perjantai 14. kesäkuuta 2019

Vältä maksamakkaran väristä huulipunaa

Minua on ihmetyttänyt jo muutaman vuoden, kun lähes jokainen meikkisarja tarjoaa kaiken ikäisille nude-sävyisiä huulipunia. Minusta ne ovat maksamakkaran värisiä eikä ne ainakaan pue vanhempaa naista.

Kesällä kaivataan heleyttä

Juuri tämän vaikean huulipuna tilanteen takia otin meille myyntiin Joan Collins sarjan huulipunat (32€) ja poskipunat (42€). Joan Collins meikit ovat hyvin suosittuja Amerikassa, koska siinä on värejä jotka ovat suunniteltu yli viisikymppisille. Huomaan kyllä ettei meidän nuoremmat asiakkaat yhtään tiedä kuka tuo Joan Collins on. En ole koskaan pitänyt häntä erityisen kauniina ja aina hänellä on todella kova meikki. Nyt hänen nimeään kantavat meikit ovat tosi tyylikkäitä ja suomalaisellekin sopivia. Hyvä huulipunan väri on erittäin tärkeä ikääntyvälle naiselle. Parikymppinen voi käyttää melkeinpä mitä vaan ja näyttää aina hyvältä. Nuo pliisut nude-sävyt on paras unohtaa, koska ne saavat ikääntyneen ihon näyttämään taikinan väriseltä. Vanhemmiten ihon väri kalpenee ja muuttuu harmaammaksi ja silloin tarvitaan hyvä huulipuna väri mikä tuo heleyttä koko kasvoille.


Huulipuna on tärkeä osa meikkiä

Kevään aikana suosikiksi on noussut Suzy Star joka on raikas oranssiin menevä koralli. Nyt, kun
Hämeenlinna on ollut oranssihuumassa jo pitkään voisi sen värin laittaa huulillekin. Tuo Suzy Star
tuo hehkua ja lämmintä sävyä koko kasvoille. Moni valittelee ettei osaa kunnolla meikata, mutta sitähän voi opetella. Eikä se ole niin vakava asia, jos menee pieleen kaikki lähtee pesussa pois. Toinen suosikkiväri on ollut Evelyn jota sanon tyttömäiseksi punaiseksi. Se on kirkkaan punainen, mutta ei mansikan punainen vaan paljon pehmeämpi sävy. Perinteinen roosa on monelle mieleinen ja Joan Collins sarjaan on luotu moderniversio tästä ikivanhasta huulipunasävystä. Sadie on tummempi fuksiaan menevä roosa ja Rosy on pehmeä pinkki. Niille jotka haluavat tyylikkään hillityn huulipunan Lara on kuin heille tehty. Se on ihana vaalea koralli mikä ei ole missään tilanteessa liian voimakas. Näihin huulipuniin sopivat poskipunat on nyt myös meillä myynnissä. En voinut olla ottamatta niitä myyntiin, kun itse käytin niitä koko talven ja tykästyin laatuun ja väreihin. Katsotaan mitä kaikkea meille vielä kerääntyy tästä Joan Collins sarjasta. Innokkaana aina kokeilen kaikkea ja jos löytyy jotain erityisen hyvää haluan tarjota sitä myös meidän asiakkaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti