lauantai 27. huhtikuuta 2019

Hoitotuotteet tummiin silmänympäryksiin

Tummat silmänympärykset ovat hyvin tyypillisiä suomalaisille vaaleaihoisille ihmisille. Usein silmänympärysten tummuus on ihan perinnöllinen asia ja siihen ei voi hoitotuotteilla juurikaan vaikuttaa.

C Eye Serum Advance+ vähentää silmänympärysten tummuutta

Yleisin syy tummuuteen on, että hiusverisuonet kuultaa sinipunaisina ohuen silmänympärysihon läpi. Tämä on usein perinnöllistä ja sitä näkee jo ihan pikkulapsilla. Joillakin silmänympärysihon pigmentti tummuu, tai silmänpainelääkkeet aiheuttaa tummentumista ja näihin saadaan hyvä apu iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ (69€) silmänympärysseerumilla. Tämä C Eye Serum Advance+ on  nestemäinen seerumi mitä käytetään 1-2 tippaa aamulla ja illalla silmänympärysiholle. Tämä seerumi poistaa myös turvotusta ja kosteuttaa ohutta silmäluomen ihoa. Näin kesällä se on erinomainen silmänympäryksen hoitotuote alle nelikymppisille. Sen vaikutusaineet kiihdyttävät kollageenisynteesiä ja sitä kautta hidastavat ryppyjen syntymistä. C Eye Serum Advance+ sisältää suuren määrän antioksidantteja jotka vähentävät uv-säteilyn aiheuttamaa vanhentavaa vaikutusta ja samalla kirkastavat ihon väriä. Silmänympärysseerumin vaikutukset alkavat näkyä noin kolmen viikon käytön jälkeen. Yli nelikymppiset tai hyvin kuiva ihoiset voivat käyttää tätä seerumia Youth Eye Complexin (115€) alla ja sillä tavoin lisätä tummuuden ja turvotuksen vähenemistä. 

Peitä silmänympäryksiä harkiten

Hyvin usein näkee, että tummista silmänympäryksistä on tullut jonkinlainen kompleksi ja niiden peittely menee liiallisuuksiin. Vielä huomiota herättävämpää kuin tummat silmänympärykset on vaalea rinki silmien ympärillä. Ellei kasvoilla ole mitään muuta meikkiä kuin vaaleaa peitevoidetta tai valokynää silmienympärillä se erottuu selvästi eikä näytä hyvältä. Silloin, kun peittää silmänympäryksiä kannattaa käyttää kevyttä meikkivoidetta tai SkinPerfect Primer sk 30 koko kasvoille tasoittamaan ihon väriä. Meillä on ollut viime kesästä lähtien myynnissä Jim Moussalinen hoitavat peitepuikot (42€)ja ne ovat tarkoitettu silmien ympäryksille, mutta myös koko kasvoille. Tuo puikkomainen muoto helpottaa paljon peitevoiteen levittämistä. Näitä Jim Moussalinen peitepuikkoja on useampi sävy ja ne tulevat meille samasta talosta kuin iS Clinical ja Dermatude. Dermalogicalla on erinomainen silmänympärysvoide Total Eye Care sk 15 (68€) joka on väriltään lievästi vaalean punertavaa. Total Eye Care on sekä hoitovoide, että peitevoide. Tuo vaaleanpunainen väri ei ole väriainetta vaan tulee raaka-aineista, mutta se neutralisoi tummuutta erinomaisesti. 
Talven aikana olen saanut todella paljon kehuja C Eye Serum Advance + hoitoseerumista ja ellet ole sitä vielä kokeillut tee se nyt.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:58

    Päiväajan tuotteena etenkin näin aurinkoaikaan pidän kovasti Total Eye care -silmänympärysvoiteesta. Siinä on tuo tärkeä suojakerroin, ja se antaa kivan kevyen sävyn iholle, ilman mitään pakkelivaikutelmaan viittaavaakaan.

    Leena

    .

    VastaaPoista
  2. Total Eye Care sk 15 on ollut pitkään kesäajan suosituin silmänympärysvoide Dermalogicalta. Uskon näin olevan tänäkin kesänä, vaikka tuo iS Clinicalin Youth Eye Complex on valloittanut asiakkaat täysin. Kannattaa tehdä niin, että siirtää Youth Eye Complexin pelkästään yökäyttöön, tai hipaisee sitä aamuisin tosi kevyesti ja käyttää Total Eye Carea sk15 aamuisin silmänymp.voiteena.
    Alle kolmekymppisellä Total Eye Care sk 15 käy yötä päivää, koska tuo vaaleanpunainen sävy ei ole meikkiaine vaan tulee hoitavista raaka-aineista.

    Inkeri

    VastaaPoista