sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kotihoitotuotteiden yhdistelmiä osa 1

Olen aina pitänyt kunnia asiana suositella asiakkaalle ne tuotteet mitkä ovat paras ja edullisin vaihtoehto. Teemme tämän edelleenkin, mutta nyt vaihtoehdot ovat suuremmat hintareformin ansiosta.

Kesäajan kevyet tuotteet

Teen nyt kotihoitotuote suunnitelman mikä sopii lähes kaikille kesäaikana. Alkupuhdistukseen tietysti Precleanse, tai Precleanse Balm (46€) ja sen jälkeen pesu iS Clinicalin Cleansing Complexilla (52€). Cleansing Complexilla voi tehdä myös kaksoispuhdistuksen ja jättää Precleanset pois, tai sitten puhdistaa ensin Cleansing Complexilla ja sen jälkeen kuorivalla Warming Honey Cleanser (52€). Ellei käytä tuota Warming Honey Cleanseria niin sitten ilman muuta kuorinta Dermalogican Daily .Microfoliantilla. Silmänympärille suosittelen iS Clinicalin Youth Eye Complexin (119€) tai Dermalogican Multivitamin Power Firmin (58€) Seerumeista on paras valita iS Clinicalin Super Serum (107€) tai Whitening Serum (89€) joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Hoitovoiteissa Dermalogicalla on todella hyvä valikoima ja ne ovat kaikki tehokkaita ja miellyttäviä. Kesäöiksi suosittelen Sound Sleep Cocoon (78€) joka on kosteuttava ja hyvin imeytyvä geelivoide. Aamulla iholle kannattaa pyyhkäistä Daily Resurfacer (75€) hoitotassun tiiviste joka on kuoriva, kosteuttava ja kiinteyttävä. Päivävoiteessa pitää olla hyvä suojakerroin ja sellainen on Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (69€) joka on hoitava ja kiinteyttävä tai sitten iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€) joka sopii rasvaisellekin iholle. Huomioi, että Eclipse on kooltaan 100 ml ja Dynamic Skin Recovery 50 ml joten Eclipse on paljon edullisempi vaihtoehto edelleen ja sitä on saatavana myös kevyesti värillisenä. Aamuisin voi meikin asemasta käyttää Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 (49€)
meikinpohjustusaineen tai Sheer Tint sk 20 (49€) värillisen kosteusvoiteen.
Sound Sleep Cocoon (78€)oli viime kesän suosikkivoide yöksi.
Se on kevyt ja runsaasti kosteuttava geelivoide. Voiteen tuoksu tulee
lavendeli-patsuli-santelipuuöljystä joka vähentää stressihormonin eritystä.




Rauhoitusta couperosaan

Uv-säteily aiheuttaa couperosaa ja muutenkin ihon herkkyys ja punoitus voi lisääntyä auringon takia. Couperosa-iholle ja ruusufinniin on iS Clinicalin Pro-Heal Serum (109€) ihan ehdottomasti paras valinta ja sitä voi käyttää aamulla ja illalla. Kosteusvoiteena paras on Dermalogican Calm Water Gel (46€)  jota olen sanonut vesivoiteeksi ja se tuntuukin olevan kesän suosikki, koska se ehti meiltä jo kerran loppuakin. Silloin, kun iho on atooppisen kuiva niin seerumiksi suosittelen tuon Calm Water Gelin pariksi tehdyn Barrier Defence Boosterin (72€)joka on hiukan öljymäinen. Barrier Defence Booster vahvistaa ohutta herkkää ihoa ja poistaa auringon kuivattavan vaikutuksen. Herkkäkin iho
kaipaa kuorintaa ja siinä ehdoton suosikkini on iS Clinicalin Tri-Active Exfoliant Masque (119€) ja tuosta tuubista saa noin 50-60 kuorintakertaa. Naamioksi sopii kummankin sarjan vaihtoehdot joko iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (95€) tai Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (58€). Hydra Cooling Masque viilentää ja rauhoittaa palanutta ihoa ja on hyvin kosteuttava. Multivitamin Power Recovery Masque rauhoittaa myös ja vahvistaa atooppisen kuivaa ohutta ihoa ja kummankin naamion voi jättää vaikuttamaan yöksi. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:01

    Nuo hoitotassut on järjettömän iiihanat! Kuinka monta siinä purkissa taas olikaan? Nyt hintakaan ei ole paha verrattuna mitä niillä saa aikaan. Viime kesän hikinäpyt parani parissa viikossa, kun keksin käyttää näitä tassukoita. Nyt ajattelin ottaa ne käyttöön jo ennen helteitä......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään unohdin mainita, että hoitotassuja on paketissa 35 kpl. Tuossa yhdessäkin hoitotassussa on todella paljon tehotiivistettä ja sillä kannattaa pyyhkiä rinnat ja käden selät. Itse annan toisen puolen miehelleni ettei tehokasta menisi hukkaan. Säästää tassua ei kannata, koska se kuivuu puolessa tunnissa eikä sillä enää tee mitään.
      Daily Resurfacer hoitotassut ovat paras hoito hikinäpyille.

      Inkeri

      Poista