sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

iS Clinicalin supertuotteet

Ajattelin listata iS Clinicalilta ne tuotteet mitkä ovat vaikutukseltaan ylivoimaisia. Nämä eivät välttämättä ole vielä asiakkaiden suosikkeja, mutta toivoisin niistä sellaisia. Näiden tuotteiden raaka-ainelista on sellainen ettei mikään muu hoitosarja pysty vastaavaan.

Näkyviä hoitotuloksia

iS Clinicalin seerumien raaka-aineluettelot herättivät mielenkiintoni vuosi sitten. Niin suuria vaikutusainepitoisuuksia en ollut aikaisemmin missään kosmetiikassa nähnyt. Nyt vuoden käyttökokemuksen jälkeen voin sanoa, että niiden hoitovaikutukset ovat näkyviä ja tulokset tulee suhteellisen nopeasti. Tuotteet siis tekee sen mitä lupaakin. PRO-HEAL SERUM (109€) on ihan ainutlaatuinen hoitoseerumi, koska se rauhoittaa tulehtunutta couperosaihoa ja myös ruusufinniä. Koskaan aikaisemmin ei ole voitu ruusufinniin vaikuttaa millään kosmeettisella valmisteella. ACTIVE SERUM (85€) muuttaa parissa viikossa pintakuivan, mutta epäpuhtaan ihon ulkonäköä. Se nopeuttaa finnien ja näppyjen parantumista ja siloittaa myös kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä. Näppyjen parantumisjäljistä kirjavoitunut iho tasoittuu Active Serumilla ja iho muutenkin kirkastuu ja heleytyy. YOUTH SERUM (170€) oli ensimmäinen seerumi mitä iS Clinicalilta kokeilin ja heidän kouluttaja Minttu Sahrman valitsi sen minulle. Se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi kotihoitotuotteeksi Dermatude-kasvohoitosarjan aikana. Youth Serum kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa, ohentunutta ja ikääntyvää ihoa. Näen asiakkaiden iholla selvää kiinteytymistä ja joustavuuden palautumista, kun käytössä on ollut Youth Serum. Useampi tuttu asiakas osti Pimeän Kaupan illasta Youth Serumin ja nyt, kun he tulivat seuraavaan kasvohoitoon olen ollut ihan hämmästynyt miten näkyvä vaikutus seerumilla on ollut. Ihot ovat vahvistuneet ja napakoituneet silmin nähden. Itse en
enää luopuisi Youth Serumista, koska sen vaikutus on niin monipuolinen ohuelle ja vanhalle iholleni.


Asiakkaiden suosikkeja

Eniten myyty iS Clinicalin tuote meillä on YOUTH EYE COMPLEX (115€) ja heti sen perässä NECK PERFECT COMPLEX (95€). Näiden tuotteiden suosioon ei niinkään ole vaikuttanut upea raaka-ainelista vaan käytännön kokemus niiden vaikutuksista. Harvoin kuluttaja edes lukee hoitotuotteen sisällysluetteloa eikä sitä tarvitsekaan tehdä vaan asiakas tekee johtopäätöksen tuotteen vaikutuksesta. Minutkin vakuutti tuo Neck Perfect Complexin teho ja vasta sen jälkeen aloin kiinnittämään huomiota raaka-aineisiin. Tuo kaulavoide siloitti ja tasoitti kaulan ryppyisyyttä jo yhdellä käyttökerralla. Se tuntuikin kihelmöivän nipistelevältä niin, että tajuaa heti kyseessä olevan tehokas tuote. Kaikista tehokkain kotihoitotuote iS Clinicalilla on YOUTH INTENSIVE CREME (229€) ja toivoisin kaikkien käyttävän sitä 1-2 purkkia vuodessa. Se sopii myös ihan jatkuvaankin käyttöön ja kerran sitä kokeiltuaan ei enää muuta haluakaan käyttää. Käsittääkseni Youth Intensive Creamista on tulossa myös tuplakoko eli 100 ml purkki joka tulee käytössä edullisemmaksi. Tämän markkinoille tulosta en vielä varmasti tiedä, mutta kerron heti, kun se selviää. Olen todella tyytyväinen, että voin tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia kotihoitotuotteita joiden teho on näkyvä.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi11:45

    Hei!
    Mitä eroja on dermalogican resurfacing cleanserillä ja is clinicalin warm honey cleanserillä ja cream cleanserillä? Olen vähän alle 40v nainen ja ihoni on kai lähinnä sekaiho mutta todella puntakuiva. Is clinicalin cleansing complex tuntuu liian kuivattavalta vaikka sen ei pitäisikään kuivattaa ihoa. Mikä olisi hyvä puhdistustuote minulle? Alkupuhdistuksen teen iltaisin precleansing balmilla.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen tuota iS Clinicalin Cream Cleanseria (49€) se on maitomainen puhdistustuote, mutta täysin vesiliukoinen eikä takuulla kuivata. Tuo on hyvin harvinaista, että Cleansing Complex tuntuu kuivattavalta. Pitäisiköhän jokin hoitotuote vaihtaa kosteuttavampaan? Kokeile Cleansing Complexia vielä näin kesäaikaan, jos ihosi ei enää niin helposti kiristyisi. Tuo Cream Cleanser sopii todella atooppisen kuivalle iholle joten se on varma valinta kuivaan talviaikaan.
    Dermalogican Resurfacing Cleanser sisältää hedelmähappoentsyymejä ja se on kuoriva vaikutukseltaan. Sitä suositellaan 2-3 kertaa viikossa käytettäväksi, mutta jos ihosi on pintakuiva se voi olla liiankin tehokas sinulle. Warming Honey Cleanser on lievästi kuoriva puhdistusgeeli joka sisältää hyvin kevyitä kuorivia selluloosarakeita. Sen kuoriva vaikutus on hyvin kevyt ja sitä voi käyttää puhdistustuotteena päivittäinkin. Olen itse todella kuivaihoinen ja hämmästyksekseni en ole kokenut kummankaan iS Clinicalin geelipuhdistuksen millään tavalla kuivattavan. Cleansing Complex puhdistaa myös silmämeikin, mutta kuorivaa Warming Honey Cleanseria en suosittele silmänympärysiholle. Harmillista, että tuosta Honey Cleanserista ei ole olemassa näytteitä.
    Hienoa, että olet ottanut käyttöön Precleanse Balmin, koska se on myös hoitotuote pintakuivalle iholle.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi18:13

      Hei! Kiitos vastauksestasi! Täytyypä varmaan ensin kokeilla vielä kosteuttavampia hoitotuotteita ja naamioita :)

      Poista