maanantai 17. kesäkuuta 2019

Dermalogican hinnat alenevat pysyvästi!

Nyt voin ilmoittaa sellaisen ilouutisen etten ole sitä koskaan ennen tehnyt ja tuskin tulen enää tekemäänkään. DERMALOGICA TUOTTEIDEN HINNAT ALENEVAT PYSYVÄSTI!



Pitkän keskustelun ja suomalaisten kosmetologien hartaiden pyyntöjen tuloksena Dermalogican kotihoitotuotteiden hinnat putoavat samalle tasolle kuin muuallakin Euroopassa. Minä päädyin vielä suurempaan alennukseen ja nyt meidän hinnat ovat suurimmaksi osaksi alle muiden kotimaisten verkkokauppojen hintojen. Tämä on konkreettinen seuraus siitä miten globaalit markkinat toimivat. Emme kilpaile enää vain kotimaan sisällä vaan ulkomaalaiset verkkokaupat ovat samoilla markkinoilla. Nyt tämä hintojen selkeä putoaminen parantaa huomattavasti meidän kilpailutilannetta ja antaa mahdollisuuden sille, että Suomessa on yksityisiä kauneushoitoloita.

Alennus on huomattava

Hintojen pudotus on ihan kunnollinen eli noin 30-50% ja laitan tähän muutaman esimerkin. Dynamic Skin Recovery sk 50 aurinkosuojallinen päivävoide NYT 69€ (ennen 119€), Precleanse ja Precleanse Balm alkupuhdistusaineet ovat nyt saman hintaiset 46€ (ennen 68€ ja 58€), Super Rich Repair hoitovoide NYT 89€ (139€) ja supersuosittu SkinPerfect Primer sk 30 NYT 49€ (ennen 85€). Olen itse nyt lomalla ja palaan töihin ti 25.6, mutta Mari on työssä ja hän saa meidän uudet hinnat verkkokauppaan alkuviikon aikana. Hoitolassa ne ovat olleet voimassa jo pari päivää.

Olen todella iloinen tästä muutoksesta varsinkin, kun Unilever nosti hintoja pariinkin kertaan heti ostaessaan Dermalogican. Nyt tämän alennuksen suurimmaksi osaksi mahdollistaa me kosmetologit ja Dermalogican Suomen maahantuoja. Olemme tinkineet omasta katteestamme tuntuvasti ja se tekee
loppuvuoden hyvin haasteelliseksi. Kuitenkin uskon, että lopputulos on kaikkien kannalta hyvä. Uskoisin, että nyt kaikki asiakkaamme voi tehdä ostokset meillä eikä muissa ulkomaisissa verkkokaupoissa. Tiedän meidän asiakkaiden ymmärtävän, meiltä ostaminen kannattaa paikkakunnan omaa yrityselämää ja suomalaista työtä. Nyt vaan hintaerot menivät liian suuriksi ja me emme aina pystyneet vastaamaan kilpailuun, koska alle oman tukkuhinnan ei voi myydä. Nyt entistä suurempi asiakaskunta voi käyttää Dermalogican huippuhyvää kosmetiikkaa. Tuotteiden laatu ja raaka-aineet eivät ole muuttuneet ja sitä tulen seuraamaan tarkasti.

iS Clinical hyötyy myös

Tämä Dermalogican hintojen alennus on nyt myös iS Clinicalille suuri hyöty. Nyt asiakkaat pystyvät ostamaan huippuhyviä iS Clinicalin teho-ja täsmätuotteita, koska perushoitotuotteet saa edullisemmin Dermalogicalta. iS Clinical ja Dermatude eivät alenna hintojaan, koska heidän tuotteet ovat olleet saman hintaisia Suomessa kuin muissakin maissa. iS Clinicalin seerumien vaikutus on kolminkertainen verrattuna mihin tahansa Suomessa myynnissä oleviin ammattikosmetiikkasarjoihin, mutta hinnoittelu on ollut maltillista. Dermalogica ja iS Clinical toimivat yhdessä erinomaisesti ja se olikin tärkein edellytys, kun otimme iS Clinicalin myyntiin. Olen todella iloinen, että voin kertoa tämän ilouutisen alennetuista hinnoista. Tuntuu todella kivalta, että pystymme Marin kanssa suosittelemaan jokaiselle omat täsmätuotteet ilman huolta hinnoista. 

8 kommenttia:

  1. Anonyymi10:10

    Tämä on erittäin mielenkiintoinen uutinen, ja kuluttaja ei voi muuuta kuin kiittää.

    Hyvää lomaa sinulle, Inkeri!

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olen taas loman aloittanut uppoutumalla natsien rikoksiin ja liittoutuneiden maihinnousuun. Moneen kertaan kaluttu aihe, mutta aina ymmärrän siitä jotain uutta.
      Olen tosi iloinen tästä alennuksesta. Harvoin yrittäjä voi sellaisesta kertoa.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi10:18

    Aivan mahtava uutinen! Kiitos Inkeri ja Dermalogican maahantuoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennus on varsinainen ilouutinen. Se on vielä niin tuntuva, että se ihan oikeasti vaikuttaa rahan käyttöön. En olisi viitsinyt hehkuttaakaan näin, jos kyse olisi muutamasta sentistä.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi13:29

    Hei, tämä on kyllä taatusti yksi kesän parhaista uutisista. Kiitos sinnikäästä työstä muiden yrittäjien ja meidän asiakkaiden puolesta. Oikein rentouttavaa lomaa. Päivi

    VastaaPoista
  4. Olipas hyvä uutinen! Vaikka olen viime ajat käyttänyt vain purkkivarastoani tyhjäksi...enkä ostanut uusia, niin tämä oli hyvä uutinen. Varsinkin precleanse ja primerit tulen lähiaikoina hankkimaan. Olet antanut niin reilusti näytteitä. Seerumia minulla ei ole parhaillaan lainkaan käytössä...joten sitäkin pitäisi hankkia. Ihoni on parempi kuin vuosiin, joten mielellään jatkan dermalocigan kanssa ja hankin IS Clinicalia myös tarjouksista. Hyvää lomaa Inkeri😍

    VastaaPoista
  5. Olipas hyvä uutinen! Vaikka olen viime ajat käyttänyt vain purkkivarastoani tyhjäksi...enkä ostanut uusia, niin tämä oli hyvä uutinen. Varsinkin precleanse ja primerit tulen lähiaikoina hankkimaan. Olet antanut niin reilusti näytteitä. Seerumia minulla ei ole parhaillaan lainkaan käytössä...joten sitäkin pitäisi hankkia. Ihoni on parempi kuin vuosiin, joten mielellään jatkan dermalocigan kanssa ja hankin IS Clinicalia myös tarjouksista. Hyvää lomaa Inkeri😍

    VastaaPoista