tiistai 11. kesäkuuta 2019

Esittelyssä meidän aurinkosuojatuotteet

Tein nyt ihan listan niistä aurinkosuojallisista tuotteista  mitä meillä on myynnissä. Kaikki suojaavat UVA ja UVB säteiltä. Muistakaa myös, että amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat parhaita, koska ne katsotaan lääkeaineiksi.

Dermalogica

DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (119€) on vanhenevalle iholle tarkoitettu hyvin hoitava ja kosteuttava päivävoide. Se sopii myös hyvin meikin alusvoiteeksi. Sisältämiensä raaka-aineiden ansiosta se ei ole pelkästään suojavoide vaan se elvyttää ja siloittaa jo rypistynyttä ihoa.

PROTECTION SPORT sk 50 (60€) on tarkoitettu sekä vartalolle, että kasvoille. Tämä on koko perheen voide. Ohut, helposti levittyvä koostumus miellyttää lapsia ja miehiä. 

TOTAL EYE CARE sk 15 (68€) on kevyellä aurinkosuojalla varustettu tummuutta vähentävä silmänympärysvoide jota voi käyttää yöllä ja päivällä. Total Eye Care sk 15 on myös hyvä nuorelle ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi.

SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (85€) on erittäin suosittu meikinpohjustusvoide kolmenkympin suojakertoimella. Moni käyttää tätä pelkästään meikkivoiteena ja se onkin erinomainen näin kesälläkin.

SHEER TINT sk 20  (85€) on värillinen päivävoide jonka voi periaatteessa laittaa suoraan puhtaalle 
iholle. Se suojaa, kosteuttaa ja antaa kevyen peittävyyden ja kauniin sävyn iholle. Saatavilla on kolme väriä Light, Medium ja Dark. Tuo Medium on ehdottomasti paras väri.
iS Clinicalin aurinkotuotteet ovat sadan millilitran pumppupulloissa 
ja ovat käytössä edullisia.



iS Clinical

EXTREME sk 30 (85€) on 100ml pumppupullo eli kaksi kertaa niin suuri kuin yleensä voiteet. Extreme sk 30 on kosteuttava ja hoitava päivävoide kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. 

ECLIPSE sk 50 (49€) 100 ml ja  tämä on todella edullinen ja hyvä laatuinen aurinkosuojavoide. Se toimii päivävoiteena kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Voidetta on värillisenä ja värittömänä. Värillinen voide kevyesti tasoittaa ihon väriä, mutta ei ole varsinainen peittävä meikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti