lauantai 29. kesäkuuta 2019

Ennalta ehkäise ihon vanhentuminen

Keväällä tapasin monia tuttuja yrittäjänaisia jäsenilloissa ja muissa tapahtumissa. Hämmästyin kovasti, kun eräs tuttuni joka juuri oli täyttänyt kuusikymmentä kyseli, että pitäisiköhän hänen nyt jo käyttää vanhenevan ihon tuotteita. En kehdannut sanoa suoraan, että ne olisi pitänyt ottaa käyttöön parikymmentävuotta sitten. Vanhenevan ihon tuotteita kannattaa käyttää, kun täyttää 35-vuotta.

Rypistymistä voi hidastaa

Vanhenevan ihon tuotteilla on paras vaikutus, kun rypistymistä ja veltostumista ennalta ehkäistään. Yleensä estrogeenin tuotanto alkaa hidastumaan noin 36-vuotiaana ja 42-vuotiaana estrogeenin määrä on jo niin vähäinen, että se alkaa vaikuttaa ihoon näkyvästi. Naisten ihoon kaikista eniten vaikuttaa juuri tuo estrogeenihormoni joka säätelee ihon paksuutta ja joustavuutta. Vaihdevuosi-iässä noin 55-60-vuotiaana oma estrogeenituotanto lähestyy nollaa ja iho ohenee merkittävästi ja rypyt tulevat esiin. Tietysti tässä on yksilöllisiä eroja ja esimerkiksi perinnöllinen ihotyyppi määrittää paljon sitä miten nopeasti iho ohenee. Kuivaihoisilla on jo alunperin yksi ihosolukokerros vähemmän kuin rasvaihoisilla ja siksi kuiva iho rypistyy jo aikaisessa vaiheessa. Vanhenevalle iholle suunnitelluilla hoitotuotteilla pystytään hidastamaan merkittävästi ihon rypistymistä ja ohentumista. Viimeisen parinkymmenenvuoden aikana kosmetiikan vaikutukset ovat moninkertaistuneet. On kehitetty uusia raaka-aineita ja saatu aikaan myös erilaisia yhdistelmiä joita ei ollut myynnissä aikaisemmin. iS Clinical on tällä hetkellä kosmetiikan johtotähti ja heiltä tulee parhaat mahdolliset seerumit hidastamaan ihon vanhenemista.
Genexc serum on hyvä kesäaikana aivan kaikille, koska se 
korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia.

Kollageeni on tehokas raaka-aine

Kollageeni-ja elastiinisäikeet ovat ihossa kuin kuminauhoja ja ihon joustavuus syntyy näistä säikeistä. Iän myötä nämä kimmosäikeet kovettuvat ja menettävät joustavuuttaan ja se näkyy ihossa ryppyinä ja veltostumisena. Auringolla on suuri vaikutus juuri näihin kimmosäikeisiin ja auringon tiedetään olevan ainoa varma asia mikä aiheuttaa ihon vanhenemista. Myöskin ihon liiallinen kuivuminen vähentää kimmosäikeiden joustavuutta. iS Clinicalilla on upea seerumivalikoima ja kaikille löytyy oma täsmätuote. Varsinkin Dermatude-sarjahoidon yhteydessä kannattaa satsata kotihoitoseerumiin, koska Dermatuden vaikutuksesta hoitoaineet imeytyvät paljon paremmin kuin aikaisemmin. Dermatude-kasvohoidon yhteydessä iS Clinicalin SUPER SERUM (109€) on todella hyvä tuote ylläpitämään kollageeni-ja elastiinisäikeiden joustavuutta. Viime kesänä itse ihastuin iS Clinicalin FIRMING GELIIN (155€) joka jättää heti sileän ja napakan pinnan iholle. Ellei iho ole kovin kuiva Firming Gel voi korvata myös hoitovoiteet. Toinen lempiseerumini varsinkin talven kuivuudessa on YOUTH SERUM (170€) joka on hyvin imeytyvää geeliä. Tämä seerumi sisältää todella runsaasti kosteuttavia raaka-aineita ja samalla myös vahvistaa kimmosäikeitä. Suosittelen jokaiselle, että 35-vuotiaana pitää ottaa edes yksi tuote jonka vaikutukset hidastaa vanhenemisen merkkejä. Nelikymppisenä kannattaa valita jo kaikki kosmetiikka Anti-Age tuotelinjoista. 

