keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Vuosi yhteistyötä iS Clinicalin kanssa

Toukokuun alussa tulee vuosi täyteen, kun iS Clinical on ollut meillä myynnissä. Minulle ja Marille oli todella suuri askel ottaa lähes kahdenkymmenen vuoden jälkeen toinen sarja Dermalogican rinnalle. Ratkaisu oli kuitenkin erinomainen ja nämä muutokset ovat tehneet meille todella hyvää.

A Class Beauty on hyvä yhteistyökumppani

iS Clinicalin ja Dermatuden maahantuoja A Class Beauty on ihan ykkösluokan yhteistyökumppani ja sillä on todella suuri merkitys. Se, että lähetykset pelaa, koulutukset toimii ja henkilökunta on mukavaa on ihan yhtä tärkeää kuin tuotteiden korkea laatu. Tässä kohtaa on pakko sanoa, että viime vuosina Dermalogican kanssa kaikki on tökkinyt niin uuden hyvin palvelevan maahantuojan kanssa olimme kuin Liisa ihmemaassa. En ollut enää vuosiin saanut kunnollista palvelua niin tuntuu todella hyvältä, että maahantuoja arvostaa työtämme ja meidän asiakkaita. Dermatuden ja iS Clinicalin kouluttaja Minttu Sahrman on myös ihan harvinaisen hyvä kouluttaja ja harvoin tapaa ihmistä joka on niin omalla alallaan kuin Minttu on. Olemme vuodessa saaneet häneltä suunnattomasti uutta tietoa, koska hänkin kouluttaa itseään jatkuvasti. Asiakaspalvelussa Saimi Hyvärinen hoitaa päivittäiset kysymykset tehokkaasti ja on kahden kissan äiskä. Firman toimitusjohtaja Jussi Simola on myös ollut todella avulias ja jakanut omaa tietotaitoaan kiitettävästi. Minulle ja Marille on todella tärkeää, että saamme koulutusta jatkuvasti. Siksi arvostamme kovasti A Class Beautyn järjestämiä koulutustapahtumia. Toukokuun alussa on Dermatuden koulutuspäivä ja lokakuussa on kaksipäiväinen tapahtuma johon tulee kansainväliset kouluttajat. Melkeinpä joka kuukausi on webinaari sen hetken tärkeistä asioista ja tämän lisäksi Minttu käy kouluttamassa meitä tarpeen mukaan. Arvostan todella paljon sitä, että Minttu tulee meille Hämeenlinnaan pitämään 2-3 tunnin 
koulutuksen eikä meidän tarvitse lähteä Helsinkiin. Näin säästämme omaa työaikaamme paljon. 
GeneXC seerumin antioksidantit korjaavat soluvaurioita iS Clinical on asiakkaiden suosiossa

En olisi voinut uskoa, että vuodessa iS Clinical saavuttaa yhtä suuren asiakaskunnan kuin Dermalogicakin. iS Clinical on ollut Suomessa vuodesta 2016 ja sen tunnettavuus lisääntyy jatkuvasti. Jo viime syksynä hämmästelin sitä miten hyvin iS Clinical tunnettiin ja verkkokaupassa sen myynti ohitti Dermalogican muutamassa kuukaudessa. Moni verkkokauppa-asiakas oli ostanut jonkun tuotteen Amerikan matkallaan ja sitten halusivat sitä lisää. Bloggaajien merkitys tässä tunnettavuudessa on ollut todella merkittävä ja ne vaikutukset näkyvät meillä suoraan. Jos joku tunnetumpi bloggari on kirjoittanut jostain iS Clinicalin tuotteesta sen kysyntä nousee heti. Englannin kieliset bloggarit kirjoittavat usein GeneXC (119€) seerumista, koska sen antioksidanttimäärä on aivan ylivoimainen. Sitä ostetaankin verkkokaupan kautta yhtä paljon kuin Pro-Heal Serum (119€) seerumia joka on suomalaisten herkälle couperosaiholle tehokkain seerumi. Kesän tullen iS Clinicalin tehohoito Fire&Ice kasvohoito (98€) on taas paikallaan ja paneudumme muutenkin heidän hoitolatuotteisiin enemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti