torstai 27. kesäkuuta 2019

Dermalogican hintareformi muutti kaiken paljon parempaan suuntaan

Tämä Dermalogican hintareformi antaa asiakkaille hyvän mahdollisuuden valita itselleen täydelliset kotihoitotuotteet, kun hinta ei ole enää niin ratkaiseva. Tämä helpottaa suuresti meidänkin työtä, kun ei tarvitse niin paljon miettiä mitä asiakkaan on mahdollista ostaa.

Hintareformi on hieno juttu!

Tätä muutosta Dermalogican Suomen hintoihin on väännetty pitkään ja hartaasti ja kriisi Dermalogican ympärillä velloi pari vuotta. Nyt, kun muutos vihdoin tapahtui olen vähän pihalla tilanteen muuttuessa täysin. En ole yli viikkoon osannut edes kirjoittaa Dermalogicasta, kun en muista sen hintoja ulkoa. Koskaan en ole ollut tässä tilanteessa, että pitää opetella noin viidenkymmenen tuotteen hinnat yhtä äkkiä. Tähän asti olen pitänyt kunnia asiana osata hinnat ulkoa ja uutuuksien hintoja on tarvinnut oppia vain pari tuotetta kerralla.  Olen myös epätietoinen tilauksien suhteen, koska en pysty yhtään arvioimaan meneekö nyt tuotteita paljon enemmän mikä tietysti olisi toivottavaa. Joten pyydän jo etukäteen anteeksi, jos meiltä on nyt hetken aikaa useammin jokin tuote loppu. Tämän noin viikon perusteella on vaikea arvioida todellista tilannetta, vaikka nyt asiakkaat käyvät selvästi enemmän täydentämässä tuotteitaan. Kaikki nämä muutokset ovat positiivisia, mutta kun pitkä epätietoisuus ja vääntäminen on ohitse tuntuu vähän hassulta. Tämä tunne menee varmasti ohitse jo ensi viikolla, mutta en olisi luullut miten outo tunne tulee, kun pitkä stressi loppuu ja asiat muuttuu hyväksi. 
Edullisemmat kotihoitotuotteet mahdollistavat asiakkaille 
kasvohoidot useammin.


Hintareformi on suuri etu asiakkaille

Kerrankin näkyy ihan selvästi miten kuluttajat hyötyvät globaalista kaupankäynnistä. Enää ei kuluttajien tarvitse ostaa sillä hinnalla mitä kotimaassa tarjotaan vaan voi hakea ostospaikkansa muualta. Nyt tämä hintareformi mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat ostaa tuotteensa meiltä ilman kohtuutonta hintaeroa. Olen myös itse pudottanut katteita todella alas etten minä ainakaan ole hintoja hilaamassa ylöspäin. Pyrin pitämään meidän hinnat alle muiden kotimaisten verkkokauppojen ja tietysti samat hinnat ovat hoitolassa. Korostan vielä, että meillä kaikki asiakkaat saavat samat edut ostavat he verkkokaupastamme vai hoitolasta. Nyt, kun kotihoitotuotteet ovat edullisempia asiakkailla on suurempi mahdollisuus käydä useammin kasvohoidoissa. Asiakkaat voivat myös panostaa iS Clinicalin huipputuotteisiin enemmän, kun perustuotteet Dermalogicalla on huomattavasti entistä edullisempia. iS Clinicalilla on tuotteita joiden teho on moninkertainen verrattuna muihin sarjoihin. Esimerkiksi Youth-linjan tuotteet ovat huippuhyviä ja seerumit ovat raaka-aine pitoisuuksiltaan maailman parhaita. Myös Neck Perfect Complex ja Cleansing Complex ovat vertaansa vailla. Tuo Cleansing Complex (52€) on edelleenkin meidän edullisin puhdistustuote. 

5 kommenttia:

  1. Anonyymi12:10

    Onko Inkeri teille tulossa myyntiin dermalogican uutuustuote AGE bright clearing serum? Terkuin, Timo

    VastaaPoista
  2. Olen juuri tekemässä tilausta näistä uutuustuotteista ja oletettavasti ne olisivat meillä ensi viikon loppupuolella. Teen niistä ensi viikolla blogijutun, kun ehdin käymään läpi koulutusmateriaalin ja kerron milloin milloin ne ovat myynnissä. Nyt nuo Age Bright hoitotuotteet vaikuttavat hyvin kiinnostavilta.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi00:24

    Jäänpä odottamaan. Toivottavasti hinta verkkokaupassa tulee olemaan samoilla linjoilla kun pr cosmeticsin kaupassa. :)

    VastaaPoista
  4. Ehdin ne jo hinnoitella ja tuo serum on 65€ ja paikallishoitoaine 43€. Dermalogican lähettämö on nyt ruuhkautunut joten voi mennä ensi viikon loppupuolelle, kun uutuudet ovat meillä. Ilmoitan heti blogissa ja facebookissa, kun ne ovat meidän hyllyssä.
    Hyvää viikonloppua!

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi15:14

    Ovat sama hintaiset, hienoa. Ilmottele tosiaan niin laitan tilaukseen :) pitää samalla kokeilla is clinicalin putsaria Timo

    VastaaPoista