6 kommenttia:

  1. Olen nyt 43 v ja ihoni on parempi kuin vuosiin, dermalocigan ansiosta. Parhaillaan on käytössä dermalocigan kaksoispuhdistus ja se laventeli yövoide ja Is Clinicalin naamio. Kuorinta ja hoitovesi ja seerumi on vanhaa varastoani...eli mitä lie merkkejä. Odotan kovasti mitä tuloksia saan, kun on mahdollisuus hankkia kaikki tuotteet näiltä kahdelta teidän sarjalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogica ja iS Clinical ovat parhaat kosmetiikkasarjat mitä Suomessa löytyy. Oikein valituilla kotihoitotuotteilla saa ihon normalisoitumaan ja ongelmat häipymään. Toivoisin, että kaikki kuluttajat hoksaavat tämän. Kotihoito tulee paljon halvemmaksikin, kun ei tule virhe ostoksia. Toivottavasti tämä Dermalogican hintareformi tuo lisää käyttäjiä näille huippusarjoille.
      Tuo lavendelivoide minkä mainitsit on Sound Sleep Cocoon (78€) yövoide ja se on alkukesän myydyin hoitovoide. Se on geelimäinen ja hyvin imeytyvä. Siinä on lavendeli-patsuli-santelipuuöljy missä on aivan ihana tuoksu ja se vähentää stressihormonin eritystä. Kannattaa kokeilla!

      Inkeri

      Poista
    2. Anonyymi13:16

      Laveteli vai lavendeli (ihan sama ymmärrettäviä molemmat).
      Mun ihan lemppari voide. Ainoa miinus on purkki, siitä ei pysty mitenkään tietämään, kuinka kauan vielä kestää. Toistaiseksi purkistani on tullut (päivämäärän mukaan, kijoitan aina tussilla purkkiin, koska olen aloittanut sen käytön...) iltaisin turaus (laitan tätä tuoksun vuoksi vahvemman voiteen päälle) on vielä tullut. Vaikka purkin korkkauksesta on 5kk.

      Mulla kestää aina tuotteet normaalia pidempään, kun yleensä on kaksi voidetta käytössä ja valitsen voiteen tilanteen mukaan. Aurinkoisen ulkoiluhikoilun päälle illalla eri voide, kuin jos on ollut joku pölyinen rakennustyömaakierrospäivä. Active skin seerumi on kyllä tosi hyvä voide ollut pölypäivien jälkeen ja se viilentävä naamio iltaisin.

      Poista
    3. Se on harmillista ettei näistä pumppupakkauksista tiedä, koska ne ovat loppumassa. Dynamic Skin Recovery sk50 ja Super Rich Repair purkissa on ”ikkuna” mistä näkee onko voide jo loppumassa. Valitettavasti tätä ei ole muissa purkeissa. Tosin nuo pumppupurkit ovat todella hygieenisiä, kun sinne ei pääse ilmaa.
      Tuosta Sound Sleep Cocoonista eli laventelivoiteesta riittää yksi painallus kerralla.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi00:07

    Ostin toukokuulla superserumin ja ihmettelen sen tehoa vieläkin. Jo parissa päivässä iho selvästi kiinteytyi ja turvotuspussit poskilla alkoi häipymään. Nyt kuukauden käytön jälkeen noita poskipusseja ei enää ole. En olisi uskonut tämän olevan mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super Serum (107€) on erittäin kiinteyttävä ja sen vaikutus todella tuntuu parissa päivässä. Iän myötä alkaa kerääntymään turvotusta myös kasvoihin ja se veltostuttaa ihoa. Super Serum vilkastuttaa ihon toimintoja ja turvotus vähenee. Iho on näkyvästi kiinteämpi turvotuksen häivyttyä.


      Inkeri

      Poista