sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Selfie vaatii tasaisen ihon

Nykyinen some-ja selfiekulttuuri on muuttanut meikkimyyntiä täysin. Yli sata vuotta huulipuna on ollut eniten myyty meikkituote. Nyt meikkivoiteet, peiteaineet ja puuterit ovat nousseet ykköseksi. Kukapa haluaa ikuistaa selfieen finnit ja mustapäät.

Meikeillä saa tasaisen ihon

Meillä on myynnissä useita erityylisiä tuotteita jotka ovat tarkoitettu ihon tasoittamiseen. Tietysti perinteiset meikkivoiteet ovat ensisijaisia ja silloin, kun kyse epäpuhtauksien tasoittamisesta pitää valita peittävä meikkivoide. Youngbloodin jauhemainen meikkivoide Natural Mineral Foundation (65€) on oma suosikkini ja se onkin meillä eniten myyty meikkivoide. Tämä jauhemeikki sopii myös pikkunäppyjen peittämiseen, koska meikkiä voi siveltimellä laittaa enemmän juuri peitettävään kohtaan. Iho jää tasaiseksi, kun peiteaine ja meikkivoide on sama tuote. Tätä ei voi tehdä voidemaisella tai nestemäisellä meikkivoiteella. Monien suosikki värivoiteena ovat Dermalogican Sheer Tint sk 20 (85€) ja SkinPerfect Primer sk 30 (85€). Ne ovat kuitenkin sen verran ohuita ettei ne pysty peittämään kovin epätasaista ihoa. Silloin tarvitaan peiteaineita paikalliseen käyttöön.
Dermalogican värillinen päivävoide Sheer Tint sk 20 (85€) on 
erittäin suosittu meikkivoide.

Peitevoiteet auttaa 

Paikallisesti käytettäviä peitevoiteita on meillä useampia. Youngbloodin Ultimate Concealer (42€) ja Ultimate Corrector (52€) sekä Xtremen Lashes Skin Renewing Concealer (39€) ovat tarkoitettu myös tummille silmänympäryksille, pigmenttiläiskille ja finneille. Ultimate Corrector on peiteaine jossa löytyy kaksi eri sävyä. Fair on tarkoittu hyvin vaalealle iholle ja talvikäyttöön ja Medium on hiukan 
beigesävyinen ja se sopii ruskettuneellekin iholle. Toinen Youngbloodin peitevoide on Ultimate Corrector joka on pakattu kahden värin palettiin. Se onkin kaikista peittävin meidän tuotteista ja sillä pystyy peittämään jopa mustelmat. Tarkoitus on, että vaaleampaa väriä levitetään ensin peitettävän kohdan päälle ja sen jälkeen tummemmalla sävyllä tasoitetaan kohta ihon väriin sopivaksi. Xtremen peiteaineeseen ihastuin siksi, että se on helppokäyttöinen puikkomainen tuote. Puikon päässä on meikkisieni johon valuu ohutta peiteainetta pieni määrä ja se levitetään suoraan iholle. Tämä tuote sopii hyvin laajenpien alueiden peittämiseen esimerkiksi pigmenttiläiskiin. Monet käyttävät sitä SkinPerfect Primerin sk 30 kanssa saadakseen lisäpeittävyyttä paikallisesti. Peiteaineen voi laittaa meikkivoiteen alle tai päälle ihan oman maun mukaan, tai voihan sitä laittaa alle sekä päällekin. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi05:08

    Dermalogialta loppui rednes relief primer, onko vastaavaa muilla sarjoilla,tai mitä suosittelet sen tilalle muuta?

    VastaaPoista
  2. Tuo Dermalogican Redness Relief Primer joka oli tarkoitettu couperosa-ihon meikinpohjustusaineeksi lopetettiin muutama vuosi sitten ja sen tilalle ei ole tullut mitään uutta samanlaista tuotetta. Meillä Suomessa nämä punoittavan ja couperosa-ihon tuotteet ovat hyvin suosittuja, mutta muualla ne ei mene kaupaksi. Tämäkin tuote lopetettiin vähäisen myynnin takia.
    Keväällä tuli myyntiin rauhoittavaksi hoitosuihkeeksi tarkoittu Redness Relief Essence (58€), mutta se on ihan eri tyyppinen tuote. Se on tosi hyvä rauhoittamaan punoitusta ja kuivuutta. Mikään tavallinen sumutetta suihke se ei ole vaan täyteläinen vesimäinen geeli joka taputellaan iholle.
    Ehkä tuo iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) värillisenä on kaikista lähimpänä Redness Relief Primeriä. Enkä myöskään tiedä onko muilla sarjoilla mitään vastaavaa. Ongelmana on tosiaan se ettei muualla ole niin paljon couperosaa ja punakkuutta kuin meillä ja pelkkiä Suomen markkinoita varten ei kannata mitään valmistaa.


    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Nyt perun heti eilistä vastaustani. Juuri äsken sain tiedon Youngbloodin uutuuksista ja heille on tullut meikinpohjustusvoide joka on suunniteltu punakalle couperosaiholle. Tuote vaikutti raaka-aine pohjaltaan erittäin hoitavalta ja väri on kevyt ja tasoittaa hyvin ihoa. Pikaisesti laskettuna tuote maksaa noin 65€-70€.
    Otan sitä myyntiin heinäkuussa ja kirjoitan siitä silloin oman blogijutun.

    Inkeri

    VastaaPoista