maanantai 8. huhtikuuta 2019

Tähtitarjouksena Reparative Moisture Emulsion!

TÄHTITARJOUS iS CLINICALIN Reparative Moisture Emulsion hoitovoide NYT 79€ norm.99€ ja saat kaupan päälle Active Serum tehotipan matkakoon. Arvo 12€.

Vibrant Glow pakkaus 198€ sisältää Reparature Moisture Emulsion kosteusvoiteen, Active Serum hoitoseerumin ja Cleansing Complex puhdistusgeelin normaalikokoisina ja Neck Perfect Complex kaulavoiteen matkakoon. Erikseen ostettuna tuotteet maksaisi 249€ eli säästät viitisenkymppiä. Tarjoukset voimassa 21.4 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.
ViBRANT GLOW pakkauksia on rajallinen määrä joten ole nopea!

Reparature Moisture Emulsion

REPARATIVE MOISTURE EMULSION on iS Clinicalin suosituin hoitovoide ympäri maailmaa. Se sopii kaikille ihotyypeille myös Suomen ilmastossa nyt, kun talven kuivakausi on taakse jäännyttä. REPARATIVE MOISTURE EMULSION sopii yö-ja päivävoiteeksi ja myös meikin alle se on erinomainen. Sen siloittava vaikutus saa pintarypyt häipymään ja iho näyttää tasaisen heleältä. Täsmähoito vaikutuksen saa, kun laittaa REPARATIVE MOISTURE EMULSION alle ihotyypin mukaisen tehoseerumin. Nyt sen mukana saat Active Serum seerumin matkakoon joka on hyvä tasapainottaja kaikille ihotyypeille ja tuosta pullosta voi käyttää viikon verran. Reparative Moisture Emulsion on helppo hoitovoide, koska sitä voi käyttää yövoiteenakin. Viime kesän helteessä se oli ihanteellinen, koska se ei yhtään ollut tahmea, vaikka hiki valui jatkuvasti. Tämä hoitovoide on koostumukseltaan täysin erilainen kuin Dermalogican voiteet ja voi olla virkistävää kokeilla ihan erityyppistä voidetta joka on laadullisesti kuitenkin yhtä hyvä.

Pääsiäisiloa Reparature Moisture Emulsionista!


Vibrant Glow pakkaus

Vibrant Glow pakkaus sisältää kaiken mitä päivittäisessä ihonhoidossa tarvitaan paitsi silmänympärysvoiteen. Näillä tuotteilla saa iholle näkyvän muutoksen jo 2-3 viikon käytön jälkeen. Epätasapainoiselle iholle on ikä mikä tahansa nämä tuotteet tuo tasaisuutta, puhtautta ja supistaa huokosia. Nuorelle rasvoittuvalle näppyiholle tämä kolmen tuotteen systeemi rauhoittaa talinerityksen kuivattamatta. Yli viisikymppisellä tuotteiden uudistava ja puhdistava vaikutus tuo sileyttä ja heleyttä. Iho puhdistetaan CLEANSING COMPLEXILLA (49€) ja se poistaa myös kevyen silmämeikin ja Bt-Sonic ultraäänilaite on erinomainen lisä tämän puhdistusgeelin kanssa. Sitten levitetään iholle 3-4 tippaa ACTIVE SERUMIA ja sitä suositellaan käytettäväksi kerran päivässä, mutta itse voi valita käyttääkö sitä aamulla vai illalla. Voimakkaan öljyisellä ja paksulla iholla seerumia voi käyttää aamulla ja illalla. REPARATURE MOISTURE EMULSION hoitovoide levitetään Active Serumin päälle. Tässä voiteessa ei ole uv-suojaa ja ellei käytä mitään suojallista meikkiä kannattaa päällimmäiseksi levittää Eclipse sk 50 (49€). 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:25

    Juuri olin ostamassa uutta pulloa tätä reparative emulsioo. Kiva, että saankin sen nyt alehinnalla.
    Saako ostaa kaksi pulloa kerralla?
    Tämä on ehdottomasti paras voide mitä olen käyttänyt. Viime syksynä käytin sitä genex seerumin päällä, mutta nyt ajattelin kokeilla tuota kehumaasi aktive seerumia.

    VastaaPoista
  2. Reparative Moisture Emulsionia voi ostaa kerralla useammankin. Kyllä kaikki tätä voidetta kokeilleet ovat päätyneet ostamaan sitä lisää. Voide siloittaa ihon pintaa niin hyvin ja siitä tulee jotenkin silkkimäisen tuntuinen ja näköinen.

    Inkeri

    VastaaPoista