torstai 25. huhtikuuta 2019

Tehokkain hoito pigmenttiläiskille tehdään nyt!

Pigmenttiläiskien eli maksaläiskien hoidossa ennaltaehkäisy on tärkein ja tehokkain hoitotapa. Pelkästään auringolta suojautuminen ei riitä vaan pigmentin kasautumista pitää ehkäistä siihen tarkoitetuilla hoitotuotteilla.

Pigmenttiläiskät ovat hormonaalisia

Silloin, kun aloittelin omaa työtäni vuonna 1980 opetettiin, että pigmenttiläiskien syntyyn liittyy aina hormonaalinen epätasapaino. Raskaus-ja imetysaikana pigmenttiläiskät ovat hyvin yleisiä ja myös hormonikierukka ja e-pillerit ovat yhteydessä pigmentin kasautumiseen. Nykyisin lääketiede on sitä mieltä ettei aina tarvitakaan yhteyttä hormoneihin vaan uv-säteily on niin paljon voimistunut, että se jo pelkästään aiheuttaa pigmenttiläiskiä. Yleensä vielä on niinkin, että kun läiskät ovat kerran alkaneet tulemaan ne nousee näkyviin joka kevät. Neuvon, että erityisesti odotus-ja imetysaikana ja hedelmöityshoitojen aikana kannattaa aloittaa tehohoito jo aikaisin keväällä. iS Clinicalin pigmenttituotteet osoittautuivat viime kesänä todella tehokkaiksi ja vielä loppukesästä niillä pystyi hyvin vaalentamaan ihon kirjavuutta ja pigmenttiläiskiä. iS Clinical on kehittänyt aivan ainutlaatuisen raaka-aineyhdistelmän joka vaikuttaa melaniinisynteesiin eli siihen vaiheeseen ihosolukossa, kun tummaa pigmenttiä alkaa syntymään. Tuotteita on kaksi eli White Lightening Serum (89€) tehoseerumi ja White Lightening Complex (155€) hoitovoide.


White Lightening tuotteet vähentää pigmenttiläiskiä

Uskallan sanoa, että nämä iS Clinicalin White Lightening hoitoaineet ovat parhaat pigmenttituotteet mitä Suomessa on myynnissä. Niiden tehoaineyhdistelmä on niin vaikuttava ettei vastaavaa ole aikaisemmin ollut ja tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuo tehoaineyhdistelmä sisältää valkopaju-uutetta, lakritsijuuriuutetta, tetraheksyyliaskorbaattia eli c-vitamiinia, mustikkauutetta, alfa-arbutiinia, polyporus umbellatus-sieniuutetta ja kaiken kruunaa superkosteuttava hyaluronihappo. White Lightening Serum on pipettipullossa oleva seerumi mitä käytetään 3-4 tippaa joka ilta koko kasvoille.  Sillä on paljon muitakin hyviä vaikutuksia ihoon kuin tämä pigmenttiläiskien hoito. Tätä seerumia voi käyttää kaikki jotka liikkuvat paljon ulkona ja haluavat tasoitusta ja heleyttä ihon väriin. Tetraheksyyliaskorbaatti on tehokas antioxidantti ja se myös korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. White Lightening Serum supistaa myös huokosia ja auttaa finnijälkien parantumista. Tehokkainta on, jos seerumin päälle laitetaan White Lightening Complex (155€) joka on kevyt hyvin imeytyvä hoitovoide yöksi ja päiväksi. Kuitenkin muistutan ettei White Lightening Complexissa ole uv-suojaa ja sen päälle pitää laittaa Eclipse sk 50. iS Clinicalilla on myös kaksi tuotepakkausta jotka ovat tarkoitettu pigmenttiläiskiin. PURE  RADIANTE COLLECTION (295€, erikseen ostettuna tuotteet maksaa 342€) sisältää normaalikokoiset White Lightening Serum, Cleansing Complex puhdistusgeeli,  Eclipse sk 50 ja White Lightening Complex 15 g eli puolet normaalikoosta. Nämä tuotteet kestää käytössä noin kaksi kuukautta ja Eclipse sk 50 paljon pidempäänkin. Toinen pakkaus on BRIGHTENING TRAVEL KIT (160€) joka sisältää normaalikokoisen White Lightening Serumin, White Lightening Complexin 10 g, Cleansing Complex puhdistusgeelin matkakoon ja kaksi matkakokoa Eclipse sk 50. Nämä tuotteet riittää kuukauden verran, mutta tuo seerumi noin parisen kuukautta. Nämä kaksi pakkausta eivät toistaiseksi ole meillä vakiomyynnissä, mutta tilaan ne halukkaille ja se kestää vain pari päivää. 
Voitte kysyä tässä blogissa omista pigmenttiongelmistanne ja vastaan niihin mielelläni. Täällä blogissa kysymyksistä ja vastauksista hyötyy kaikki lukijat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti