perjantai 28. kesäkuuta 2019

Panosta hyvälaatuisiin aurinkosuojatuotteisiin

En varmaan ikinä lakkaa ihmettelemästä miten vähän ihmiset välittää auringon haitoista. Edelleen meille tulee uusia asiakkaita jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan uv-säteilyn vaaroista. Epäilen, että se on jotain torjuntaa ettei halutakaan kuulla mitä aurinko voi aiheuttaa.


Suomenkin aurinko on vaarallista

Yleensä kuulen, että asiakas hämmästelee pitääkö Suomessakin suojautua auringolta. Toinen harhakäsitys on, että uv-säteily ei ole vaarallista ellei vasiten asetuta ottamaan aurinkoa. Kuulen tämän selityksen melkein joka päivä. Esimerkiksi purjehdusta tai pyöräilyä harrastava ihminen voi kirkkain silmin todeta ettei tarvitse aurinkosuojatuotteita, kun ei koskaan ota aurinkoa. Toinen harha on, että uv-säteily on vasta silloin vaarallista, kun iho palaa. Näinhän se ei ole vaan kaikki säteily on vaarallista, mutta palaminen moninkertaistaa soluvaurion. Ihosolujen dna varastoi itseensä kaiken sen säteilymäärän mitä ihminen elämänsä aikana saa. Tuo dna on lahjomaton eikä kerran saatua säteilyä saa mitenkään poistettua ihosolun muistista. Sitten, kun ihosolukon muisti tulee täyteen solut alkavat muuttua syöpäsoluiksi. Kukaan ei tiedä kuinka paljon kenenkin dna pystyy varastoimaan säteilyä sairastumatta ja se onkin hyvin yksilöllistä. Tämän dna:n varastoinnin takia basalioomat ja aurinkokeratoosi on yleisempää noin 60-70-vuotiailla. Aurinkosuojatuotteiden laadusta ei kannattaisi tinkiä, koska ne ovat halpa henkivakuutus. Amerikkalaiset aurinkosuojatuotteet ovat kaikista luotettavampia, koska Amerikassa aurinkosuojalliset tuotteet katsotaan lääkeaineiksi ja ne tutkitaan yhtä hyvin. Tämä johtuu siitä, että ihosyöpä on niin suuri kansanterveydellinen riski ja se tulee kalliiksi Amerikan valtiollekin. 


Amerikkalaiset aurinkosuojavoiteet ovat parhaita

Me myymme ainoastaan amerikkalaisia hoitotuotteita ja niiden laatu on paras mahdollinen ja nyt ne myös ovat edullisia. Voin suoraa sanoa etten koskaan laittaisi iholleni muita aurinkosuoja-aineita kuin amerikkalaisia. Toinen tärkeä asia suojakertoimen lisäksi ovat hajustamattomuus ja väriaineettomuus.   Aurinkosuojatuotteissa on vielä suurempi riski saada herkkyysreaktioita hajusteista yms.kuin muussa kosmetiikassa. Tarkistakaa aina, kun ostatte muualta kuin meiltä aurinkosuojavoiteita ettei niissä ole hajusteita, väriaineita eikä barabeeneja säilöntäaineina. Dermalogican voiteet ovat nyt kivan hintaisia ja heiltä löytyy DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€) joka on elvyttävä ja kiinteyttävä päivävoide yli kolmekymppisille. PROTECTION SPORT sk 50 (39€) on tarkoitettu vartalolle ja kasvoille ja siitä tykkää miehetkin ja lapset. iS Clinicalilla on myös kaksi uv-suojallista päivävoidetta. ECLIPSE sk 50 (49€) ja EXTREME sk 30 (85€). Huomioikaa, että nämä iS Clinicalin voidepakkaukset ovat 100 ml eli tuplakokoisia.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi14:49

    Olen ihmetellen lukenut näitä aurinkojuttujasi. Mikäs syöpäasiantuntija kosmetologi on? Rintasyöpä on yleisin naisten syöpä ja itsekin sen sairastaneena tiedän ettei se synny auringosta. Nämä kirjoituksesi ihan harhaanjohtavia, koska lääkärinikään ei ole ikinä sanonut, että aurinko vaikuttaisi rintasyöpään!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:50

    Hei trolli,
    netti on pullollaan tietoa, jos Inkeriä epäilet. Esimerkiksi lyhyesti tässä:

    https://www.ilmansyopaa.fi/tunne-syopariskit/aurinko/

    VastaaPoista
  3. Olen pahoillani, että olen ilmeisesti ollut epäselvä kirjoituksissani. Koko ajan olen kirjoittanut ihosyövästä ja ihon solumuutoksista joita uv-säteily aiheuttaa. Olen kanssasi samaa mieltä ettei uv-säteily aiheuta rintasyöpää eikä muitakaan syöpiä, mutta se on ainoa selvä syy ihosyövän syntyyn.
    En ole lääkäri, mutta ihonhoidon asiantuntija olen ja koulutukseeni kuuluu sama ihotautioppi kuin esim.sairaanhoitajilla. Olen käynyt lukuisilla suomalaisilla ja kansainvälisillä luennoilla kuuntelemassa uv-säteilyn vaikutuksista ihoon. Omassa ammattikunnassani olen parhaimpia asiantuntijoita aurinko ja iho yhdistelmästä.

    Inkeri

    VastaaPoista