maanantai 3. kesäkuuta 2019

Tähtitarjouksena Tri-Active Exfoliant Masque

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masque kuorinta NYT 95€ (119€) ja saat kaupan päälle matkakoon Hydra Intensive Cooling Masquesta. Voimassa 16.6 asti.

Uutuus kuorinta

Tri-Active Exfoliant Masque on aivan uusi tuote ja se tuli Suomeen myyntiin pääsiäisen tienoilla. Yleensä uudet tuotteet eivät ole tarjouksessa, mutta halusin kuorintatarjouksen juuri tähän kohtaan. Tässä vaiheessa alkukesää kuorinnan tarve on todella suuri. Nyt hyvin hoidettu ja kuorittu iho näyttää hyvältä vielä kesän jälkeenkin. Minä koin ”rakkautta ensi silmäyksellä” kun kokeilin tätä Tri-Active Exfoliant Masqueta ensimmäisen kerran. Sen tuoksu on todella ihana ja se tulee hedelmähapoista mitä kuorinnassa on. Raaka-aineina on esimerkiksi Marokon veriappelsiini joka kirkastaa ihon väriä ja tekee tuon miedon sitrustuoksun.

Tri-active Exfoliant Masque on kaksivaikutteinen ja siinä on hedelmähappoja jotka sulattaa ja hajoittaa kuollutta solukkoa. Toinen vaikutustekijä on selluloosa rakeet jotka mekaanisesti irroittavat hilseilyä. Nuo selluloosarakeet sulaa eivätkä saastuta vesistöjä niin kuin mikromuovirakeet. Tri-Active Exfoliant Masqueta otetaan kämmenelle noin oliivin kokoinen nokare ja siihen lisätään hiukan vettä ja hierotaan aine kasvoille. Vaikutusta voi tehostaa Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteella. Vaikutusaika on viitisen minuuttia ja sen jälkeen kasvot huuhdellaan runsaalla vedellä. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja sileä. Meikki levittyy helposti ja samoin muut hoitoaineet vaikuttavat paremmin. Tuon Hydra Intensive Cooling Masquen voi levittää tämän kuorinnan jälkeen ja se saa vaikuttaa läpi yön. Tätä kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa. Tuosta isosta tuubista saa noin nelisenkymmentä kuorinta kertaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti