä tuotteilla. Moni kokee, että vähäkin elvyttävämpi tehohoito nostaa myös finnit ihon pintaan. Nyt iS Clinicalin seerumit toi avun tähän.


Rasvoittuva iho vanhenee hitaasti

Seka-ja rasvainen iho vanhenee paljon hitaammin kuin kuiva ihotyyppi. Rasvaisella iholla on yksi ihosolukerros enemmän kuin kuivalla iholla ja siksi se kestää iän tuomaa ihon ohentumista paremmin kuin kuiva iho. Kuitenkin rasvainen iho veltostuu ja rypistyy ihan kuin kaikki muutkin ihotyypit. iS Clinicalin Active Serum (89€) on ihan loistava tuote kaikille ihotyypeille vähentämään ihon vanhenemisen merkkejä. Active Serum on iS Clinicalin eniten myyty tuote ympäri maailmaa. Sen tulehduksia vähentävät raaka-aineet hoitavat pois pikkunäpyt ja finnit ja samalla ihohuokoset supistuu. Vanhemmiten ihon veltostuminen tuo rasvaisella iholla ihohuokoset voimakkaasti näkyviin ja iho näyttää helposti epäpuhtaalta. Active Serum supistaa huokoset näkymättömiin ja kiinteyttää ihon pintakerrosta ja tasoittaa ryppyjä. Aluksi Active Serum saattaa kihelmöidä ja kuunottaa, kun se levitetään iholle, mutta se menee nopeasti ohitse. Viikon käytön jälkeen kihelmöinti loppuu, kun iho tottuu Active Serumin tehokkuuteen. Noin kolmen viikon käytön jälkeen alkaa muutokset iholla olla näkyvissä ja tulehdukset vähenee ja ihon sileys ja kimmoisuus lisääntyy. Active Serumin päälle sopii yö-ja päivävoiteeksi Reparative Moisture Complex (99€) joka kosteuttaa ja sopii myös rasvaiselle iholle.

Herkistyneen ihon ryppytuote

Herkälle couperosa iholle on myös ollut haastavaa löytää hoitoaine joka hidastaa ihon veltostumista, mutta samalla rauhoittaa punoitusta ja ihoärsytyksiä. iS Clinicalin seerumeista löytyy apu tähänkin. Pro-Heal Serum (109€) on toistaiseksi meillä eniten myyty näistä iS Clinicalin seerumeista, koska sen tulehduksia poistava vaikutus on niin monipuolinen. Suomalaisten tyypillinen iho-ongelma on punoitus, couperosa ja ruusufinni. Yleensä niihin liittyy kuivuus, hilseily ja ihon ohentuminen. Pro-Heal Serum on apu näihin kaikkiin. Talvi ja lämmönvaihtelut tuo taas esiin ihon punoitukset ja kuumottelut. Järkevintä olisi aloittaa tuon tulehdustilan ennalta ehkäisy jo nyt eikä vasta siinä vaiheessa, kun ongelma on jo päällä. Ruusufinnin tyyppinen näppy alkaa yleensä rauhoittumaan muutamassa viikossa Pro-Heal Serumilla. Pro-Heal Serumia kannattaa aluksi käyttää aamulla ja illalla, että tulehdukset saataisiin rauhoittumaan nopeasti. Hoitovaikutusta kannattaa pitää yllä käyttämällä Pro-Heal Serumia päivävoiteen alla läpi talven. Se vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja iho ei niin helposti reagoi lämmönvaihteluihin. Olen todella iloinen, että voin tarjota asiakkaillemme nämä kaksi seerumia Active Serum ja Pro-Heal Serum, koska mitään vastaavaa tuotetta ei markkinoilla ole aikaisemmin ollut. Nyt voimme auttaa niitäkin asiakkaita joiden iho-ongelmat ovat moninaisia. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:15

    Edelliseen postaukseen liittyen, se ihon kiilto..
    Se häiritsee siksi, et kiiltävä iho on ns. nahea ja siihen tarttuu eläinten karvat, pöly, maitohorsmat leijuvat siemenet ym. Toisekseen varsinkin nuorempana ihon killtely tarkoitti meikki sulaa/leviää/häviää pois hien/ihon rasvan ja öljyisyyden mukana ja se valtava teiniminun finni näkyy toiseen maakuntaan.

    Nykyisin ihoni ei enään finneile ja vain maksaläiskiä on tarve tasoitella.
    Silti en vieläkään pidä kiiltävästä ihosta, koska siihen tarttuu kissankarvat helposti ja kännykkään jää meikkirasvaklähmä, jos en ihoa ole puuteroinut mataksi. Puuteroitu meikki myös pysyy ilman korjailua työpäivän ja työpäivän jälkeiset menot.

    Tässä kuvaamasi seerumi voisi olla mun juttu.

    -mari-

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva, että kerrot oman näkemyksesi kiiltävästä ihosta. Tuota en tullut edes ajatelleeksi, että esim.siitepölyt takertuvat rasvapintaiseen ihoon helpommin ja tuovat lisäongelmia allergikoille. Tämän vuoden keväällä siitepölyä oli erityisen paljon ja moni asiakkaani sai siitä ihoreaktioitakin. Jos se olisi vaikuttanut vielä lisää tilanne olisi aina vaan pahempi.
    Mitä kissankarvoihin tulee niin itse en ainakaan kaipaa niitä yhtään lisää. Olen jo kotona sanonutkin, että pitäisiköhän yrittää oksentaa karvapalloja niin kuin Jössekin, koska olen elämäni aikana niellyt karvoja yhden kissan verran. Tosin tämä on ihan oma valinta ja näiden rakkaiden karvakorvien karvoja nieleskelen mielelläni. Ymmärrän kyllä, että allergisilla nahkean rasvaiseen ihoon tarttuu kissan tai koiran epiteelikin enemmän ja sehän ei ole hyvä juttu.


    Inkeri

    VastaaPoista