tiistai 27. marraskuuta 2018

Joulukuussa meillä on joulukalenteri ja arpajaiset!

Haluan antaa asiakkaille jotain extraa näin joulun alla ja päätin tehdä hoitolaan  joulukalenterin minkä mukaan joka päivä arvotaan yksi tuote ja sen tuotteen voi myös päivän aikana ostaa hyvällä alennuksella. Nyt näihin arpajaisiin voi osallistua myös blogin lukijat ja facebookin käyttäjät.

Joka päivä tarjoustuote

Joulukuussa ei ole Tähtitarjousta vaan joka päivä tulee uusi tuote erittäin hyvään tarjoushintaan ja yksi tuote myös arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Nyt voivat osallistua nekin blogin lukijat jotka eivät käytä facebookia. Selitän loppuviikosta miten tuo osallistuminen menee.

Tämän hetken TÄHTITARJOUS DAILY RESURFACER nyt 89€ (norm.122€) ja kaupan päälle tulee iS Clinicalin Hydra-Intensive Cooling Masque matkakoisena on voimassa 2.12 asti. Seuraava Tähtitarjous tulee voimaan vasta maanantaina 31.12 ja on taas voimassa kaksi viikkoa niin kuin aikaisemminkin. Joulukuun ensimmäinen päivä on ensi lauantai ja silloin alkaa jännitys. Asiakkaat saa jännittää arpajaisvoittoa ja minä, Mari ja nettipäällikkö Annukka jännitämme miten saamme tapahtuman rullaamaan ilman suurempia kommelluksia. Päävastuu on tietenkin minulla joka kehitin koko idean, mutta tiedän saavani paljon apua Marilta ja Annukalta.



Joulukalenterissa on joka päivälle oma tarjoustuote

Joulukalenteri on tehty kuukausi sitten etten enää itsekään muista mitä siellä on. Askarteluhan on ollut pitkään harrastukseni ja nyt väkästin tämän joulukalenterin itse. Ostin 24 kpl muovisia läpinäkyviä muovipalloja halkaisijaltaan noin 8 cm. Koristelin pallot erilaisilla joulutarroilla ja askartelumaaleilla ja numeroin ne niin kuin joulukalenteri yleensäkin. Jokaiseen palloon on piiloitettu silkkipaperiin kääritty tuotenäyte, tai tuotteen nimi ellei se muuten mahdu palloon. Tuo kalenterissa oleva tuote on normaalikokoisena hyvällä tarjoushinnalla koko päivän hoitolassa ja verkkokaupassa. Ellei sinä päivänä ehdi hoitolaan sitä ostamaan voi meille laittaa tekstarin, tai sähköpostin, koska tulee tuotteen hakemaan. Aika moni hämeenlinnalainen hoitoasiakas ostaa tarjoustuotteen verkkokaupasta, mutta poikkeaa sen itse hakemaan, tai ottaa seuraavaan hoitoon tullessa. Näin säästyy luontokin, kun ei tule turhaa pakkaamista ja säästyy postimaksukin. Verkkokauppaa käyttää myös moni hämeenlinnalainen asiakas, koska eivät ehdi hoitolaan ostoksille esimerkiksi pitkien työpäivien takia, tai he asuvat kaukana keskustasta. Kaikki tavat käy meille ja pyrimme olemaan hyvin joustavia palveluissamme.

Arvomme joka aamu ennen kello kymmentä edellisen päivän tuotteen niiden kesken jotka ovat osallistuneet arvontaan blogissa, tai facebookissa ja ilmoitamme sen sähköpostilla asiakkaalle joka voi sen noutaa, tai sitten lähetämme sen. Samalla avaamme kalenterista
kyseisen päivän ja kerromme mikä on tuote ja sen tarjoushinnan. Ilmoitamme sen blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Sitten asiakkailla on päivä aikaa ostaa tuote tarjoushinnalla. Päädyimme siihen, että teemme nämä kalenteritoimet joka aamu ennen kuin avaamme hoitolan ja aamun ensimmäiset asiakkaat tulevat. Ensin ajattelin, että olisi loogista pitää tarjous 24 tuntia keskiyöstä lähtien.  Se idea tyrmättiin muiden taholta, koska ainoastaan minä viitsisin olla hereillä siihen aikaan ja kalenteri pitäisi olla kotonani. Joten teemme tämän järkevästi sovittaen sen työrytmiimme. Päädyimme myös siihen ettemme pommita asiakkaita joka päiväisellä sähköpostiin lähetetyllä asiakaskirjeellä vaan jokainen voi tarkistaa tarjouksen ja voittajan netistä. Viime jouluna jotkut firmat lähetti tällaista mainospostia joka päivä ja se ärsytti minua suunnattomasti joten sitä en tee omille asiakkaillemme. Seuratkaa nyt tarkkaan blogia ja sometilejämme.

2 kommenttia:

  1. Ompa kiva idea! :)

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen23:59

    Olen taas ihan innoissani, kun tällainen uusi juttu on tulossa. Askartelin noita palloja kissojen kanssa yhdessä ja heistä tuo palloidea on huomattavasti parempi kuin korttiaskartelu. Ei voinut selkäänsä kääntää, kun pallot lähti heti liikkeelle. Varsinkin pojat jaksoi niiden perässä juosta. Hertta tapansa mukaan katseli nenän varttaa pitkin poikien hosumista ja siirtyi sitten mielenosoituksellisesti saunan parveen omaan ylhäiseen yksinäisyyteensä. Jösse ja Valtsu ei ole kertaakaan menneet saunaan nukkumaan, vaikka sehän on kissojen lempipaikka yleensä. Meillä se on Hertan valtakuntaa ja sinne ei höppänäjätkillä ole menemistä.
    Toivottavasti tuo arpominen menee ilman kommelluksia ja asiakkaat löytävät tarjoustuotteista joululahjoja itselleen, tai sukulaisille ja ystäville.

    Inkeri

    VastaaPoista