sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

iS Clinicalin uutuus on Tri-Active Exfoliant Masque

Talvella iS Clinicalin Tri-Active Exfoliant nousi suureen suosioon, kun suomalaiset kauneusbloggarit nostivat sen esiin parhaana kuorinta-aineena. Nyt tuo tuote on uudistunut ja sen käyttömukavuus on parantunut. Saamme loppuviikosta myyntiin uutuuden TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE (119€).

Tri-Active Exfoliant Masque

Tämä Tri-Active kuorinnan tarina osoittaa sen, että me emme Marin kanssa taivu pelkän kaupallisuuden edessä vaan myymme sitä mikä meistä on oikeasti hyvää. Tuo aikaisempi versio Tri-Active kuorinnasta oli mielestämme sen verran epäkäytännöllinen käytössä ettemme sitä erityisesti markkinoineet. Se on ollut meillä verkkokaupassa myynnissä, mutta hoitoasiakkaille emme ole sitä suositelleet. Verkkokaupassa sitä on myyty paljon, koska ihmiset ovat siihen hyvin ihastuneita sen hankalasta käytöstä huolimatta. Myönnän, että sen ominaisuudet ja vaikutukset oli loistavat, mutta nyt vasta se uudistuttua voin sanoa sen olevan täydellinen kuorintatuote kotikäyttöön. Aikaisemmin se oli hankalaa ja kankeaa levittää iholle, mutta nyt se toimii kuin unelma. Sen nimikin TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE kertoo, että se on enemmän kuin kuorinta. Se voi vaikuttaa viitisen minuuttia ja naamion hoitavat ja siloittavat vaikutukset tulee esiin.


Fyysinen ja biokemiallinen kuorinta yhtäaikaa

TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sen kuorivavaikutus perustuu selluloosapohjaisiin hellävaraisiin mikrokiteisiin ja hedelmähappoihin. Nämä mikrokiteet ovat ympäristöystävälliset, koska ne ovat täysin sulavaa selluloosaa. Tämä kuorinta-aine irroittaa hyvin tukkeumat, hilseilyn ja ihotalin. Tuotetta voi käyttää 1-2 kertaa viikossa ja sen rinnalle kevyemmäksi mikrokuorinnaksi suosittelen Daily Microfoliantia (80€) tai Warming Honey Complexia (49€). TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUEN hyväpuoli on sekin, että sitä  suositellaan käytettäväksi kylvyn ja saunan yhteydessä. Ensin iho puhdistetaan meikistä ja liasta ja sitten levitetään ohut kerros kuorinta-ainetta ja nautitaan saunan löylystä. Kuorinta poistetaan kevyesti hieroen runsaalla vedellä. Mikäli haluaa oikein hyvän vaikutuksen saunaillasta voi saunomisen jälkeen laittaa HYDRA COOLING INTENSIVE MASQUEN (95€) jonka kosteuttava ja virkistävä vaikutus vain paranee, kun iho on ensin hyvin kuorittu. Kerron vielä, että tuo TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE pakkaus on 120g eli se on hyvin riittoisa. Uskoisin, että tuubista saa vähintään viitisenkymmentä käyttökertaa joten se ei tule kalliiksi. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:11

    Sain siskoltani Amerikan tuliaisina tämän uuden kuorinnan. Entistä en oo koklannut, mut tää on bueno! Iho ei punota yhtään, vaikka yleensä aina kuorinnat ärsyttää. Tällaiselle laiskurille sopiva, kun sitä voi käyttää saunassa.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että pidit uudesta kuorinnasta. Tuote on niin uusi, että en ole ehtinyt saamaan mitään palautetta meidän asiakkailta. Kertokaa kokemuksianne, jos olette jo päässeet kokeilemaan tätä uutuustuotetta.

    Inkeri

    VastaaPoista