keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Kesäöiden tehotuotteet

Tuo iS Clinicalin Mintun pitämä kertauskurssi viime viikolla antoi paljon lisää teoria tietoa tueksi kokemuksille mitä olen saanut iS Clinicalin tuotteista käytännössä. Tähän vuodenaikaan nostan esiin YOUTH COMPLEXIN (170€) ja FIRMING COMPLEXIN (150€).

Antioxidantit korjaa uv-säteilyn haittoja

Viime kesän helteet osoitti mitä kosmetiikalta vaaditaan helteisissä olosuhteissa. Kaikki vähänkin täyteläisemmät voiteet teki hien kanssa epämiellyttävän paksun kalvon. Toisaalta hikoilu ja jatkuvasti kostea vettä valuva iho kuivatti ja ihon kosteuden tarve lisääntyi. iS Clinicalin SUPER SERUM ADVANCE + (109€) on seerumeista paras kesällä, koska sen runsas antioxidanttipitoisuus korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja tasoittaa ihon väriä. Super Serum on hyvä levittää aamuisin kasvoille ennen ECLIPSE sk 50 (49€) ja samoin yöksi ennen yövoidetta. Super Serum Advancen+ antioxidantti pitoisuus on 15% ja se tulee suoraan C-vitamiinin L-askorpiinihaposta. Tämä antioxidantti määrä on suorastaan mullistava, koska en ole aikaisemmin tutustunut kuin tuotteisiin joissa on alle 10% antioxidantteja. Ymmärrätte varmaan miksi tätä jankkaan, koska minulle tämä on ihan merkittävä asia kosmetiikan kehittymisessä. Koska uv-säteily on ainoa varma syy ihon vanhenemiseen niin on hienoa, että sille on olemassa tehokas vasta-aine.
Tässä ystäväni Katleena Kortesuo esittelee lempituotettaan 
eli Youth Complexia(170€). 




Kesällä kevyesti

Firming Geliä itse käytin viime kesänä pitkän aikaa ja se oli ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä geeli yövoiteeksikin. Firming Geliä voi käyttää seerumin tavoin ja levittää sen päälle hoitovoide esimerkiksi REPARATIVE MOISTURE EMULSION (99€). Näin kesällä Firming Gel toimii loistavasti ihan yksinäänkin, koska se on samalla voide ja seerumi. Osa sen raaka-aineista imeytyy syvälle seerumin tavoin ja kuitenkin pintaan jää suojaava kerros kuten voiteessa. Firming Gel on todella kiinteyttävä ja sen napakoittava vaikutus tuntuu jo ensimmäisellä kerralla. Myös huokoset supistuu tuon kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta. Tämä geeli on loistava minimalistin tuote, koska sen lisäksi tarvitaan vain aurinkosuojallinen päivävoide ja puhdistusaine. Youth Complex on toinen suositeltava voide niille jotka haluavat selvitä vaan parilla tuotteella. Siinäkin on seerumin ja voiteen vaikutukset yhtä aikaa ja sitä voi käyttää yöksi ja päiväksi. Päivällä sen päälle kannattaa lisätä aurinkosuojallinen päivävoide. Youth Complex hidastaa ihon vanhenemista, kosteuttaa ja siloittaa ryppyjä. Tämä voide sopii kaikille yli kolmekymppisille ja se on erinomainen ennalta ehkäisemään ihon vanhenemista. Youth Complex on tosi hyvä meikin alusvoide ja helteisenä päivänä se ei lähde valumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti