perjantai 29. toukokuuta 2020

Kesäihon seerumit

Vielä sunnuntaihin asti on voimassa tämän hetken tarjoukset ja niistä kannattaa erityisesti huomioida nuo seerumit. Vielä ei oikein osaa kuvitella miltä iho tuntuu juhannuksen tienoilla, mutta voin kertoa vanhasta kokemuksesta, että hikoilu, saunominen, aurinko ja vääränlaiset aurinkosuojavoiteet alkavat näkyä ihossa.


PRO-HEAL SERUM NYT 85€ (norm. 109€)


Finnit ja hikinäpyt kuriin

Voin kuvitella, että tulevana kesänä ulkoillaan ja mökkeillään tavallista enemmän. Mitään ihmeempiä aktiviteetteja ei monellakaan ole, vaan lomalla suunnataan mökkilaiturille. 
Yleensä heti ensimmäisen hellekauden saapuessa alkaa rasvoittuvalle iholle pukata hikinäppyä ja muuta tulehtunutta ryhelmää. Siihen paras apu on Dermalogican AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 57€ (65€). Hikoilu ja bakteeritoiminnan lisääntyminen voi tuoda kuivaihoisellekin näppylöitä ja hekin voivat käyttää tätä seerumia, koska se ei takuulla kuivata.
Toisen tyyppiset näpyt, jotka kesällä lisääntyvät ovat ruusufinniin eli acne rosaceaan liittyvät tulehdukset ja sellaiselle iholle hyväksi olisi PRO-HEAL SERUM NYT 85€ (109€). Ruusufinni pahenee lähes aina kesäisin ja siksi jo ennalta ehkäisynä Pro-Heal Serum tekisi hyvää.
Ilman kosmetologin tai lääkärin apua monen on vaikea erottaa, onko näpyt tavallista rasvoittumista vai ruusufinniä. Selkein ero on siinä, että ruusufinni punoittaa kovasti ja ihossa on couperosaa. Yleensä ruusufinni lehahtelee muutaman kerran vuodessa, kun tavallinen rasvoittuminen pysyy tasaisena.
Tavalliset finnit tulevat yleensä rasvaiselle ja sekaiholle, mutta ruusufinni-ihottuma voi tulla mille ihotyypille tahansa. Pro-Heal Serum sopii erittäin hyvin herkälle ohuelle couperosaiholle ja se korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa punoitusta ja ärsytystä.


Tämän hetken tarjouksista kannattaa erityisesti huomioida seerumit.

Hydra Cool Serum sopii kaikille

Nyt tarjouksena oleva HYDRA COOL SERUM NYT 86€ (109€) kosteuttava seerumi on kesällä tarpeellinen jokaisen iholle. Huomaa vielä, että tuo tarjous koskee 30 ml pulloa eli tuplakokoa, joka riittää päivittäisessä käytössä parisen kuukautta. 
Aurinko sekä runsas saunominen ja uiminen on varma tapa kuivattaa iho karrelle. Hydra Cool Serumin kosteuttava vaikutus on moninkertainen verrattuna kosteusvoiteisiin. Tosin Hydra Cool Serumia voi käyttää myös kosteusvoiteen asemasta rasvaiselle ja sekaiholle. Muille ihotyypeille sitä käytetään seerumin tapaan kosteusvoiteen alla.
Hydra Cool Serum sopii nuorellekin iholle ja atoopikot hyötyvät sen vaikutuksista suuresti. Miehet käyttävät Hydra Cool Serumia parranajon jälkeen partaveden asemasta. Amerikassa tämä seerumi onkin miesten keskuudessa hyvin suosittu. 
Hydra Cool Serum on siis koko perheen tuote ja tuosta pullosta riittää kyllä useammallekin käyttäjälle.

Huomaa, että nämä tarjoukset ovat voimassa su 31.5. asti.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti