tiistai 25. kesäkuuta 2019

Cleansing Complex on hellävarainen syväpuhdistaja

iS Clinicalin Cleansig Complex (52€) nousi esiin kommenteissa, kun asiakkaamme kertoi sen hyvistä vaikutuksista. Silloin vasta huomasin etten olekaan kertonut siitä kunnolla, vaikka myyn sen lähes kaikille.

Cleansing Complex sopii kaikille

On aika uskomatonta, että puhdistusgeeliin on sisällytetty näin paljon vaikuttavia aineita. Cleansing Complex ei todellakaan ole pelkkä puhdistustuote vaan sen ominaisuudet vaikuttaa moneen muuhunkin iho-ongelmaan. Cleansing Complex sisältää pienen määrän salisyylihappoa ja glykolihappoa jotka hellävaraisesti kuorii kuolleen solukon pois. Sen lisäksi valkopaju-uute mikä on tuon salisyylihapon lähde estää tulehduksia ja vähentää tulehduksia aiheuttavien bakteerien toimintaa.  Näiden happojen lisäksi geeli sisältää kamomillankukkauutetta ja centella asiaticaa. Tämä centella asiatica parantaa kollageenisynteesin toimintaa ja siten vahvistaa ihoa. Se parantaa myös mikroverenkiertoa ja nopeuttaa finnien parantumista. Kamomillankukkauute on vanha hyvä kosmetiikan raaka-aine ja se rauhoittaa herkistynyttä punoittavaa ihoa. Se on myös antioksidantti joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita. Näiden lisäksi Cleansing Complexissa on kapseloittu antioxidanttiyhdistelmä joka auttaa ihoa uudistumaan ja vielä lisää tuon kamomillankukkauutteen auringon haittoja korjaavaa vaikutusta. 
Cleansing Complex on kautta maailman iS Clinicalin eniten myyty tuote.

Cleansing Complex on edullinen

Kaikki iS Clinicalin puhdistusaineet ovat kivan hintaisia ja ne hoitavat ihoa eikä pelkästään puhdista. Cleansing Complexia käytetään hyvin pieni määrä kerralla ja pakkaus riittää vähintään kolme kuukautta. Siitä on olemassa myös pikkukoko 60 ml 31€ ja se on sopiva matkapakkaukseksi tai kokeiluun ja se riittää noin kuukauden verran. Tämän Cleansing Complexin jälkeen voi käyttää Dermalogican Daily Microfoliantia, jos niin haluaa. Tosin tuo pelkkä puhdistusgeeli jättää ihanan raikkaan ja puhtaan olon iholle. Samoin Bt-Sonic (126€) toimii oikein hyvin kaikkien iS Clinicalin puhdistusaineiden kanssa ja se onkin tosi tärkeä asia. Lähes joka asiakkaallamme on tuo Bt-Sonic käytössä eikä siitä kukaan halua luopua. Kaikki jotka ovat käyneet viimeisen vuoden aikana minulla kasvohoidossa ovat kokeneet tuon Cleansing Complexin vaikutukset, koska se on myös erinomainen ennen kasvohoitoa. Cleansing Complex sopii myös silmämeikin poistoon eikä se yhtään kuivata minunkaan ohuita silmänympäryksiä. Tosin suurimmalla osalla on alkupuhdistusaineena Precleanse joka myös puhdistaa silmämeikin helposti pois. Suosittelen kokeilemaan tätä iS Clinicalin eniten myytyä tuotetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti