torstai 6. kesäkuuta 2019

Kuivaihoisen kokemus neljän kerran Dermatude-kuurista

Olen käynyt Inkerillä kasvohoidossa jo useamman vuoden ajan. Suosikkihoitoni on ollut ihana Nanolift. Se paitsi tuntuu ihanan rentouttavalta, on myös tehnyt todella hyvää helposti ärtyvälle ja todella kuivalle iholleni. Keväällä tuumimme Inkerin kanssa testata mitä ihoni kuivuus tykkäisi neljän hoitokerran sarjasta Dermatude-hoitoa. Nyt sarja on kokonaan tehty, joten kerron vähän tuntemuksistani ja saamistani kommenteista.

Ihan ensiksi totean, että olen kasvohoitojen suuri ystävä. Työni on todella kiireistä ja unohdan välillä huilia, ja 1,5 tunnin hoitolakäynti noin kuuden viikon välein tuntuu aina ihanalta keitaalta kaiken hopun keskellä. Lisäksi on ilman muuta kivaa, että kasvojen iho pysyy hoitojen ansioista hyvässä kunnossa. Se on ollut erityisen mukavaa viimeisten parin vuoden aikana, kun olen kirjojeni julkaisun jälkeen ollut aiempaa enemmän ihmisten ilmoilla ja kuvattavana. Esiintymistilanteissa nyt yksinkertaisesti vain on mukavampaa, kun tuntee näyttävänsä raikkaalta ja hyvinvoivalta.

Olen 42-vuotias ja huomaan ihossani jo joitakin iän tuomia muutoksia. Kaikkein selvimmin huomaan tuon kuivumisen pahenemisen. Etenkin poskipääni ovat melkoisen hankalat: ne hilseilevät ja kuivalla iholla meikki tietysti myös istuu huonosti. En kuitenkaan ole halukas isoihin kosmeettisiin muokkauksiin, enkä esimerkiksi ole lainkaan kiinnostunut pistoshoidoista. Pieni, turvallinen ja maltillinen petraus on minun makuuni enemmän. Sellainen "minun ihoni, mutta parempi"-meininki, tiedättehän. Siksipä Dermatude-kokeilu tuli nappisaumaan.

Hoito on ihan erilainen kuin Nanolift. Kyse ei ole hemmottelusta, mutta ei hoito tunnu epämiellyttävältäkään. Se tuntuu jotenkin, no, tehokkaalta. Kasvoja pitkin surrutteleva hoitolaite ei tee lainkaan kipeää, vaikka selvästi jotakin iholla tapahtuukin. Olen hoitokerroilla torkahdellut tuoliini, sen verran rentouttava tasainen surrutus on.

                                                Vasemmalla tilanne ennen ja oikealla heti 1. hoidon jälkeen.                                                      Kulmien ja ripsien kestoväri on myös laitettu hoidon lomassa. 

Ensimmäisellä kerralla hämmästyin selvästi näkyvästä muutoksesta ihossa. Hoidon jälkeen poskipäät ja koko kasvot olivat kimmoisat ja selvästi hyvin kosteutetut. Oli myös tosi kiva, ettei hoidosta jäänyt punoitusta tai mitään ärsytystä, vaan painelin hoitolasta suoraan jatkamaan töitäni.

Iho imaisi muutamien päivien ajan kosteusvoidetta tuplaten tavalliseen verrattuna. Voide imeytyi tosi hyvin, eikä iho hilseillyt. Sama vaikutus on tuntunut kaikkien neljän kerran jälkeen. Kosteusvoidetta on saanut lisäillä muutaman kerran päivässä, mutta iho on tuntunut selvästi tasaisemmalta ja vahvemmalta. Se on myös jännästi napakoitunut, aivan sormiin tuntuvasti.


Hoitokuurin jälkeen kevyellä meikillä.
Iho näyttää ja tuntuu tosi hyvältä. 
Kyse ei ole vain omasta halustani uskoa muutokseen, sillä olen tämän hoitokuukauden aikana kuullut paljon aiempaa useammin, että näytän virkeältä, terveeltä ja hyvinvoivalta.

Ihoani on kehuttu - tänään viimeksi - kuulaaksi, kimmoisaksi ja nuoremman oloiseksi. Juuri tältä minustakin on tuntunut. Vähän kuin joku olisi kääntänyt kalenterista muutaman vuoden taaksepäin. Juuri sopiva parannus siis!

Meikkikin istuu poskipäillä aiempaa paremmin. Jos meikkivoide tapasi ennen pakkaantua ja halkeilla poskipäiden kohdalta, ei sellaista pulmaa ole enää esiintynyt.

Olen aika vaikuttunut hoidon tuloksista, ja meinaankin jatkossa käydä vuoroin Nanolift- ja Dermatude-hoidossa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan hoitoa. Eikä tietenkään tarvitse kärsiä kuivasta ihosta hyötyäkseen hoidosta, vaan  hyviä vaikutuksia on ihon uudistuessa luvassa kaikille muillekin.

Hoitojeni ennen ja jälkeen -kuvia löytyy myös Instagramista aihetunnisteilla #dermatudesuomi ja #isclinicalsuomi
Olen saanut hoitokuurin maksutta someseurantaa vastaan.

- Ani Kellomäki

5 kommenttia:

  1. Anonyymi22:07

    Oikein hyvältä ja kirkkaalta näyttää, Ani.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, Leena! Olen tosi tyytyväinen tuloksiin!
      Ani

      Poista
  2. Kiitos Ani! Kiva, kun kerroit kokemuksiasi. Sinä ammattikirjoittajana osaat kuvailla ja selittää hoitokokemukset ja vaikutuksen huomattavasti paremmin kuin minä. Kyllä heti huomaa Anin ja Leenan teksteistä, että he ovat kirjoittamisen ammattilaisia ja saavat lukijat viihtymään kirjoitustensa ääressä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Kiitos Inkeri! Oli kiva tehdä yhteistyötä ja saada kokeilla tätä hoitoa! Ja meillähän tapaamiset jatkuvat tietysti tavalliseen tapaan tämän testisarjan päätyttyäkin. Nähdään taas kesän lopulla!
    Ani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi. Laita nyt koneet kiinni ja piuhat solmuun ja aloita ansaittu kesäloma. Hyvää lomaa! Jatkamme loppukesällä.

      Inkeri

      Poista