torstai 18. huhtikuuta 2019

Heleä iho Hydra-Intensive Cooling Masquella

Asiakkaiden kehut iS Clinicalin Hydra-Intensive Cooling Masquesta (95€)olivat meille viime kesänä vähän yllätyksiä. Meillä ei aluksi ollut sitä edes myynnissä vaan käytimme naamiota kasvohoidon yhteydessä. Asiakkaille annoimme kyllä pikkukokoja kokeiltaviksi ja sen jälkeen jo haettiinkin tuo isompi koko.

Ammattitason raaka-ainepitoisuus

Vuosi sitten, kun vielä opettelimme tuntemaan iS Clinicalin tuotteita pidin ensin tätä Hydra-Intensive Cooling Masqueta vain ammattikäyttöön tarkoitettuna, koska sen raaka-aineet sopivat juuri kasvohoidon päätteeksi. Yleensä näin tehokkaat raaka-aineet tekevät tuotteesta sen verran kalliin ettei sitä kannata pitää asiakasmyynnissä. Hydra-Intensive Cooling  Masque on kuitenkin saatu hinnoiteltua siten ettei yksi käyttökerta maksa paria euroa enempää. Näin kuluttaja voi käyttää kotona todella tehokkaasti vaikuttavaa naamiota. Raaka-aineina on aloe vera, vihreä tee, ruusunmarja ja hyaluronihappo. Aloe vera on pitkään tunnettu parantava ja kosteuttava aineosa joka tervehdyttää kuivaa, punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Vihreä tee on myös tunnettu hyvistä vaikutuksistaan ja se poistaa tulehduksia, nopeuttaa ihon uudistumista ja korjaa uv-säteilyn haittoja. Ruusunmarjauute on voimakas antioxidanttinen c-vitamiini joka parantaa ihon vastustuskykyä ja normalisoi ihoa monella tapaa. Hyaluronihappo on paras mahdollinen kosteuttava aine joka sitoo ihon omaa kosteutta ja korjaa kuivuuden ja ohentumisen nopeasti.
iS Clinicalin kosteusvoide Reparative Moisture Emulsion NYT 79€ (99€) 
on tarjouksessa vielä sunnuntaihin saakka. Kuvassa oleva iso purkki
on asiakkaiden suosikkinaamio Hydra-Intensive Cooling Masque 95€.

Ihanan virkistävä ja heleyttävä kotihoito

Heti, kun iholle levittää Hydra-Intensive Cooling Masquen ymmärtää, että nyt on kyse tavanomaista tehokkaammasta tuotteesta. Naamio tekee hyvin viileän ja raikkaan tunteen. Hydra-Cooling Intensive Masque rauhoittaa talven kuivattamaa helposti punoittelevaa ihoa. Kutisevan kuiva atooppinen iho rauhoittuu nopeasti ja muutkin ärsytykset normalisoituu. Auringon polttamalle iholle tämä naamio on ihan loistava, koska se poistaa kirvelyn ja kuumotuksen, mutta ennalta ehkäisee myös hilseilyn ja punoituksen. Saunan jälkeen Hydra-Intensive Cooling Masque tekee ihanan raikkaan ja viileän tunteen. Geelimäinen naamio saa imeytyä, vaikka yönkin yli ja vähintään sen pitää vaikuttaa kymmenen minuuttia. Hydra-Intensive Cooling Masque sopii ihan kaikille ja sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi22:59

    Tää isclinicalin maski on rauhoittanut ihan ihmeen hyvin tosi allergisen ja atooppisen naamani. Yleensä olen näin alkukeväästä ihan ruvella, kun nahka reagoi kaikkeen mahdolliseen. Nyt oon käyttänyt youth complexia päivällä ja shealdia öisin ja pari kuukautta sitten ostin tämän maskin. Joka kerta se rauhoittaa kaikki punoituksen ja hilseilevät läiskät. Käytän sitä vähintään pari kertaa viikossa.
    Mut sitä en käsitä miten sen voi jättää yöksi? Sittenhän pitää maata selällään kuin kuollut ja ei kai kukaan siihen pysty. Maskihan on pitkin tyynyä ja lakanoita, jos liikahtaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi18:54

      Minä olen käyttänyt sitä öisin ilman mitään ongelmia. Ihoni ei ole lainkaan kuiva, mutta naamio imeytyy aika kivasti, kun sitä ei laita liikaa. En ole huomannut tahmaa lakanoissa:)


      Leena

      Poista
  2. Hydra-Intensive Cooling Masqueta voi tosiaan käyttää niin, että sen jättää yöksi vaikuttamaan. Silloin paksuin kerros pyyhitään kasvopaperilla pois ja lopun voi jopa kevyesti hieroa ihoon. Näin se ei leviä petivaatteisiin. Kannattaa ensin laittaa naamiota paksumpi kerros, koska viilentävä vaikutus tulee paremmin esiin niin. Sitten nukkumaan mennessä poistaa sen imeytymättömän osan pyyhkimällä.

    Inkeri

    VastaaPoista