sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Antistressi-kasvohoito

Antistressi-kasvohoito (63€) on meidän uutuushoito joka on vastaisku digitaalisaation ja kiireen tuomalle stressille. Hoidon pääpaino on rentouttavassa ja rauhoittavassa kasvohieronnassa joka pysäyttää ihmisen arkikiireiden keskellä.

Näin syntyi Antistressi-kasvohoito

Nyt voin sanoa, että tämä hoito suunniteltiin asiakkaiden toiveita kuunnellen. Kaikki asiakkaat nauttivat kasvohieronnasta ja moni sanoo sitä parhaaksi tavaksi rentoutua. Itselleni kasvohieronta on hoidon paras vaihe, koska rauhoitun siinä itsekin. Marikin tykkää tehdä kasvohierontaa ja nukahtanut asiakas on paras kiitos työstä. Nyt tähän uuteen Dermatude-kasvohoitoon ei kuulu kasvohierontaa eikä sitä voida hoitoon lisätä. Kasvohieronta sulkisi heti mikrokanavat ja hoidon teho vesittyisi. Olen koko talven kehitellyt mielessäni jotain uutta rentouttavaa kasvohoitoa. Katselin myös ammattijulkaisuista miten amerikkalaiset tarjoavat digidetox kasvohoitoja. Niiden tarkoitus on nimenomaan auttaa ihminen pois tietokoneiden ylinopeasta maailmasta ja purkaa kiirettä ja stressiä luonnollisella tavalla käsien kosketuksen kautta. Idea on minusta oikein hyvä ja tiedän monen kärsivän kiireestä ja jotenkin epäinhimillisestä digimaailmasta. Halusin tehdä hoidosta myös kohtuullisen hintaisen, että se voisi ottaa säännöllisten Nanolift ja Dermatude-kasvohoitojen välissä.

Antistressi-kasvohoidon vaikutukset

Antistressi-kasvohoidon tärkein vaikutus on rentoutuminen ja pysähtyminen. Sen ihonhoidolliset vaikutukset ovat vähäisiä ja se ei missään tapauksessa korvaa muita kasvohoitoa. Hoidossa käytettyjä vaikutusaineita on vähän ja siksi pystyin puristamaan hinnan alas. Antistressi-kasvohoito kestää 45 minuuttia ja sen hinta on 63€. Hoitoon on hyvä varata aika tunnin verran, koska pukeutumiseen yms.menee aina lisäaikaa, mutta me veloitamme ainoastaan kolmesta vartista. Hoito on sen verran lyhyt, että sen voi tehdä jopa ruokatunnilla. Hoidon aluksi tehdään alkupuhdistus ja iho pyyhitään kevyellä nestemäisellä kuorinnalla. Sen jälkeen tehdään klassinen kasvohieronta hartioista asti ja siihen yhdistetään myös rentouttavaa akupaineluhierontaa. Hieronnan loppuvaiheessa tehdään erityinen silmänympäryshieronta ja päätteeksi laitetaan naamio joka vaikuttaa 10-15 min. Hoidon päätteeksi voi laittaa kevyen meikin joten hoidosta voi jatkaa vielä kaupungillekin. Tarkoitus on myös, että voisimme ottaa asiakkaat nopealla aikataululla. Pyrimme järjestämään ajan jopa samaksi, tai seuraavaksi päiväksi. Näin nopealla ajanvarauksella hoidon tekee Mari, mutta tilanteen mukaan pyrin itse ottamaan ne asiakkaat ketkä ovat tottuneet minulla käymään. Voitte siis varata hoidon silloin, kun tuntuu, että koko päivä menee pieleen. Antistressi-hoidon voi myös suunnitella etukäteen jonkun tiukan tapahtuman päätteeksi esimerkiksi kokeiden jälkeen, tai rankan työrupeaman lopuksi. Hoidon hinta mahdollistaa myös sen, että se on helppo ostaa läheiselle joka kaipaa rentoutumista. Sen voi myös tehdä, vaikka viikottain esimerkiksi kesäloman aikana. Toistaiseksi myymme hoitoa hiukan ”tiskin alta”, koska emme pysty paljoa järjestämään hoitoaikoja nopeasti. Emme laita Antistressi-hoitoa hinnastoon emmekä mainosta sitä kuin tässä blogissa ja somessa. Tässä blogissa tulen kyllä siitä kertomaan, koska se on hoito jota jokainen tarvitsee. Voitte varata hoidon, vaikka heti laittamalla sähköpostia, tekstiviestiä tai soittamalla meille. Tervetuloa kokeilemaan!


2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:02

    Kuulostaa tosi hyvältä. En ole koskaan saanut niin hyvää kasvohierontaa, kun sinä teet ja tähän ikään ole toki kosmetologeja testaillut. Hitsin hyvä, jos todellakin pystytte järjestämään ajan samalle päivälle.

    Seuraavan kerran, kun kaikki on kaatunut jo töihin mennessä ja auto prakannut yms.soitan teille ettei verenpaine riko suonia.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olet tyytyväinen työhöni. Lähes kaikki ihmiset nauttivat kasvohieronnasta ja siksi haluamme panostaa siihen.
    Kokeilemme miten paljon pikavarauksia tulee ja miten pystymme niihin ajat järjestämään. Siksi emme vielä mainosta Antistressihoitoa isommin ettemme lupaa liikaa näistä vapaista ajoista.

    Inkeri

    VastaaPoista