perjantai 7. kesäkuuta 2019

Ani Kellomäen Dermatude-kasvohoidon tulokset ja kokemukset

Kirjailija ja viestinnän ammattilainen Ani Kellomäki lupautui keväällä asiakkaaksi, kun halusin nähdä käytännössä miten todella kuiva ja herkkä iho reagoi Dermatude-kasvohoitoon. Ani kertoikin eilen tässä blogissa kokemuksiaan omasta näkökulmastaan. Suuret kiitokset siitä Anille!

Uskon vasta kun näen

Haluan aina nähdä käytännössä miten eri ihot reagoi uusiin hoitoihin. En koskaan usko pelkästään kouluttajan sanoihin, vaikka nyt kouluttaja olikin huippuhyvä Minttu Sahrman. Uskon vasta sitten, kun näen omien käsieni työn jäljen. Ani Kellomäen pyysin Dermatude-kasvohoitoon siksi, että hänellä on melkeinpä atooppisen kuiva iho. Kuivuus on jo pitkään pysynyt kurissa Nanolift kasvohoidoilla (124€), mutta koko ajan kuivuus pitää huomioida. Kuivuuden takia Ani poskipäät olivat myös lievästi ohentuneet ja niissä oli hyvin lievää herkistymistä ja couperosaa. Yksi syy hoitoihin oli myös Anin haastava elämän tilanne, koska hänellä ilmestyi talvella kirja Kohtuullisen siemailun taito ja se tuotti runsaasti esiintymisiä joissa pitää aina olla hehkeä ja hyvän näköinen. Ani on 42v.eli juuri sen ikäinen, kun keskimäärin naisella alkaa estrogeeni määrä laskea ja iho ohentuu ja veltostuu nopeammin. Tämä ikä on erinomainen aloittaa vanhenemisen ennalta ehkäisy joka on tehokkainta hoitoa ihon ikääntymiselle. Tosin Anilla ei ole vielä mitään näkyviä merkkejä ihon vanhenemisesta. Ani on ollut pitkään asiakkaani ja luotan siihen, että hän kehtaa kertoa minulle kaikki kokemuksensa avoimesti. Halusin myös kuulla miten Dermatude-kasvohoito rentouttaa ja katkaisee kiireistä arkielämää. 

Dermatude on myös kosteushoito

Nyt vakuutuin Anin hoitosarjan myötä, että Dermatude-kasvohoito toimii erittäin hyvin atooppisen kuivallekin iholle. Kosteuden puute on suomalaisten tyypillinen ongelma ja juuri siihen paneuduin tässä hoitosarjassa. Kuiva iho on aina myös ohut ja yleensä poskipäiltä alkaa puuttumaan ihokerroksia ja kuivuuden jatkuessa ihokerrokset hilseilee pois myös muualta kasvoista. Melkein aina tilanne aiheuttaa couperosaa, koska pintaverisuonet jää suojattomiksi ohentuneessa ihossa. Dermatude-hoidossa on myös ihan omat tehoampullit kosteuttamiseen ja mikrokanavoinnin myötä kosteusampulli imeytyy syvemmälle kuin ihon pinnalta imeytyessä. Samoin kaikki käytetyt hoitotuotteet vaikuttavat hoidon jälkeen muutaman päivän paljon aikaisempaa paremmin. Jo ensimmäisellä hoitokerralla näin, että kosteutus auttoi ja noin kolmen hoitokerran jälkeen ihon vahvistuminen oli silmin nähtävää. Tämän ”testihoitosarjan” loppupäätelmä on, että Dermatude auttaa myös atooppisen kuivaan ihoon ja vahvistaa ohentunutta ihoa. Sekin selvisi, että helposti punoittava couperosa iho ei punoittanut yhtään sen enempää hoidon jälkeen kuin muutenkaan. Nyt voin suositella, että myös herkkä couperosa iho hyötyy Dermatude-kasvohoidosta. Tuo rentoutuminen ja pysähtyminen Dermatude-kasvohoidossa Anin kohdalla onnistui riittävän hyvin. Dermatude ei ole tarkoitettukaan hemmotteluhoidoksi, mutta siinäkin rauhoittuu ja melkeinpä nukahtaa naamion aikana. 
Dermatude-kasvohoidon hinta on 170€ ja neljän hoitokerran sarja on 600€. Hoidot pitää ottaa 1-3-viikon välein ja kotihoitoon suositellaan iS Clinicalin Youth Serumia (170€, huom.30ml) ja Youth Intensive Creamia (50ml 226€ ja 100ml 395€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti