maanantai 22. huhtikuuta 2019

Tähtitarjouksena Hydra-Intensive Cooling Masque

Tämä Tähtitarjous on tehty asiakkaiden pyynnöstä. Todella moni on ihastunut näytettä käyttämällä tähän ihanan virkistävään ja muutenkin tuntuvaan naamioon.
TÄHTITARJOUKSENA on HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE naamio NYT 75€ (95€) ja saat lahjaksi Extreme sk 30 päivävoiteen matkakoon.



Naamio joka sopii kaikille

Kaikki ketkä kokeilevat Hydra-Intensive Cooling Masqueta on jäänyt siihen koukkuun. Omalla kohdallani voin sanoa, että se on tehokkain ja virkistävin naamio mitä olen koskaan kokeillut. Sen vaikutusainelista on aivan mahtava ja siksi se vaikuttaakin näkyvästi ihon hyvinvointiin.
Hydra-Intensive Cooling Masqueta voi käyttää ihan kuka tahansa. Nuoret teini-ikäiset saavat naamion vaikutuksesta näpyt ja finnit normalisoitumaan ja tulehdukset paranee nopeammin jälkiä jättämättä. Ärtyneen couperosaihon naamio rauhoittaa nopeasti ja punoitus vähenee. Samoin atooppisen ihon kuivat punoittavat läiskät paranee ja ihon väri tasoittuu. Meidän yli viisikymppisten iho kirkastuu ja siliää, koska Hydra-Cooling Intensive Masquen sisältämä runsas hyaluronihappo määrä poistaa kuivuuden ja tasoittaa pintarypyt.
Naamion viilentävän raikas vaikutus herättää ihon ja ihmisenkin ja nuutuneena aamuna se on nopea virkistäjä. Näin kesää vasta Hydra-Cooling Intensive Masque on hyvä ostos, koska se rauhoittaa auringon polttamaa kuumottelevaa ihoa.

Kaupan päälle Extreme sk 30

Tämän Tähtitarjouksen mukana on aina jokin muu tuote kokeiltavaksi ja nyt se on iS Clinicalin Extreme sk 30 päivävoide. Extreme sk 30 on erinomainen päivävoide kaikille normaalista kuivaan päin oleville ihoille. Se sopii kaiken ikäisille ja myös miehille. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä mitään tahmeutta. Viime kesän helleaikaan siitä tuli paljon kiitosta, koska se oli niin ihanan ohut ja meikinalusvoitenakaan se ei kiiltänyt. Tuo pieni matkakoko riittää noin viikon ja myyntikoko on iso 100 ml (85€) joka riittää kolmisen kuukautta.
Tarjous on voimassa 22.4-5.5 välisen ajan.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi04:04

    Tarjous tuli kuin tilauksesta. Juuri tämän naamion tarvitsenkin seuraavaksi.

    Olen käynyt kotikaupungissani Torniossa jo pari vuotta Dermatudehoidossa. Ongelmani on ollut aknearvet jotka tuntuu näkyvän pahemmin mitä vanhemmaksi tulin. Dermatude on auttanut niihin, vaikka olen jo viisikymppiä täyttänyt. Otin ensin ainakin neljä kertaa viikon välein ja se uusittiin vuoden päästä samalla lailla. Välissä kävin kuukauden tai parin välein.

    Kerron tätä siksi, että en ole huomannut kirjoituksissasi mitään tästä asiasta. Luulisin, että on muitakin joita häiritsee nuoruuden akne. Siihen mennessä olin kokeillut arpiin , vaikka sun mitä ja kuluttanut rahaa tolkuttomasti. Dermatude on kohtuu hintainenkin moneen muuhun hoitoon nähden. Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun kerrot kokemuksestasi. En ilmeisesti ole kirjoittanut tarpeeksi selkeästi miten hyvä vaikutus Dermatude-kasvohoidolla on näihin vanhoihin acnearpiin. Teenkin aiheesta ihan oman blogijutun. Kiitos ehdotuksestasi.
      Nyt, kun olemme tehneet Dermatudea puolisen vuotta on aivan selvää, että se on paras hoito acnearpiin. Olen ihan hämmästynyt miten hyvin se tasoittaa vanhoja arpia joista voisi kuvitella ettei niihin juurikaan pysty vaikuttamaan. Moni viisikymppinen kärsii uudestaan näistä teini-iän vaivoista, koska veltostuminen tuo arvet pahemmin esiin ja rasvaisen ihon huokoset aukeaa enemmän. Dermatude on ikääntyvälle rasvaiselle iholle aivan huippuhoito. Siinä vaiheessa, kun iho on vielä tulehtunut Dermatudea ei kannata tehdä, mutta päälle parikymppiselle se sopii erinomaisesti.

      Inkeri

      Poista
  2. Siirikki22:27

    Mulla on rosecea ihottumaa aina keväällä ja on niitä täplyjä vähän muulloinkin. Olen käyttänyt tätä cooling maskia aamuisin, kun on tarvinnut olla ihmismäisessä lookissa. Se rauhoittaa punoitukset ja ihan kuin näpytkään ei olis niin koholla ja turvoksissa. Meikki voide levittyy paljon paremmin ja iho pysyy kuosissa koko duunipäivän. Et ole missään kirjoittanut, että rosaceaankin vois sitä käyttää. Toivottavasti tästä ei seuraa vielä joku pahempi ihottuma, jos sitä ei saiskaan käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta Hydra-Cooling Intensive Masqueta voi ja kannattaa käyttää ruusufinni-iholle. Se ei ole mikään parantava tuote ruusufinniin, mutta se rauhoittaa ihottuman oireita. Naamion viilentävä vaikutus poistaa tulehduksen aiheuttamaa turvotusta ja vähentää punakkuutta. Uskon, että sen jälkeen meikki levittyy todella hyvin. Saunominen ärsyttää ruusufinniä, mutta moni haluaa siitä huolimatta käydä saunassa. Tämä naamio viilentää sykkivän kuumottelevaa ihoa, kosteuttaa ja rauhoittaa punoitusta. Nyt kannattaa hyödyntää tämä Tähtitarjous, koska iS Clinicalilla on tarjouksia hyvin harvoin.

      Inkeri

      Poista