perjantai 19. huhtikuuta 2019

Youth Complex on helppo hidastaja rypyille

YOUTH COMPLEX (170€) iS Clinicalilta on helppo hoitovoide joka hidastaa ihon vanhenemista. Youth Complex sopii yö-ja päivävoiteeksi ja muuta ei välttämättä tarvita. Tämä hoitovoide on parhaimmillaan yli 35-vuotiaille.

Youth Complex torjuu veltostumisen

Youth hoitolinjassa on neljä tuotetta Youth Intensive Creme (229€), Youth Eye Complex (115€), Youth Serum (170€) ja tämä YOUTH COMPLEX. Youth Serum ja YOUTH COMPLEX menee helposti sekaisin varsinkin, kun ne ovat vielä saman hintaisiakin. Youth Serum on geelimäinen tehoseerumi joka elvyttää kollageenin tuotantoa ja on erittäin kosteuttava. Se on iso 30ml tippapullo ja juuri sitä suositellaan käytettäväksi Dermatude-kasvohoidon yhteydessä. Youth Serum ei riitä yksinään vaan sen päälle laitetaan aina voide. YOUTH COMPLEX on 30 ml pumppupullo ja se käy yö-ja päivävoiteeksi. YOUTH COMPLEX korvaa hoitovoiteet ja sitä voidaan käyttää ilman tehoseerumeitakin. En ole aikaisemmin juuri kirjoitellut tästä tuotteesta, koska se on ollut hiukan liian ohut hoitovoide talvella käytettäväksi. Tähän vuoden aikaan ihan lokakuulle asti se on erinomainen hoitovoide, mutta sen kanssa lisäksi pitää päivällä käyttää uv-suojallista voidetta. Oikein hyvä systeemi 30-50-vuotiaille on Extreme sk 30 päivävoiteeksi ja YOUTH COMPLEX yövoiteeksi.


Youth Complex on amerikkalaisten suosikki

Itseäni aina miellyttää, kun ihonhoito on tehty mahdollisimman helpoksi. YOUTH COMPLEX on hyvä esimerkki helppoudesta, kun periaatteessa ei muuta tarvita sen lisäksi kuin puhdistusaine. YOUTH COMPLEX on monessa maassa iS Clinicalin myydyimpiä voiteita ja uskon sen näin kesällä nousevan Suomessakin suosikiksi. Cleansing Complex (49€) on hyvä puhdistusgeeli YOUTH COMPLEXIN rinnalla, koska se samalla hiukan sulattaa pois hilseilevää ja kuollutta solukkoa ja voide pääsee paremmin vaikuttamaan. Meikinalusvoiteena YOUTH COMPLEX on erinomainen nopean imeytyvyytensä vuoksi. Silloin, kun meikkivoiteessa on hyvä uv-suoja ei muuta suojakertoimellista voidetta YOUTH COMPLEXIN kanssa tarvita. Suosittelen kokeilemaan YOUTH COMPLEXIA, kun olet kolmekymppiä täyttänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti