perjantai 21. kesäkuuta 2019

Minimalistin kesälomatuotteet

Aika moni aloittaa kesäloman juhannuksesta ja siirtyy mökkeilemään tai muille matkoille. Mitään suuria kosmetiikkamääriä ei kukaan jaksa kantaa mukanaan ja teinkin ehdotuksia millä tuotteilla pärjäisi helpommin. Nyt on kiva tehdä kotihoito-ohjeita, kun tuotteiden hinnat ovat tuntuvasti halvempia.

Panosta puhdistukseen

Kesällä ihon puhdistus on tärkeä asia kaikille ihotyypeille. Hikoilu avaa huokoset ja kaikki lika ja meikki pääsee kulkeutumaan syvemmälle. Uv-säteily tuottaa kuollutta solukkoa moninkertaisesti talveen verrattuna ja kuorintaa ei pidä unohtaa. Viime kesänä käytin iS Clinicalin Warming Honey Cleanseria (52€) joka päivä eikä se kuivattanut ihoani yhtään. Tämä Warming Honey Cleanser on kuoriva puhdistusvoide ja sitä voi käyttää päivittäin. Se on nopea ja helppo kuorinta ja puhdistus yhtäaikaa. Meikkien ja aurinkovoiteiden poistoon kannattaa käyttää Precleanse Balm (46€) alkupuhdistusbalsamia ja sen jälkeen kakkospuhdistukseen tämä Warming Honey Cleanser. Daily Resurfacer (75€) on helppo tehotuote matkustavaisille, koska pari yksittäispakattua pussia kulkee vaikka taskussa. Daily Resurfacer hoitotassu kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää.
Dermalogican suosikkivoiteet Skin Smoothing Cream 100ml 64€ ja Intensive
Moisture Balance 100ml 75€ ovat uudistuneet.


Helpot hoitotuotteet

Dermalogican perushoitovoiteet sopivat yö-ja päivävoiteiksi ja ne ovat ohuita ja hyvin imeytyviä.  
Intensive Moisture Balance (100 ml 75€)  ja Skin Smoothing Cream (100 ml 64€) ovat uudistuneet ja niihin on lisätty kosteuttavia vaikutusaineita lisää. Muuten ne ovat samoja miellyttäviä suosikkivoiteita, vaikka pakkauksen väritys onkin muuttunut. Kesäajan silmänympärysvoide on Dermalogican Total Eye Care sk 15 (47€) koska siinä on kevyt aurinkosuoja, mutta myös uudistavia ja kosteuttavia vaikutusaineita ja sitä voi käyttää myös yöllä. Tehokas seerumi on iS Clinicalin Genexc (109€) joka on varsinainen vitamiinipaukku ja sisältää runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn haittoja. Olisi todella hyvä ihon vanhenemisen hidastamiseksi, että jokaisella olisi kesällä käytössä joku antioxidanttituote. Tuo Genexc seerumi on hyvä käyttää myös aamuisin ja sen päälle iS Clinicalin Eclipse sk 50 (100 ml 49€) joka on edelleen meidän edullisin aurinkosuojavoide. Koko perheen aurinkosuojavoiteeksi sopii Protection Sport sk 50 (39€) josta tykkää lapset ja miehetkin. Se on myös ihanan ohut ja hyvin imeytyvä aurinkosuojavoide. Viilentäväksi tehohoidoksi sopii iS Clinicalin naamio Hydra Intensive Cooling Masque (95€) joka rauhoittaa punoitusta ja auringon polttamaa ihoa. Se tuntuu levitettäessä jäätävän kylmältä ja se on ihana vastakohta kesähelteelle. Hydra Intensive Cooling Masque saa ihon näyttämään raikkaalta ja kirkkaalta. Se on hyvä hoitotuote, vaikka juhannustansseja ennen. Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti