perjantai 26. huhtikuuta 2019

Reissunaisen putsarit

Taas on käsillä se aika vuodesta, kun kesälomat ovat aika lähellä. Suunnitteilla on lomareissuja, mökkimatkoja ja viikonloppukyläilyjä ja kosmetiikan pitäisi kulkea mukana. Tärkeää on, että tuotteet ovat iholle sopivia, mutta niiden pakkaustenkin pitää olla helposti mukana kuljetettavia.

Kesällä tarvitaan tehokkaita puhdistustuotteita

Kesällä ihonpuhdistusaineiden tehokkuus korostuu enemmän kuin talvella. Talvella on tärkeää, että puhdistusaineet ovat myös hoitavia eivätkä ainakaan kuivata ihoa. Kesällä tarvitaan tehokkaampia puhdistustuotteita, kun hiki, pöly ja aurinkovoiteet pitää saada kunnolla poistettua. Erinomainen yhdistelmä koko kesäksi on Dermalogican PRECLEANSE BALM (58€) ja iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (49€). Precleanse Balm on pakattu käytännölliseen tuubiin ja sen korkki pysyy takuulla kiinni. Pakkauksessa on myös mukana pieni silikooniharja jonka avulla huokoset puhdistuu hyvin. Precleanse Balm on erinomainen alkupuhdistusaine joka sulattaa rasvaliukoisenkin lian. Ellei aurinkotuotteita ole ostettu meiltä ne saattavat olla hyvinkin raskaita ja rasvaisia ja tarvitsevat tehokkaan puhdistusaineen. Precleanse Balm poistaa aurinkorasvat ja ihon oman talin ja hien hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Precleanse Balm on täyteläistä voidetta joka sulaa iholle kevyeksi vesiliukoiseksi öljyksi. Se ei lähde kuljetuksen aikana valumaan ja sotkemaan meikkipussia. Precleanse (68€) nestemäisenä öljynä on myös todella tehokas puhdistamaan iholta rasvaliukoista likaa, mutta sen ongelma on pakkauksessa. Sitä on lähes mahdoton kuljettaa mukana ja jo kotioloissa pumppupullosta helposti valuu öljyä pullon päällekin. Tästä asiasta on tehty lukemattomia reklamaatioita Dermalogican tehtaalle, mutta asia ei vaan korjaannu.


Warming Honey Cleanser kuorii ja puhdistaa

Minä olen hyvin mieltynyt näihin iS Clinicalin puhdistustuotteisiin, koska haluan ihon tuntuvan kunnolla puhtaalta. Olen koko talven käyttänyt Warming Honey Cleanseria ja Cleansing Complexia (49€) vuorotellen ja ne eivät yhtään kuivata tosi kuivaa ihoani. Warming Honey Cleanser on erinomainen matkailijan tuote, koska se on kuorinta ja puhdistusaine yhtäaikaa. Sillä voi korvata esimerkiksi Daily Microfoliantin (80€) lomamatkalla. Warming Honey Cleanserissa ei ole mitään mekaanisia hankaavia aineita vaan sen miedot hedelmähapot sulattavat kuolleen hilseilevän solukon. Kesällä iho tarvitsee useammin kuorintaa, koska auringon vaikutuksesta iholle syntyy kuollutta solukkoa enemmän. Päivittäin käytettynä Warming Honey Cleanser uudistaa ihoa juuri sopivasti eikä näkyvää hilseilyä pääse syntymään. Warming Honey Cleanser on myös pakattu jämäkkään tuubiin ja ensin tuote tuntuu jäykältä tahnalta, mutta sulaa iholla nopeasti öljymäiseksi nesteeksi. Tuubi ei vuoda joten tämäkin tuote kulkee helposti mukana. Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteen käyttö on todella suositeltavaa, koska se parantaa puhdistustulosta huomattavasti. Ultraäänen elvyttävä vaikutus myös vähentää uv-säteilyn haittavaikutuksia. Bt-Sonic toimii oikein hyvin kummankin mainitun puhdistustuotteen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21:25

    Onko yksittäisestä ihonhoidosta apua?
    Mieheni kysyi, mitä haluun synttärilahjaksi. Haluaisin tulla kasvohoitoon, pitkällä hieronnalla, okei jos haluun, niin pääsen semmoiseen. Voitko kuitenkin selittää insinöörimiehelle, miksi yksikin hoito auttaa (vaikka suosittelet sarjahoitoa).
    Kotihoitotuotteet ovat kunnossa ja käytössä ja mitään isompaa vaivaa ihossa ei ole.

    Perheen rahapulan vuoksi ei sarjahoito ole ajankohtainen.

    VastaaPoista
  2. Tottakai yksittäinen hoito auttaa paljon. Ihon aineenvaihdunta ja verankierto elpyy mikä auttaa koko elimistöön. Hoitoaineet vaikuttavat ihossa 3-6 viikkoon ja vielä pitempäänkin, jos käyttää kasvohoitoon käytettyjä kotihoitotuotteita tukemaan hoidon vaikutusta. Ihosolun elinaika on 3-6 viikkoa iästä, ihotyypistä ja ihokohdasta riippuen hoitoaine on siellä solussa ja vaikuttaa siellä niin kauan kuin tuo solu hilseilee pois. Kasvohoito vaikuttaa myös siihen, että kotihoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat paljon paremmin pitkiä aikoja hoidon jälkeen. Nämä ovat fyysiset vaikutukset, mutta kasvohoito merkitsee hyvinvoinnille paljon ennemmänkin. Sen stressiä poistavaa ja mielihyvää tuottavaa vaikutusta ei pidä vähätellä. Ainakin itselleni koen sen yhtä merkittävänä kuin hoidon muu vaikutus, vaikka minä en varmaan koskaan koe samaa rentoutumista kuin asiakkaat, koska hoitola on aina työpaikkani.
    Tervetuloa kasvohoitoon!

    Inkeri

    VastaaPoista