lauantai 30. toukokuuta 2020

Aurinko lisää ihon hilseilyä

Kesällä ihon kuorinnan tarve moninkertaistuu, koska aurinko nopeuttaa ja lisää ihosolujen kuolemaa. Aika usein näkee loppukesästä, että hyvin ruskealla iholla on päällä harmaa hilseilevä kerros, joka tekee likaisen vaikutelman.



Säännöllinen kuorinta pitää rusketuksen kauniina 
THERMAFOLIANT BODY  SCRUB NYT 39€


Kuorinta kirkastaa ihon värin

Vielä nykyäänkin monella on se käsitys, että kuorinta poistaa rusketusta ja jotkut eivät halua tulla sen takia kasvohoitoonkaan. Jos rusketuksen poistaminen olisi niin helppoa, niin miksi osa ihmisistä kärsisi pigmenttiläiskistä? Rusketusta ei siis voi kosmeettisilla keinoilla poistaa, mutta uv-säteilyn aiheuttama hilseily poistetaan kuorinnalla. Valitettavasti joillakin on se käsitys, että tämä harmaa kuolleen solukon  kerros olisi rusketusta ja se halutaan iholla säilyttää. 
Huomaatte varmaan, etten ymmärrä tätä ajatusta ollenkaan, koska minusta epämääräinen hilseilevä kerros pitää aina poistaa iholta. Mielestäni se on aina rumentava ja aiheuttaa tukkivalla vaikutuksellaan paljon iho-ongelmia. 
Paras tapa pitää rusketus kauniin värisenä on säännöllinen kuorinta ja ihon hyvä kosteutus. Myös vartalon iholla tämä sääntö pätee ja siksi otinkin tarjoukseen Dermalogican THERMAFOLIANT BODY  SCRUBin NYT 39€ (47€). Tämä vartalokuorinta on nyt todella edullinen ja tuo iso tuubi riittää lähes koko kesän, jos sitä käyttää pari kertaa viikossa.
Thermafoliant Body  Scrub on helppo ja nopea tapa kuoria iho perusteellisesti. Saunan yhteydessä sen vaikutus vielä tehostuu. Löylyssä kuollut solukko pehmenee ja vettyy, joten se lähtee helposti irti kuorintavoiteen vaikutuksesta.
Toinen ihanan helppo keino on nämä suositut TUOKSUSAIPPUASIENET 19€, jotka myös kuorivat ihoa. Tuo Tuoksusaippuasieni on kyllä loistokeksintö ja sen ovat asiakkaatkin huomanneet. Kylpyhuoneeseen tulee aivan ihana tuoksu ja mitään muita pesusieniä ei tarvita, kun ihoa hangataan saippuasienellä. Tuo sieni osa on sen verran napakka, että sillä on tuntuva kuoriva vaikutus. Toukokuun suosikit ovat piparminttu, sitruunaruoho, mango ja tietysti mansikka.


Turvallinen rusketus itseruskettavalla suihkeella.
QUICK TAN SPRAY 44€

Kuorinnan jälkeen voiteet vaikuttavat tehokkaammin

Kasvojen kuorintaa voi kesällä tehdä ihan päivittäinkin esimerkiksi hellävaraisella Dermalogican DAILY MICROFOLIANTILLA 51€ tai DAILY SUPERFOLIANTILLA 63€. Helteellä ihon hikoilu ja rasvan tuotanto kiihtyy ja iholle tulee epämiellyttävä tahmakerros, joka on hyvä poistaa kuorinnalla.
Tehokkaampia kuorintatuotteita on iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE 119€, joka sopii myös herkälle couperosaiholle. Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT 58€ on vaikutukseltaan hiukan napakampi, enkä suosittele sitä kovin ohuelle ja herkälle iholle. Kumpaakin kuorintaa voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa.
Nyt, kun meillä on myynnissä erittäin hyvä itseruskettava suihke QUICK TAN SPRAY 44€ korostan entisestään kuorinnan tarvetta. Iho kannattaa aina kuoria ennen itseruskettavan levitystä, koska silloin väristä tulee kauniimpi ja tasaisempi. Tämä suihkemainen itseruskettava on älyttömän helppo käyttää, koska siihen ei tarvitse sormin edes koskea, vaan spray tekee itsekseen tasaisen jäljen.
Itseruskettavaa käytettäessä kosteuttavia hoitoaineita tarvitaan huomattavasti enemmän. Vartalolle paras on monipuolisesti vaikuttava iS Clinicalin BODY COMPLEX 79€. Edullisin vaihtoehto on ARGAN THERAPY ROSE BODY MILK 19€, joka on lähes puolen litran pullossa ja sekin voi riittää koko kesän.
Kerron vielä tuosta Ouick Tan Spraysta, että sekin on iso pullo, joka riittää koko vartalolle ja kasvoille kymmeniä käyttökertoja.

Huom. tarjoukset voimassa su 31.5. asti.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti