perjantai 5. huhtikuuta 2019

Hoida ihosi kuntoon Active Serumilla!

iS Clinicalin tuotteet ovat olleet meillä käytössä nyt vuoden verran ja olemme saaneet jo paljon käytännön kokemusta niiden vaikutuksesta. Kaikki iS Clinicalin seerumit ovat hyvin tehokkaita ja vaikutus näkyy nopeasti, mutta Active Serum (89€) on niistä monipuolisin.

Active Serum sopii teinitytölle ja isoäidille

Active Serum vaikuttaa moneen ihon ongelmaan yhtäaikaa ja siksi sen tulokset näkyy nopeasti. Huomioitavaa on se, että seerumin uudista vaikutus auttaa ikääntyvän ihon ryppyihin ja nuoren ihon näppyihin ja epäpuhtauksiin. Active Serumin monipuolinen vaikutusaineseos nopeuttaa ihosolukon uudistumista ja se saattaa näkyä lievänä hilseilynä. Tärkeimmät vaikutusaineet ovat sokeriruokouute, mustikkauute ja valkopaju-uute jotka kaikki sisältävät hedelmähappoentsyymejä. Active Serum tasoittaa jo parissa viikossa ihon värivirheitä ja uv-säteilyn aiheuttamaa kirjavuutta. Ihon väri kirkastuu ja iho näyttää kuulaanmalta ja puhtaammalta. Varsinkin yli viisikymppisillä tämä kirjavoituminen on hyvin yleistä. Uudistava vaikutus vähentää myös pintaryppyjä ja juonteita sekä tekee ihosta sileämmän ja kiinteämmän. 


Uudistava vaikutus nopeuttaa finnien parantumista 

Hyvin monilla on iho lievässä epätasapainossa vaihdevuosi-ikään asti ja huokoset tukkeutuu ja tulehtuneita näppyjäkin vielä syntyy. Tällaisessa tilanteessa Active Serum on paras mahdollinen hoito. Se vähentää kuollutta solukkoa ja sen tukkivaa vaikutusta ja uudistavavaikutus nopeuttaa finnijälkien parantumista. Nuorilla naisilla iho saattaa olla kirjava voimakkaasta finnien puristelemisesta joka rikkoo pigmenttisolukerroksen ja aiheuttaa tummaa pigmenttiläiskää tulehdusten ja puristusjälkien ympärille. Näppyjen ja finnien määrä vähenee, kun huokoset eivät ole enää tukossa ja tulehdusta aiheuttavien bakteereiden määrä pysyy kurissa. Active Serum supistaa huokosia todella hyvin ja se alkaa näkymään 3-4 viikon käytön jälkeen. Huokosten supistumisella on suuri merkitys ihon ulkonäköön ja iho näyttää sileämmältä ja puhtaammalta. Active Serumin käytön alussa saattaa iholla tuntua viileää kihelmöivää vaikutusta, tai lievää kuumotusta ja punoitusta. Se menee yleensä ohitse viikon käytön jälkeen, kun iho tottuu seerumiin. Kovin herkälle ja punoittavalle iholle Active Serum ei ole paras seerumi vaan silloin on syytä valita Pro-Heal Serum (109€). Hyvin kuivalle ja ohuelle iholle voi Active Serumin joukkoon sekoittaa muutama tippa Hydra Cool Serumia (65€) joka on hyvin kosteuttava. Suosittelen, että Active Serumia käytetään joka ilta 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Hoitovoiteeksi sopii Reparative Moisture Emulsion (99€) tai sitten nuoremmat voivat käyttää kosteuttavaa Hydra Cool Serumia kosteusvoiteen tavoin Active Serumin päälle. Nyt, kun aloittaa Active Serumin käytön iho ehtii tasoittua jo kevään juhliinkin.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi23:31

    Tämä seerumi oli mun ihon pelastus. Pahkuraa ja märkäpäätä pukasi naamasta ulos, vaikka nelikymppisetkin on jo juhlittu. Muut kokeilut on aina päätyneet hilseilyyn ja vielä suurempaan määrään finnejä. Ekan kerran koin, että joku aine tekee mitä luvataan. Hoitoihin en Hämeenlinnaan pääse, mut näiden blogiohjeiden mukaan olen yrittänyt naamaani hoitaa ja selvä muutos parempaan on näkyvissä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:07

    Mä oon tykännyt tästä ja iSC:n naamiosta.
    A-Seerumipelastaa ihoni kaikki oudot rokahtumat, erityisesti suun ympärille tulevilta näppylöiötä (niille oli joku nimkin POD tai jotain...). Olen päätynyt käyttämään rankan ulkoilun jälkeen (erityisesti jos yhdityy saunaan). Seerumi ja naamio päälle ja oon ne jättäny yöksi. Aamulla iho ollut hyvä ja ärtymiset tiessään.
    Vielä ei ole jokakeväinen herpesnäppy ilmaantunut ylähuulen (auringosta, viimasta ja siitepölyherkistymisestä huolimatta). Elättelen uskomusta, että nuo tuotteet vahvistaa ihoani sen oleellisen eron verran.

    VastaaPoista
  3. Kiitos näistä kommenteista ja vastaavia kertomuksia olen kuullut muiltakin asiakkailta. Moni kertoo Active Serumin tekevän hyvää pedioraalidermatitikselle eli POD oireyhtymälle joka nostaa pientä punoittavaa näppyä suupieliin, nenänpieliin ja silmäkulmiin. Samoin pintakuivan ihon ärsytysnäppyihin Active Serum auttaa ja tietenkin tähän perinteiseen rasvoittuvaan ihoon joka tukkiutuu ja tulehtuu. Active Serum parantaa ihon uudistumista ja myös finnien parantumisjäljet häipyvät nopeammin.

    Inkeri

    VastaaPoista