perjantai 12. huhtikuuta 2019

Kaula vanhenee ensin

Hyvin usein kaula on ensimmäinen mistä alkaa huomaamaan vanhenemisen merkit. Kaula on kaikista haasteellisin hoidettava, koska tähän asti sille ei ole kosmetologin keinon voinut kovinkaan paljon. Nyt Dermatude-kasvohoito (170€) ja iS Clinicalin tuotteet ovat parantaneet tilanteen.


Kaula jää hoitamatta

Yleensä kaula on se kohta ihosta mikä unohdetaan täysin ja se huomioidaan vasta, kun rypistyminen jo näkyy. Kaulassa on vain yksi leveä ja todella ohut lihas joka pitää ihon kimmoisuutta yllä ja yleensä se alkaa veltostumaan noin nelikymppisenä. Kaulan iho on myös ohuempi kuin kasvojen iho, mutta usein siinä on paksummalti kuollutta solukkoa ja iho on hyvin epätasaista. Monessa työssä päätä roikotetaan kaulan varassa ja iho joutuu monelle juonteelle. Samoin kaulan iho kuivuu hiertävistä huiveista ja kauluksista, mutta kuitenkin se joutuu alttiiksi ulkoilmalle ja auringolle. Rasitus on siis huomattava ja siltikin kaula sivuutetaan usein lähes täysin kotihoidossa. Aina, kun kotona puhdistaa ja hoitaa kasvojaan kannattaa ottaa pusero pois. Muuten varoo kauluksia eikä puhdistus ja hoito tule tehtyä kunnolla. Kaikki samat hoitotuotteet mitä laitetaan kasvoillekin pitää levittää decolteelle asti ellei ole erillistä kaulavoidetta. Kosmetologin tekemä kasvohoito tulee aina ulottua decolteelle asti. Valitettavan usein kuulen asiakkailta, että he ovat olleet kasvohoidossa joka loppuu leuan kärkeen. Lyhyeen kosmetologikoulutukseen ei kuulu edes kaulan hieronnan opetus.
Dermatude-kasvohoitoon kuuluu myös kaulan hoito. Kuvassa on Katleena 
Kortesuo ja hänelle olemme saaneet hyviä tuloksia Dermatudella.
Miiliumit ovat vähentyneet puoleen ja huokoset ovat supistuneet ja puhdistuneet.


iS Clinical ja Dermatude tehoaa myös kaulaan

iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide on osoittautunut erinomaisen tehokkaaksi kaulan rypistymiseen. Itse koin jo parin päivän käytön jälkeen, että iho silisi näkyvästi ja noin kuukauden käytön jälkeen roikkuva ihon pintakerros ja leukaperät kiinteytyivät. Neck Perfect Complexia käytetään iltaisin ja se saattaa hiukan kihelmöidä ja kuumotella käytön aluksi. Tämä menee ohitse, kun iho tottuu Neck Perfect Complexin tehokkaisiin raaka-aineisiin. Dermatude-kasvohoito on tehokkain hoito mitä olen ikinä tehnyt ja se ulottuu automaattisesti kaulaan saakka. Metaterapiaan perustuva Dermatude-kasvohoito vilkastuttaa kimmosäikeiden uudistumista ja se tuo jämäkkyyttä kaulan iholle. Yhdessä Dermatude sarjahoito ja Neck Perfect Complex poistaa 10-15-vuotta kaulan iästä ja sama tapahtuu kasvoillekin. Neljän kerran hoitosarja maksaa 600€ ja hoidot olisi parasta ottaa 1-3 viikon välein. Lyhyempi hoitoväli on tehokkaampi kuin liian pitkä. Tämä sarjahoitoajatus on joillekin ollut vaikea ymmärtää. Kerran kuukaudessa tehty hoito ei ole sarjahoito, koska välit ovat liian pitkät ja hoitojen yhteisvaikutus vähenee huomattavasti. Sarjahoidossa lisätään vaikutusaineita ihoon kerta kerralta enemmän eikä hoitosarjan teho toteudu, jos hoidon vaikutusaineet ehtii poistumaan solujen uudistumisen myötä ennen seuraavaa hoitokertaa. Dermatude-hoidossa on vielä voimassa tuo tarjoushinta 600€ neljän kerran sarjasta. Se kannattaa hyödyntää pikaisesti, koska tarjous on jo loppumassa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Inkku erinomaisesta hoidosta!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olet tyytyväinen. Näytit tosi hyvältä viime viikon tv-jutuissa. Hehkeä ihosi oli hyvää mainosta Dermatude-kasvohoidolle.

    Inkeri

    VastaaPoista