tiistai 9. huhtikuuta 2019

Ruusufinni ärsyyntyy keväisin

 Tähän vuodenaikaan alkaa kaikki kukkimaan niin luonto kuin ihokin. Suomalaisten vaalealle iholle on hyvin tyypillistä couperosa ja ruusufinni-ihottuma. Juuri nyt katupöly, siitepöly ja uv-säteily saa kaikki iho-ongelmat näkyviin.

Hyvin hoidettu iho reagoi vähemmän

Tietysti paras tapa välttää nämä joka keväiset ongelmat on ihon säännöllinen kotihoito ja kasvohoidot. Silloin, kun iho on tasapainoinen se myös kestää ulkoisia rasituksia ilman ongelmia. Kuitenkin yleensä talven jälkeen monella on iho niin huonokuntoinen ettei se kestä enää mitään ylimääräistä rasitusta. Talven kuivattava sisälämmitys ja suuret lämmön vaihtelut ovat syynä couperosan syntyyn. Couperosaihosta ei ole enää pitkä matka ruusufinniin ja siksi couperosaihon hyvä hoito on erittäin tärkeää. Couperosa näkyy ihossa sinipunaisina verisuonina ja iho on muutenkin helposti punakka ja kuumotteleva. Tässä vaiheessa olisi syytä pysähtyä ja luottaa kosmetologin apuun ettei iho-ongelma vaan pahene. Yksi suuri syy couperosaan ja punakkuuteen on liiallinen kuivuus. Väärin valitut kotihoitotuotteet saattavat jopa kuivattaa lisää ja iho alkaa ohentumaan. Ohentuminen alkaa yleensä poskipäiltä ja se näkyy aina vaan lisääntyneenä punoituksena eli kierre on valmis. iS Clinicalin hoitotuotteet ovat ainutlaatuisia, koska niillä voi hoitaa myös ruusufinniä ja tulehtunutta punakkuutta.
iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) ja Extreme sk 30 (85€)
ovat edulliset ja tehokkaat uv-suojalliset päivävoiteet.
Huomio, että kumpikin pakkaus on 100ml eli tuplakoko muihin 
vastaaviin verrattuna.


iS Clinicalilta apu ruusufinniin

Jos tunnistat ihosi näistä äskeisistä kuvauksista suosittelen kosmetologilla käyntiä ja kasvohoitoa. Ihon kosteustasapaino pitää ehdottomasti hoitaa kuntoon ennen kuin muita tuloksia alkaa näkymään. Tärkein kotihoitotuote couperosaan ja ruusufinniin on PRO-HEAL SERUM (109€) joka vähentää punoitusta ja rauhoittaa tulehdusta. Sitä kannattaa käyttää aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle. Sen päälle hoitovoiteeksi sopii nyt tarjouksessa oleva REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 79€ (99€) ja se käy yöksi ja päiväksi, mutta siinä ei ole uv-suojaa. Hoitava päivävoide kuivalle couperosaiholle on EXTREME sk 30 (85€) jossa on kolmenkympin aurinkosuoja. Voimakkaaseen aurinkoon ja pitkäaikaiseen ulkona oloon sopii ECLIPSE sk 50 (49€), mutta sen alle suosittelen Reparative Moisture Emulsion. Eclipse sk 50 on hyvin ohut ja kevyt ja kuivalle iholle se ei ole riittävän hoitava yksinään ainakaan näin talven jälkeen. Erinomainen tehohoito punoittavalle ja ärsyyntyneelle iholle on HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) joka rauhoittaa ja viilentää. Se on myös todella kosteuttava ja sen avulla ihon kosteustasapaino saadaan kuntoon. Tätä naamiota voi käyttää 2-4 kertaa viikossa. Tuulinen sää ja katupöly on kuin hiekkapuhallus iholle ja kasvot pitää suojata hyvin. Meikki on tehokkain ja helpoin suojakonsti, mutta myös Dermalogican BARRIER REPAIR (69€) kannattaa ottaa käyttöön.

1 kommentti:

  1. Anonyymi23:37

    Olen ikionnellinen näistä isclinikalin seerumeista. Naamani on aina talvisin kirkuvan punainen ja nyt vanhemmiten huokosetkin höröttävät näkyvissä. Käytin ekan pullon pro-healseerumia ennen joulua ja joulun tienoilla aloitin hydra coolseerumin iltaisin ja pro- healia aamuisin. Voiteena on reparature emulsion. Punoitus on lähes hävinnyt eikä huokosetkaan enää häiritse. Kiitos näistä blogin ohjeista ja ihkuista hoitoaineista.
    R.M

    VastaaPoista