keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Fitness 35+ tapahtuma on 20.4-19

Sponsorointiprojektini lähestyy loppuaan ja Riikka Savolaisen Fitness 35+ kisat ovat Helsingissä pääsiäislauantaina 20.4-19. Nostan hattua Riikan sinnikkyydelle, koska takana on nyt todella kova vuosi ja toivottavasti hän saa siitä palkinnon lauantaina.

Fitness vaatii sinnikkyyttä

Minä en olisi ikimaailmassa pystynyt siihen rääkkiin mihin Riikka on panostanut viimeisen vuoden aikana. Olemme tunteneet nyt vuoden verran ja olen päässyt seuraamaan läheltä millaista on ammattimainen treenaaminen. Riikka kuuluu Lahdessa valmennustiimiin ja hänen valmentajansa suunnittelee treeniohjelman ja ruokavalion. Viime kesänä Riikka aloitti lihasten rakentamisen ja silloin piti syödä paljon proteiineja eikä ruokavalio ollut mitenkään tiukka. Riikkahan on 37-vuotias ja perheessä on kolme lasta ja kaksi koiraa ja hän on koko päivätyössä vaativassa johdonsihteerin tehtävässä. Hän oli ihan normaalipainoinen, kun treeniohjelma aloitettiin. Vuoden alusta hän siirtyi dieettivaiheeseen ja alle neljässä kuukaudessa piti pudottaa painoa kymmenen kiloa. Kaikki rasva piti saada kropasta pois ja sehän aiheuttaa myös lihas-ja nivelkipuja. Nälän tunne on kuulemma jatkuva ja öisin saattaa herätä, kun on niin nälkä. Kasvohoidoissa Riikka on käynyt 4-6-viikon välein niin kuin yleensäkin vakioasiakkaat. Olen tehnyt hänelle hoidot ilmaiseksi ja antanut myös iS Clinicalilta kotihoitotuotteet. Nyt, kun sponsorointiprojekti loppui Riikkaa maksaa samat hinnat kuin muutkin asiakkaat. Pitäisin epäoikeuden mukaisena, jos antaisin enää alennuksia, kun niitä ei saa kymmeniä vuosia käyneet asiakkaatkaan. Olen saanut tästä projektista arvokasta tietoa minulle täysin oudosta Fitness-harrastuksesta ja näin miten iho reagoi ääritilanteissa.


Viime hetken treenit

Viimeisen kerran Riikka kävi Dermatude-kasvohoidossa maanantaina 15.4 ja koko tämän kisoja edeltävän viikon hän on vapaalla. Alkuviikon päivät oli vesitankkausta eli hänen piti juoda kuusi litraa vettä päivässä. Viimeisinä viikkoina on laihdutettu kaikki rasva pois ja treenejä on ollut kymmenenkin viikossa eli joinakin päivinä aamulla ja illalla. Hiilihydraatit ovat ruokavaliosta kokonaan pois ja Riikan kokemuksen mukaan se vaikuttaa aivotoimintaankin. Ihmisen aivot käy hitaammalla, kun hiilihydraatit puuttuu ruokavaliosta ja Riikka sanoo huomaavansa tämän selvästi. Keskiviikkona aloitetaan hiilihydraattitankkaus, että saadaan lihakset pyöristymään ja näyttämään paremmilta. Siinä syödään pastaa, riisiä, banaaneja ja metwurstia ja vettä saa vielä juoda. Vuorokausi ennen kisaa juominen jää kokonaan pois ainoastaan vettä voi suussa purskutella, mutta niellä ei saa. Syöminen on metwurstia ja salmiakkia yms.ja lauantai aamuna salmiakki on vielä mukana ja juuri ennen lavalle menoa juodaan pieni määrä salmiakkikossua mikä rentouttaa ja auttaa kuulemma lihasten näkymiseen. Koko loppuviikko panostetaan ulkonäköön ja otetaan suihkurusketus, koko vartalon sokerointi, geelikynnet sormiin ja varpaisiin ja lauantaiaamuna meikin ja kampauksen tekee alan kokenut ammattilainen. Viimeiset viikot Riikka on käynyt kolme kertaa viikossa hierojalla ja myös erilaisissa vartalohoidoissa. Bikinit kisaa varten tehdään mittatilaustyönä ja ne maksavat noin 400-700€. Panostus on ollut totaalista ja Riikka oli tyytyväinen tähän projektiinsa ja suunnitteli ottavansa sen uusiksi parin vuoden kuluttua. Toivotaan, että Riikan ponnistelut johtavat voittoon.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:25

    Kävin tänään Dermalogica-ihonputsauksessa ja ihmettelen kovasti ettei kosmetologi antanut mitään näytteitä hoidon jälkeen. Eikös yleensä kuulu antaa? Miksi kosmetologi panttaa ilmaista tavaraa....

    VastaaPoista
  2. Monella kuluttajalla on väärä käsitys näistä näytteistä. Ilmaisia asioita ei olekaan vaan kaikki aina maksaa. Dermalogican näytepussit maksavat meille 0,7-6,00€ kpl. Ne ovat tarkoitetut asiakkaalle kokeiluun miltä tuote tuntuu omassa käytössä. Näytteet eivät ole lahjuksia kasvohoitoasiakkaille vaan niitä annetaan tarpeen mukaan. Uudelle asiakkaalle meillä tehdään aina ihonhoitosuunnitelma ja tärkeimmistä tuotteista asiakas saa näytteet kokeillakseen niitä kotona. Silloin, kun tulee myyntiin joku uusi tuote pyrimme ostamaan siitä näytteitä niin suuren erän, että kaikki asiakkaat joille tuote sopii saa sitä kokeiltavaksi.
    Emme jaa koskaan näytteitä harkitsematta, koska ne tulevat meille todella kalliiksi ja siksi aina muistuttelenkin, että asiakkaat käyttävät niitä kotoaan pois ettei ne mene hukkaan.
    Itse olisin antanut sinulle näytteen yhdestä, tai kahdesta tärkeimmästä hoitotuotteesta, mutta tätä tapaa ei ole kaikilla.

    Inkeri

    VastaaPoista