keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kuorinta ja naamio ovat tehokas pikahoito kotona

Nyt, kun tuo uusi iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE NYT 95€ (119€) on ollut Suomen markkinoilla pari kuukautta se on saanut paljon kiitosta. Muutama bloggari on jo ehtinyt sitä kehumaan ja se lisää aina asiakkaiden kiinnostusta.


Pehmeä ja sileä iho

Tri-Active Exfoliant Masque on enemmän kuin pelkkä kuorinta, koska siinä on myös imeytyviä raaka-aineita. Sen tuoksu on niin ihana, että jokainen asiakas mainitsee sen sitä kokeillessaan. Tietysti tuoksu ei ole hoitoaine, mutta se tuottaa ihmisille mielihyvää eikä siksi ole yhdentekevä asia. Tuo tuoksu tulee Marokon veriappelsiinista joka on kirkastava raaka-aine. Kevyet kuorivat rakeet ovat pehmeää selluloosaa eivätkä ne raasta ihoa liikaa. Kuorinta tuntuu ensin paksulta ja tahnamaiselta, mutta kun siihen lisää vettä tulos on kevyt geeli. Tri-Active Exfoliant Masque saa vaikuttaa viitisen minuuttia, että sen vaikutus aineet ehtivät toimimaan. Tuon ajan ihoa voi ja kannattaa käsitellä Bt-Sonic (126€)ultraäänilaitteella. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. En ole koskaan aikaisemmin kokenut, että kuorinta jättää näin miellyttävän pinnan ihoon. Valitettavasti toistaiseksi iS Clinicalilla ei ole näytteitä Tri-Active Exfoliant Masquesta, mutta ehkä niitäkin saadaan joskus myöhemmin.
Tri-Active Exfoliant Masque on pakattu helppo käyttöiseen tuubiin.

Virkistävä naamio

Myös iS Clinicalin naamio Hydra Cooling Intensive Masque (95€) on saanut suuren suosion. Moni on ottanut sen Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masquen (78€) rinnalle. Käytössä ne tulee saman hintaisiksi, tai ehkä iS Clinicalin naamio on hiukan edullisempi, koska siitä saa monia kymmeniä käyttökertoja. Itse olen ottanut tavaksi, että silloin, kun pesen hiukseni kuorin ihoni suihkun yhteydessä ja yöksi laitan Hydra Cooling Intensive Masquen. Hiusten pesu kuivattaa ihoani tosi paljon ja koen sen kaipaavan tehokkaampaa hoitoa kuin normaali seerumi ja voide. Hydra Cooling Intensive Masque sopii näin kesäkäyttöön todella hyvin, koska se rauhoittaa ja korjaa auringon polttamaa tai ahavoitunutta ihoa. Se tuntuu todella jäisen kylmältä, kun sen levittää ja viime kesän helteellä se oli ihana tunne. Kuumuus ja hikoilu sekoittaa näin vanhenmiten aineenvaihduntaa ja kasvoillekin tulee turvotusta. Hydra Cooling Intesive Masque poistaa turvotusta ja supistaa huokosia. Siksi Hydra Cooling Intensive Masqueta kannattaa käyttää ennen meikkiä, mutta silloin se huuhdellaan hyvin pois ettei se jää rullaantumaan meikkivoiteen alle. Tämä hyytelömäinen naamio on tosi helppo levittää ja se huuhtoutuu helposti poiskin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti