tiistai 16. huhtikuuta 2019

Vieraspostaus: telkkariin Inkerin avulla

Moikka kaikki! Olen 43-vuotias tietokirjailija ja viestinnän kouluttaja, ja olen ollut Inkun maksavana ja tyytyväisenä asiakkaana jo monta vuotta.

Viimeisimmäksi olemme kokeilleet Dermatude-hoitoja, jotka sain Inkulta poikkeuksellisesti ilmaisena tuotenäytteenä.

Tulokset näkyvät kuvassa. Olin ehtinyt saada neljästä hoitokerrasta kolme ensimmäistä, kun tuli yllättäen kutsu Ylen Sannikka&Ukkola-lähetyksen nauhoituksiin keskiviikkona 10. huhtikuuta.

Kävin nauhoituksissa, ja samana iltana sain isotädiltäni valokuvan, jonka hän oli ottanut esiintymisestäni. Täytyy sanoa, että yllätyin itsekin. Kuvassa on flunssainen ja kiireinen yrittäjä, mutta stressi ja ikä eivät näy ihossa.

Kiitos Inkku tehokkaasta hoidosta!5 kommenttia:

 1. Katleenan iho näyttää ihan huippuhyvältä. Teimme neljän hoitokerran sarjan Dermatudea ja tarkoitus oli poistaa talven aiheuttama kuivuus, supistaa huokosia ja vähentää miiliumien määrää. Katleenalla on pintakuiva sekaiho ja periytyvä taipumus miiliumeihin joita on varsinkin silmien ympärillä runsaasti. Tietysti myös tarkoituksena oli hidastaa ihon vanhenemista, koska nelikymppiset on jo ohitettu.
  Katleenan ihosta tuli todella tasaisen ja kuulaan näköinen ja huokoset supistuivat melkeinpä näkymättömiin. Miiliumien määrä väheni ehkä puoleen ja tähän tulokseen olemme kumpikin tyytyväisiä. Juuri nämä miiliumit olivat syynä, että halusin kokeilla tämän sarjahoidon ja nähdä sen vaikutukset.
  Tosin Katleenan kanssa on aina niin kiva jutella ettei hoito työnteolta edes tunnu. Se onkin työni suuri etu, että voin päivän mittaan keskustella niin monien mukavien ihmisten kanssa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä tuo miliumien väheneminen. Minulla niitä on myös paljon ja varsinkin silmien ympärillä. Mitä niille voisi kotioloissa tehdä? Olin juuri kasvohoidossa ja kosmetologi ei osannut auttaa niiden kanssa mitenkään...harmi että asun niin kaukana hoitolastasi😑

  VastaaPoista
 3. Miiliumit ovat hankala juttu, jos niitä on paljon. Yleensä kasvohoidon yhteydessä voidaan niitä poistaa kerralla parisenkymmentä. Silloin, kun niitä on hyvin paljon ne myös ovat niin pieniä ettei niitä pysty oikein puristamalla poistamaan.
  Tämä Katleenan hoito oli ihan testaus miten paljon miiliumeihin Dermatude-kasvohoito vaikuttaa. Teoriassa metaterapian pitäisi vaikuttaa miiliumeihin hyvinkin paljon, mutta halusin testata sen käytännössä ennen kuin kenellekään sitä markkinoin. Nyt käytäntökin osoitti, että Dermatude-hoidolla voidaan vähentää miiliumien määrää ja ennen kaikkea se on loistava hoito supistamaan huokosia.
  Monelle kosmetologille miiliumit ovat vaikea juttu. Aika harva osaa poistaa niitä kunnolla. Minulla on harjoitusta takana sen verran, että olen aika hyvä siinä. Meillä käy asiakkaita kaukaakin ihan näiden miiliumin poiston takia.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Täytyy kesäloman yhteydessä koittaa varata aika sinulle. Ilmeisesti omat miliumini oli pieniä ja muutama isompi oli lähellä silmää...alhaalla lähellä sisänurkkaa😣

  VastaaPoista
 5. Voithan tehdä kesälomareissun Hämeenlinnaan. Käy, vaikka samalla tutustumassa Kissakoti Kattilaan. Suosittelen kaikille käyntiä Kattilassa, koska on kiva nähdä sata kissaa yhtä aikaa. Kattila on joka päivä auki, seitsemän päivää viikossa.

  Miliumit tulee yleensä hyvinkin lähelle silmää ja joskus niitä ei voi poistaa. Silloin pitää antaa lääkärin hoitaa ne. Miiliumeja voi tulla ihan ripsirajaankin limakalvon reunaan ja näiden poistoa lääkärit suosittelevat, koska ne saattavat hangata silmämunaa.

  Inkeri

  VastaaPoista