tiistai 16. huhtikuuta 2019

GeneXC seerumi korjaa uv-säteilyn haittoja

Varmaan kaikille on jo täysin selvää, että uv-säteily on suurin ihoa vanhentava tekijä. Eikä aurinkoa tarvitse asettua ottamaan vaan säteilyä saa joka paikassa päivänvalon aikaan. Kosmetiikan tärkeimpiä kehitysalueita on ihonhoitotuotteet jotka vähentävät uv-säteilyn haittoja. iS Clinical mullisti ihonhoitomarkkinat kehittämällään GENEXC-seerumilla (119€).

Uv-säteilyn torjuntavoitto

Tärkein asia ihon vanhenemisen hidastamisessa on suojautuminen uv-säteilyltä. Olen itsekin vasta viime vuoden koulutusten myötä ymmärtänyt, että uv-suojaa tarvitaan läpi vuoden. Säteilyä tulee maanpintaan pilvisenäkin marraskuun päivänä ja jokainen torjuttu säteilymäärä on ihon teveyden voitto. iS Clinicalilla on hyvin selkeä aurinkosuojaohjelma ja tuotteita onkin vain kaksi. EXTREME sk 30 (85€) on hoitava ja kosteuttava päivävoide kaikille ihotyypeille läpi vuoden. Keskikesälläkin se riittää jos ulkoilu on vain työmatkojen verran, tai jos lisäsuojaa saa meikistä. ECLIPSE sk 50 (49€) sopii myös kaikille ihotyypeille ja myös miehet ja nuoret pitävät tästä ohuesta hyvin imeytyvästä  voiteesta. Sitä on myös saatavana kevyesti värillisenä joka onkin nykyisin väritöntä suositumpi versio. Värillisyys ei tarkoita meikkiä vaan voiteessa on kevyt mineraalipigmentti joka neutralisoi ihon epätasaisuutta. Värillinen voide sopii myös tasoittamaan miesten ihoa, koska se ei jätä mitään rajoja. Kuivalle yli nelikymppiselle iholle suosittelen, että ECLIPSE sk 50 alla käytetään hoitavaa kosteusvoidetta esimerkiksi nyt tarjouksessa olevaa REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 79€ (99€). Huomioikaa myös, että iS Clinicalin kaksi aurinkosuojavoidetta ovat 100 ml pumppupakkauksissa joka on tuplakoko verrattuna yleensä voiteisiin. Yksi pakkaus riittää noin kolme kuukautta käytössä. 


GeneXC on paras seerumi kesällä

Jo toistakymmentävuotta sitten tiedemiehet ovat todenneet, että antioksidanttipitoiset hoitotuotteet korjaa uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita. Ihotautilääkärit onkin nimittäneet antioksidanttipitoiset tuotteet katumusvoiteiksi niiden korjaavan vaikutuksen vuoksi. iS Clinicalin GENEXC-seerumi kohahdutti koko kosmetiikka-alaa, koska sen C-vitamiini pitoisuus on niin suuri. C-vitamiini on tehokkain ihon läpi imeytyvä antioksidanttinen aine ja iS Clinical kehitti siitä raaka-aineen joka pysyy aktiivisena koko päivän. GENEXC-seerumi sisältää myös hedelmähappoentsyymejä jotka uudistavat ihoa ja kirkastavat ja tasoittavat ihon väriä. Niin kuin muissakin iS Clinicalin tuotteissa raaka-aineyhdistelmä on niin loistava ettei ihon uudistuminen näy hilseilynä vaan kuollut solukko irtoaa kontroloidusti. Suosittelen GENEXC-seerumia kaikille yli kolmekymppisille näin kesäaikaan ja sitä voi käyttää aamulla ja illalla. Helteisenä aikana päivällä sen päällä on riittävä ECLIPSE sk 50, mutta nyt talven kuivattamalla iholla olisi hyvä käyttää vielä kosteuttavaa hoitovoidetta. GENEXC-seerumilla teet suuren palveluksen ihosi terveydelle ja hidastat myös rypistymistä ja ohentumista suuressa määrin.
                                   Kesän suosikkiseerumi GeneXC!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:44

    Käytin tätä seerumia viime syksynä ja mielestäni se poisti maksaläiskiä. Olisiko se mahdollista? Olin tosi tyytyväinen, kun ihon väri tasoittui eikä maksaläiskät enää häirinneet. H.S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi etten huomannut vastata sinulle aikaisemmin.
      Kyllä Genexc seerumi nopeuttaa ihon uudistumista ja c-vitamiini on vaalentava ja kirkastava vaikutukseltaan. Se voi aivan hyvin häivyttää pigmenttiläiskiä, vaikka ei niin hyvin kuin sitä varten tarkoitettu Whitening Serum. On hyvin yksilöllistä miten vaikutukset näkyy ihmisillä ja sinulla tuo ihon värin tasoittuminen on ollut nopeaa. Kannattaa suojata iho auringolta hyvin esimerkiksi Eclipse sk 50 voiteella ettei pigmenttiläiskät tule uudestaan.

      Inkeri

      Poista